אני לא יודעת מה לעשות

ani16

New member
אני לא יודעת מה לעשות

הי, בעיקרון החיים שלי נראים ממהצד בסדר גמור, אבל בפנים אני מרגישה ממש זוועה. קודם כל הקטע של המראה החיצוני זה קטע שמאוד מפריע לי בזמן האחרון, אני מאלה שיועים איך הם נראים וטוב להם ככה, לא יותר מדי טוב אבל גם לא מכוארים. אבל בזמן האחרון אני כל הזמן כשאני מסתכלת על עצמי אני נראית לי ממש מכוארת, וגם הגוף שלי לא הכי יפה. למרות שיש לי חבר והוא אוהב אותי ויש אנשים שנראים יותר גרוע אני עדיין מרגישה ממש רע עם עצמי עד שאני לא מסתובבת בהפסקות בבית ספר ומעדיפה לשבת בכיתה ואין לי חשק לשום דבר. חוץ מזה אני מרגישה נורא לבד, חבר שלי מאוד נחמד ואנחנו מסתדרים טוב (אנחנו חברים 4 חודשים) אבל אנחנו לא יכולים להיות יחד כל הזמן ואני מבינה את זה שיש לו עוד דברים חוץ ממני, אבל אני מרגישה שכל החברות שהיו לי מתרחקות ממני ואני לא יודעת למה אם זה בגללי או בגללם או בגלל זה שיש לי חבר, יש לי כמה חברות שאני רבתי איתם והאמת אלה שרבתי איתם לא חסרות לי ואני לא עצובה כי אנחנו לא חברות אבל כל השאר החברות שלי התרחקו ממני ואני מוצאת את עצמי מאוד לבד (עוד סיבה לזה שבהפסקות אני מעדיפה לשבת בכיתה וללמוד במקום לצאת.) אני לא יודעת מה לעשות עם ההרגשה הזו כי נאי לא יכולה למצוא לי חברים חדשים ואני לא יועדת למה התרחקתי מהחברות שלי. בבקשה תעזרו לי! אני עצובה! אני

liran b

New member
אנני....תראי..

עברתי בערך אותה בעיה כמוך.... אני אחד שאוהב להיות לבד בימי שישי..ולחשוב קצת על מהות החיים..(נשמע לא אני למי שמכיר אותי אבל זה מה שעשיתי...) אז ככה : השנה בתחילת השנה הייתי לבד כל הזמן לא היה לי עם מי להיות... כל הזמן הסתובבתי לבד הלכתי לבד יצאתי לבד (וגם זה לא הרבה..) הפתרון שלי אליך צאי טיפה החוצה בהפסקות חפשי אנשים שבאמת איכפת להם ממך.... בקשר למראה אמרו לי פעם אם את מרוצה מאיך שאת נראת זה הדבר הכי חשוב. ועוד דבר שחבר טוב אמר לי תמיד אפשר לטפל במראה שלנו.. אז אם זה דבר שאפשר לשנות אז תשני.... ואל תחשבי על מה שחושבים עליך כי גם בהם יש דברים לא יפים! העיקר שאת חושבת לעצמך שאת נראת טוב זה הכי חשוב לירן.

ani ../images/Emo24.gif בשבילך

אני חושבת שזו בעיה שאת צריכה לפתור אותה לבד, את עם עצמך הרי לך אין חשק להסתובב בהפסקות ואת מרגישה רע, זאת את שמרחיקה את החברות שלך . זה ישמע קצת דבילי (או קיי מאוד אבל זה עובד) קורה להרבה בחורות מה שקרה לך זה נורמלי לחלוטין אז מה שאני עשיתי זה פשוט אחרי המקלחת (כן עירומה) הסתכלי על עצמי שעתיים ממש בחנתי כל פרט ופרט בגוף שלי בפני בפרופיל מאחור (הכל) ואז התחלתי להשלים עם זה, שאני לא דוגמנית, לא אהיה וגם לא רוצה להיות. יש לך חבר שאוהב אותך, יש לך חברות שאת יכולה לבלות איתן, מה שאת צריכה זה פשוט להשלים עם עצמך:) מקווה שעזרתי :) מיכל:)

wildflower!

New member
מתוקה ../images/Emo42.gif

קודם כל..הכי חשוב שתחייכי...! דבר שני...זה שאת אומרת שאת מרוצה מאיך שאת נראית...אני לא חושבת שאני מאמינה לזה.כי מיד אחרי זה את אומרת שאת מסתכלת על עצמך במראה ונראית לעצמך מכוערת.... אני בטוחה שאת לא מכוערת...זאת פשוט ההרגשה הפנימית...{לכל אחד יש את זה..} אם את לא מרוצה מאיך שאת נראית ..את יכולה לשנות את זה! לי תמיד שינויים עושים מצב רוח טוב! תשני תסרוקת... או תקני הרבה דברים חדשים.... תשני דברים..אל תשבי סתם ככה! ובקשר לדבר השני...אולי החברות שלך מתרחקות ממך..כי הן שמות לב שאת יותר מדי עסוקה עם החבר שלך?{זה מה שקרה לי....} את צריכה שייהיו לך חיים גם מחוץ למערכת היחסים שלך! ולמה את לא יכולה למצוא חברים אחרים?? את יכולה ועוד איך! תדברי עם אנשים חדשים..ותראי איך שז מתפתח לכיוונים לא צפוים! אוהבת בר

זה נכון....

אמנם הבנים לא צריכים להתקע מול המראה שעתיים כשהם עירומים אחרי מקלחת.... אבל הבנים שחסר להם הביטחון, איך הם משלימים עם זה? מסתכלים על המראה, רואים את עצמם, וכמו שטיפת מוח הם עושים. "זה לא כל כך גרוע..." , "לא הבחנתי כמה זה גדול (השריר!!!!! אל תסחפו עם הדמיון!!!) וכו´. קיצר, אם את תכריחי את עצמך להשלים עם גופך, ותקחי את כל העיניין בקלות, אז כבר לא יעניין אותך כל כך המראה שלך....

לך חמודה.......

חמודה, זה יכול להיות מ-2 סיבות או שהם קצת מקנאות, או שפשוט את קצת התרחקת מהן בלל שרוב הזמן את עם החבר או עם העיסוקים שלך.... הכי חשוב, והכי טוב פשוט לשלב בין כולם זאת אומרת לתת צומי לכולם במידה שווה....... ופשוט תהיי את מאושרת ושמחה ענת

wildflower!

New member
לא חושבת שאני מסכימה...

אני לא בדיוק מרגישה איך שאני נראית מבחוץ.... זה סתם משפט שנשמע טוב... יש הרבה כאלה..

למעלה