אני לא יודע איך זה עוד לא עלה

goomal

New member
אני לא יודע איך זה עוד לא עלה

משרד החינוך והביטחון (לוחמי השייטת כנראה) חתמו על הפסקת הפעילות הימית בקישון, מכאן שצופי ים חיפה יפסיקו מלהתקיים. כרגע אין לאן לעבור. שליו לפי הבנתי החליט לפתוח את השנה למרות הצו או החוזר או מה שזה לא יהיה, וזאת עברה על החוק. רציתי לפמוע מה דעתכם על הצו ואם במקרה הצורך הייתם עושים מעשה כדי לעזור.

daniellasaar

New member
הממ

זה ברור שהוצאת הצו ממש מתסכלת ומסבכת המון דברים שלא לדבר על האכזה, אבל רובנו לא יודעים את טיב הזיהום בקישון באמת כך שקשה לומר את הוא יצא בהצדק או לא. ואם יש עצומה, או כל פעילות שהיא למען הצלת הפעילות הימית השנה, אני אשמח לקחת בה חלק.

P in the middle

New member
אני מת שהשבט יחזור

אני מת לצאת להפליג עם כל השכבה על סנונית או משהו בשבט... ושתתחיל השנה ושתהיה הפלגה ארוכה כמו שצריך...אבל אם שליו יעבור על החוק בשביל זה אז זה לא שווה את זה.. צריך לפתור את זה איכשהו..

Sweety Shiri

New member
לא היה מתוכנן להעביר את השבט לחוף כלשהו../images/Emo35.gif

אני לא חושבת שצריך לפתוח את השנה ולהפר את החוק... יכולים לעשות המון בעיות בעקבות זה בהמשך

Loriella

New member
הדבר הנכון לעשות

הוא להתחיל את השנה בצורה שבה לא תעברו על החוק ותוכלו להראות שאת צופי ים חיפה לא מפילים בקלות...זה יותר קשה אבל עדיף מאשר לעבור על החוק...צריך להתחבב על האנשים הנכונים... בכל מקרה, כמו דניאלה, אם צריך עזרה של אנשים, count me in

nokila

New member
goomal יש טעות בדבריך!

קודם כל אחד מלוחמי השייטת הגיש בג"ץ להפסקת הפעילות הימית בקישון כאשר הוא מתייחס בעיקר לצופי ים בטענה שהם "רוצחים ילדים" שלדעת רבים שטות גמורה כיוון שאיפה שממוקם השבט המים יותר נקיים מהמרינה בת"א וגם לא נכנסים בכלל למים , אלא עם חליפות רק כדי להוריד את הסירות. לצופי ים והפועל חיפה אסור לרדת לים בקישון בגלל בג"ץ ורק כי הציוד והסירות שייך למשרד החינוך מבין? , לכן זבולון חיפה ומועדון החתירה יכולים להמשיך לרדת לים כי הם לא שייכים למשרד החינוך, עכשיו, כל המועדונים שבקישון יעברו במקדם או במאוחר לחוף השקט כולל השבט והעניין הזה כבר די סגור. אין סיבה לדאוג, יהיה טוב!

למעלה