אני לא יודעת...

007blond

New member
אני לא יודעת...

אם זה כ"כ קשור אבל: כמעט 4 שנים אני סובלת מכאבים בחיבור בין היד לכף יד.. הייתי אצל כל מומחה אפשרי לבדיקת הנושא-אף אחד לא הצליח לאבחן את מה שיש לי,לפני חצי שנה הגעתי לתל השומע למחלקת כף יד וטופלתי ע"י מנהלת המחלקה-ד"ר יפה,היא איבחנה שזה משהו שנולדתי איתו היא טענה שזה דלקת בגידים לאחר חודשיים של אולטראסאונד ביד(פזיותרפיה)נשלחתי לבדיקה חוזרת אצל מומחה אחר עדין בתל השומר הוא טען שזה משהו עיצבי. לאחר עוד חודשיים נוספים הוחלט להכניס אותי לניתוח ואז הייתה הדילמה איזה ניתוח לערוך ניתוח של דלקת גידים או ניתוח של העצב.. לאחר ועדה רפואית הוחלט על ניתוח של דלקת בגידים היום אני כמעט חודשיים אחרי הניתוח,ללא כל הצלחה או הטבה להיפך-מאז הניתוח המוגבלות הפכה יותר משמעותית והיד עצלה,וכואבת-מאוד! השאלה שלי היא מה הלאה? לאפשר להם לנתח אותי בשנית?? לפנות לרפואה אלטרנטיבית?? הצעות יתקבלו בברכה! מה שכן חשוב לציין שאני רק בת 18...

בת 18 יקרה..

קשה לי להביטח לך הצלחה באינטרנט, בטח סתם ללא איבחון , מה גם שעפ"י הבנתי כבר נכוות פעם מהבטחות שווא.. אבל,כיוון שניסיון טיפול ברפואה משלימה לא יכול להזיק כמו ניתוח נוסף שווה לגשת למס´ טיפולים ולבדוק , אם תהיה התקדמות אפילו קטנה שווה יהיה לתת לו קרדיט ואם לא - ניתוח תמיד אפשר לעשות.. כרגע יש לטפל ב2 דברים עיקריים : 1. בנזק שהניתוח יצר - התכווצות הגידים , טראומה ליד ולגוף 2. טיפול בבעיה המקורית לאחר איבחון ( האם הבעיה היא באמת דלקת?) קשה לי להמליץ לך על טיפול ללא איבחון - נסי לבדוק מה מקל על היד חם או קר, בהתאם לזה אני אנסה לתת לך מס´ טיפים.. לגבי סוג הטיפול - ישנם מגוון רחב של טיפולים לדעתי את זקוקה לשילוב של טיפול מגע מקומי (ארומתרפיה אידיאלי במקרים אלו ) וטיפול מערכתי כמו דיקור וצמחי מרפא או רפלקסולוגיה . אני בטוחה שתקבלי פה עוד המלצות על סוגי טיפולים שאנני מכירה אך אינם נופלים בהצלחתם מאלה שהמלצתי.. שורה תחתונה אל תוותרי את צעירה וניתן לעזור לך - שווה ניסיון.. בהצלחה
יעל

m_katzmann

New member
דחי את הניתוח. פני לאלטרנטיבה

שלום לך, יד עצלה, מוגבלת וכואבת - עדיף קודם כל לטפל ברפואה האלטרנטיבית ורק אם אין הטבה - תמיד תוכלי לעשות את הניתוח. מקווה מאוד שלא תזדקקי לו. מאיה

למעלה