אני לא יודעת מה לעשות

אני לא יודעת מה לעשות

אני לא יודעת איך להתחיל.. האמת היא שאני ממש חייבת להתייעץ וחשבתי שאולי זה המקום המתאים על מנת לשמוע כמה שיותר עצות ודעות. טוב.. אז ככה - רוב הסיכויים שלרובכם אני אשמע כמו ילדה קטנה בת 12 שעדיין לא התבגרה וסתם מתלהבת משום דבר בעצם אבל בכל זאת.. אשמח לשמוע אתכם. אני בחורה בת 22. יש איזה בחור שממש ממש מוצא חן בעיני. הוא נכד של אישה נחמדה שגרה בבניין ליד.. הפעם היחידה שדיברתי איתו היתה לפני 4 חודשים בערך וזו גם היתה הפעם היחידה כי הוא לא גר בארץ.. הוא לומד בחו"ל. זה ישמע ממש מפגר אבל למרות שדיברנו רק פעם אחת הוא פשוט לא יצא לי מהראש מאז אותה שיחה.. ועכשיו.. הוא חזר לארץ לחופשת קיץ.. אני לא יודעת מה לעשות. אני מתארת לעצמי שרובכם תגידו "מה את בכלל חושבת עליו כאופציה.. הבחור לומד בחו"ל " . ולא- גם אני ניסיתי להגיד את זה לעצמי אבל זה לא הולך.. הוא עדיין במחשבות שלי יותר מדי. ועכשיו אני לא יודעת מה לעשות. קרוב לוודאי שיצא לי לראות אותו ולדבר בימים הקרובים.. השאלה שלי בעצם אם אני צריכה להגיד לו את זה איכשהוא? ואיך להגיד? אני לא יודעת מה להגיד או מה לעשות.. פשוט כלום. אני נורא רוצה להוציא את זה ממני כבר ולספר לו איכשהוא אבל אני שומעת דברים כמו "אם בחורה אומרת לגבר שהיא רוצה אותו הוא רק יזלזל בה" או משהו כזה. בקטע שהגבר ירגיש כאילו שהבחורה כבר רוצה אותו גם ככה ואין לו למה להתאצץ אפילו ואני ממש לא רוצה שזה מה שיתפרש מזה.. אז לכל מי שינסה לייעץ - תודה רבה. אבל בבקשה - אל תגידו לי לוותר על זה.. אני יודעת שזה הדבר הכי חכם לעשות אבל אני פשוט לא מסוגלת.. המון תודה ושבת שלום לכולם

למה לוותר -תנסי ליזום שיחה איתו

בנושא לימודיו ולהתעניין איך בחו'ל תנסי לקחת אותו לאיזה סרט או פאב הוא בודאי יסכים.לנסות לא עולה .ומי שלא מנסה מפסיד.אולי הוא גורלך. בקשר לזלזול במידה ואת יוזמת גברים נבונים לא בקטע הזה.אנחנו ב-2005

magenta73

New member
אל תגידי לו

שהוא לא יוצא מהראש שלך. וכל אלה... תהיה רגועה. תזמי שיחה. תחייכי... תזמיני אותו לשתות משהו. תתענייני במה הוא עושה ולומד... ותזרמי עם הדברים. אני לא אומרת לך לוותר. אני כן אומרת לך לוותר על כל הספקולציות האלה שאת עושה במוח שלך. תזרמי. תראי אותו, תראי איך הוא מגיב אליך... וכן, תנסי ליזום פגישה. למה לא...?

Kirsten M

New member
תיזמי, אבל תתני לו לחשוב שהוא היוזם

עם רב הגברים יש רק דרך אחת: הם צריכים לחשוב שהם חשבו על הכל לבד, שהן המובילים, היוזמים, החכמים, המוצלחים, וזה תקף בכל מקום (ביחסים, בעבודה, במיטה). אבל החוכמה היא לגרום להם לעשות מה שאנחנו רוצות מבלי שהם יבינו את זה. לעניינך: תמצאי תירוצים לשהות במחיצתו: לטייל עם הכלב, לשחק פריזבי מול הבית שלו, לבקש ממנו עזרה עם הרכב התקוע, וכן, במקרה הכי גרוע ליזום שיחה איתו על נושא שיגרום לו לבטח להפליג בדיבור. תשתדלי להיראות במיטבך אבל אל תראי מתאמצת. (לא מטיילים עם הכלב עם איפור). תשתדלי לגרום לו להרגיש חכם מעניין, ומוערך. חייכי, הביעי עניין. רב הגברים המעוניינים כבר יעשו משהו בשלב הזה. אבל אם הוא ביישן או אטום, גם זה לא עוזר. אם הוא לא עושה את הצעד הראשון תיאלצי לגרום לו לקבל את הטלפון שלך בכח! אם יש לך מכשיר טלפון חדש ומעניין ספרי לו על הרינגטון החדש שלך ואמרי לו להתקשר שניה רק כדי לשמוע. אמרי לו שהמכשיר אבד לך איפשהו בתיק, או ברכב ואת צריכה את עזרתו. שיחייג וכך תמצאי את המחכשיר. או תשלחי לו SMS עם הכתובת מייל שלך או הטלפון של "המסעדה ההיא המומלצת..." אבל, אל תצפי לסיפור אהבה סוחף. את הרי לא מכירה אותו לעומק, ויכול להיות שאת שוגה באשליות ומנכסת לו תכונות רבות לא לו. בכל מקרה, בהצלחה.

ghatto

New member
תזמי שיחה מתישהו

רק תשאלי לשלומו ואיך הלימודים ואיך במדינה שהוא גר ותאמרי לו שכשהוא מבקר אצת הסבתא הוא מוזמן לקפוץ לכוס קפה.זה הכל.צריך להספיק.

למעלה