אני לא יודעת מה לעשות

אני לא יודעת מה לעשות

שלום אנשים, הכרתי בחור לפני כמה ימים (שאני איתו עכשיו) נודע לי רק היום הסיבה למה נפרד מחברתו לשעבר, הוא הסביר לי שהוא מחפש מישהיא שתמלא לו את החלל בלב, חלל שנוצר לאחר שנפרד מחברתו, ז"א לא משנה עם מי הוא יהיה תמיד הוא יאהב אותה, יחשוב עליה ויתגעגע אליה, ועם זה מאוד קשה לי הבחור הזה קרוב לכל מה שאי פעם רציתי בבחור שיהיה אכפתי, דואג, מתחשב גנטלמן וכו' וקשה לי לחשוב שאם אני אמשיך להיות איתו אני אצטרך להתחרות בזכרון שלו, בחברה הקודמת. אני לא רוצה להיפגע שוב ממערכת יחסים אין לי כוח לזה, רציתי לדעת אם מישהוא מכם חושב שאני צריכה להיפרד ממנו כדי למנוע מעצמי כאב או שעלי להישאר ולבדוק איתו האם הוא בכלל יתגבר עליה? בבקשה אימרו לי מה אתם חושבים שעליי לעשות...

billc

New member
אם אדם אוהב מישהי באמת

יהיה לה רגשות כלפיה תמיד אין בזה סתירה, שהוא יכול לאהוב גם אותך נפרדתי מבחורה שאהבתי מאוד, אבל רבנו הרבה והיה בעייה בתקשורת שלא הצלחנו לפתור אני מאחל לה שיהיה לה רק טוב בחיים(למרות שהקשר נגמר בפיצוץ) אפשר לקחת לדוגמא גם אלמנה שאהבה מאוד את בעלה וגם אחרי שהוא מת, היא עדיין חושבת עליו מידי פעם זה לא אומר שאין לה מקום בלב לאדם חדש

billc

תודה שענית לי, יש הבדל בין להמשיך הלאה לבין להמשיך הלאה אך להיות תקוע בעבר הוא אמר לי שזה צאנס מה שאנחנו לוקחים לא משנה מה אני אעשה יכול מאוד להיות שהוא עדיין יחשוב עליה תחשוב על זה אתה נמצא עם מישהי אך חושב על אחרת... מחפש מישהיא שתמלא אצלו חלל ריק בלב ואני לא יודעת אם הוא יאהב אותי... היא תמיד תהיה שם במחשבות שלו בזיכרון כאילו כל הזמן אצטרך להתחרות בה הוא אמר לי לקחת בחשבון שלפעמים הוא יהיה מרוחק הקטע הוא שהוא הזהיר אותי יותר מידי מאוחר וגם לא אמר לי בהתחלה למה...וזה מאוד פגע בי.. לכן איני יודעת מה לעשות...

billc

New member
תראי...

אמרת שאת מחבבת אותו אני חושב שאת צריכה לתת לזה צ'אנס אם הוא ממשיך לדבר איתך על חברה שלו לשעבר תתפסי איתו שיחה רצינית ותאמרי לו שאת לא חושבת שהוא מוכן לקשר חדש, ותראי לאן זה מתפתח בכל מקרה בקשר למשפט שלך: "אני לא רוצה להיפגע שוב ממערכת יחסים אין לי כוח לזה" אין מה לעשות, את אף פעם לא יודעת למה את נכנסת ותמיד יש אפשרות שתפגעי, זה לא אמור למנוע ממך לעשות דברים בחיים. מה שכן אם יש לך סימנים ממש בולטים שאת נכנסת למשהו שהסיכוי להצלחה בו מאוד נמוכים, אז אולי באמת כדאי לך לעצור את זה בהתחלה תזכרי דבר אחד, שכולנו אנושיים, והרגשות שלו הם כנראה דבר טבעי, מה שכן, לא כל דבר צריך לומר, במיוחד לא למישהי חדשה שאתה יוצא איתה

אני מסכימה עם רוב הדברים, פרט לזה

"לא כל דבר צריך לומר, במיוחד לא למישהי חדשה שאתה יוצא איתה" אני לא חושבת שצריך להסתיר כלום. להיפך, אני חושבת שאם אני נכנסת עם מישהו למערכת יחסים זו או אחרת, מן הראוי הוא שידע עם מי הוא נכנס למערכת הזו. לא?

billc

New member
מה שהתכוונתי...

לומר בהתחלה פעם אחת. אבל לא לחזור על זה כל יומיים שהוא עדיין חושב על החברה שלו לשעבר מותר לחשוב אסור לומר מישהי טענה באחד הפורומים, ולדעתי היא צדקה לפחות חלקית "אני לא חושבת שאנשים פנויים רגשית - אני חושבת שהם פשוט מעבירים את הרגש מאדם לאדם" מה שקורה שיש תהליך(זאת אומרת זה לוקח זמן), ואם הוא כל הזמן יבלבל לה את המוח על חברה שלו לשעבר הסיכוי שזה יצליח שווה לאפס

אמממממ

לפני כמה זמן הם נפרדו? תראי, בעקרון, אצלי לפחות, תמיד יהיה לי מישהו בראש עד המישהו הבא. זה כיף להתנחם בזכרונות. יכול להיות שהוא עדיין חושב עליה, יכול להיות שעדיין יש לו משהו כלפיה, אבל זה עדיין לא אומר שהוא לא יכול להיפתח ולהקשר למשהי אחרת. במידה והוא עדיין מאוהב בה ורק בה, אני חושבת שאת צריכה לקחת לך פסק זמן ממנו, לתת לו להתגבר כי כל אחד צריך את תקופת הלבד אחרי קשר כדי להתאקלם למצב החדש, כי את השגיאות, כדי להתבגר.

בזוז

New member
ישנן כעיקרון שתי אפשרויות - קחי אוו

אחת - שהבחור באמת יתגבר על האובססיה שלו לאקסית, והיא תעבור ל"מגירת הזכרונות הטובים" במוחו. כרגע, לפי מה שאת מספרת היא נמצאת במקום אחר אצלו - היא מושא אהבתו, שלא מיצתה את עצמה, היא מושא תשוקותי ומאוויו הרגשיים/נפשיים. העיסוק שלו בזה, וזה שהוא לא נותן מנוח (לעצמו בעיקר) במחשבות עליה לא מאפשר לו "לאפסן" אותה במקום בו היתה אמורה להיות... עם הזמן הוא יכניס את הדברים לפרופורציה, ואת תוכלי לקבל את המקום הראוי לך, היחד שלכם יהיה אמיתי, ולא תחושי מאויימת ע"י הזכרונות התחושות והמחשבות שלו על האקסית. אפשרות שניה - שהדברים יישארו כך, וע"י החזרה שלו על "האזהרות" לגבי תחושותיו, "שהוא לפעמים יהיה מרוחק" בעצם נותנים לו, לכאורה, לגיטימציה לא להתקרב אלייך, ולא לפתח מערכת יחסים אמיתי ושלמה. הוא מזהיר אותך, ויוצר לעצמו שביל בריחה. חוסר מחוייבות כלפייך - כי את רק "ממלאת חלל" - את התימה, האצבע בסכר... את לא באה "במקום", את אפילו לא תחליף ל.. ואז כל מה שאמרת עליו אינו נכון - זה לא בחור איכפתי, דואג ומתחשב - זה בחור נרקיסיסט-אגואיסט... אמנם הוא אומר לך את הדברים בפרצוף - אבל רק כדי להגן על ההתנהגות הנצלנית שלו... מכיוון שאני לא באמת מכירה את הבחור, אינני יכולה לומר לך איזו מן האפשרויות סבירה יותר. ומיכוון שאני לא נמנית על האופטימיסטים שבבני-האנוש, אני כשלעצמי הייתי פועלת על פי האפשרות השנייה ועוזבת אותו כל עוד נפשי בי, ולפני שאתאהב קשות...

בזוז

New member
../images/Emo5.gif אוישש המקלדת שלי מדלגת על

אותיות, אני מקווה שהבנת את הכתוב למרות זאת. אוו = אוויר תשוקותי=תשוקותיו אמיתי=אמיתית התימה = הסתימה

תשובה

הם נפרדו לפני חצי שנה והם היו ביחד במשך 2.8 שנים אני מפחדת שהוא פשוט מחפש תחליף ואף פעם לא יתפנה רגשית...הוא אומר שיהיה קשה להחליף אותה ואני לא רוצה להיות תחליף אני אני ולא היא וזה מאד פוגע מצד "הגברים" (ממנו) להגיד דבר כזה!

seeyou

New member
כן-../images/Emo45.gif-צריכה להיפרד ממנו מהר...

ישנם בנות שמרגישות את הצורך להיות המצילות של החיים של אחרים כנגד החיים שלהן. יוסי A CANDLE lights others and consumes itself.

s h i r k u s h

New member
אל תכניסי ראש בריא למיטה חולה...

אם את יודעת שכרגע אותה בחורה בלב שלו ובמחשבה שלו, לא ממליצה להיכנס איתו לקשר. חבל שאת תיפגעי סתם...

orgaz

New member
יש פתרון

כפרה תשמעי טוב מה לעשות א את צריכה לומר לו את זה אבל לא בבכי או בצעקות אלא רגיל אחרי זה תמשיכי להיות איתו שבוע ותשימי לב כמה פעמים הוא מזכיר אותה אם בסוף השבוע הוא מזכיר יותר מתחילת השבוע תזרקי אותו אם לא יש לך מזל..

תודה

תודה לכל מי שכתב לי בחזרה, ועזר לי לראות עוד כמה פרספקטיבות ומתגבשת אצלי הדעה שאני צריכה לעזוב אותו.

billc

New member
זה הפתרון הקל לכל התשובות

אבל זה זכותך

דוVשה

New member
למה להסתכל על זה בתור פתרון קל?

הבנאדם אמר לה מפורשות שהוא מחפש מישהי שתמלא לו את החלל בלב. לא מישהי חדשה לראות אולי יוכל להתפתח משהו, אלא מישהי שתמלא לו חלל בלב כדי שהוא יוכל לשכוח מישי אחרת. למה בכלל להכנס לקשר כזה מלכתחילה? להיות מקום שני בתקווה שאולי רוב תשומת הלב שלו תתרכז בה מתישהו?

מסכימה

פתרון לבעיה לא צריך להיות קשה כדי להיות נכון. אם הם לא רוצים מהקשר את אותם הדברים אין סיבה לגרור את זה יותר ויותר עד שהיא תיפגע

rch

New member
אל תמהרי לשום מקום.

הבעיה היא אצלו. הבעיה לא אצלך. וכדי לפתותר אותה הוא צריך לעשות משהו (את יכולה לסייע כמובן). העניין הוא שהוא צריך להבין שככל שהוא יהיה תקוע מאחור (בעבר) יכול להיות שהוא מפספס משהו טוב יותר בהווה. את צריכה להסביר לו. שאם הוא רוצה למלא את חלל ליבו זה תלוי אך ורק בו. הוא צריך לתת מעצמו 100% לך כדי שיוכל להרגיש את מה שהרגיש בעבר. הוא פשוט "טמבל". איך הוא יוכל להנות ממך כמו עם הקודמת שלו אם הוא אפילו לא מנסה? והוא לא מנסה.

odeliaremos

New member
אחותי תעזבי את זה../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif

אני מציעה לך לשכוח אותו אל תכניסי את הראש שלך למיטה חולה אוקיי יפה שהוא כנה איתך אבל עצם זה שהוא חוזר ומדבר עליה אומר שהוא לא סגור עליה אני עברתי חוויה דומה שלך ואנחנו היינו יחד 5 חודשים ויום אחד שהיא לא יודעת מה עשתה לו עבודה יסודית הצליחה להפוך לו את הראש ואני מאשימה אותה אך אותו יותר ואמרתי לו את זה שהוא לא הוציא אותה מליבו אחרת לא הייתה לה יכולת לחדור שוס. את חייבת לתת לו ללכת לפני שיהיה מאוחר תשלחי אותו שיעבור תהליך של איבוד האהבה אליה שיבוא נקי את לא ממלאה לאיש את החלל של אובדן אהבה את באה עם אהבה שיחזירו לך אהבה שאת ראויה לה ותדעי לך אם הוא לא ניקה אותה ממנו בחיים הוא לא יצליח לתת לך את מה שאת ראויה לו ולנו הנשים יש בעיה אנחנו תמיד מתאהבות באלו שלפני משבר או אחרי משבר ומאמינות שעם אהבה הכל יהיה בסדר לא ממי תשכחי מזה קחי את עצמך בידיים אל תבדקי אם הוא השתחרר ממנה או לא תדאגי לעצמך ואני מאמינה בגורל מי ששלך יהיה ומי שלא לא היה אמור להיות שיהיה לך בהצלחה. שיעשה רייסט בזיכרון שלו כמו שעושים במחשב מתוקה בהצלחה תמצאי מישהו שרק את תהיי בליבו לא אחת אחרת ביחד איתך

varditbbb

New member
לזרוק אותו נקודה בלי הרבה התחכמויות

אם בן אדם לא באמת אוהב אותך ויוצא איתך רק בשביל סקס אז נו באמת הרי את מעריכה את עצמך קצת מעבר לסקס ואת יודעת בדיוק מה את שווה אז תעיפי אותו תגידי לו שלום ולא להתראות ותעברי הלאה, עזבי אותך משטויות וממשחקים. ביי והמשך יום נעים.

למעלה