אני לא יודע אם אתם תבינו, אבל זה שיר שכתבתי וזהו בעצם

אדוארד

New member
אני לא יודע אם אתם תבינו, אבל זה שיר שכתבתי וזהו בעצם

אוויר רקבון צחנה נבלת גופי הערום, הפסקתי מזמן לנשום את האוויר שלכם הפסקתי להריח את הפרחים שלכם הפסקתי לחיות את החיים שלכם. והמוות כמו הנחש מציע את סחורתו במתיקות וכל פעם , המחיר יורד ואני מרגיש שאני מוכן לשלם אותו. רפש זוהמה נבלת גופי המסוגרת נושם את האוורי שלכם כי אין לי ברירה מריח את הפרחים , וריחם ריח דם חיי את החיים לא שלכם חי לידכם לבד והרוכל המתקתק ממשיך לחזר וסכין מעל ראשי רעש חזק בראש, אי אפשר להנמיך וזה רק מתחזק תקנה תקנה…

נצנוץ

New member
אולי לא הבנתי , אבל ה-ר-ג-ש-ת-י

יש בעולם מראה אחת שאם תביט בה, תראה כמה יפה ומושלם הוא גופך. יש בעולם פרח אחד, שעבורך ריחו הוא ריח גן-עדן. יש בעולם הר אחד, שריכוז החמצן בפסגתו, מתאים בדיוק לנשימות שלך. יש בעולם אלפי רוכלים המציעים פיתויים מתוקים פי מיליון ללא כל תמורה, רק קח ותטעם. ויש בעולם מנגינה שכאשר היא תמלא את ראשך תוכל סוף סוף לשמוע את הקול שהוא שלך. חפש. חפש. וודאי תמצא

רותי ב.

New member
גם אני לא הבנתי, נדמה לי

אבל הפחיד אותי נורא, האויר והצחנה הסכין מעל הראש, וכל השאר. ותודה לנצנוץ שהזכיר דברים קצת אחרים.

alona.

New member
אדוארד

אני לא חושבת שאני יכולה להוסיף על מה שניצנץ אמר.. ואמר את זה כל כך נכון.. כולנו באיזשהו שלב מרגישים מנותקים, צופים מהצד.. נכון, צרת רבים נחמת טיפשים, אבל יש המון דברים שהם שלך ורק שלך, יש המון אנשים שהם שם והם שם בשבילך. לא תמיד צריך סיבה. הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות ואין דבר כזה חיים מאושרים, אני בטוחה שקיימים הרגעים הקטנים גם אם קטנטנים- של אושר, של צחוק מתגלגל, של טוב, גם לך. אחוז אותם בשתי ידך תהנה מהם, חייה את חייך ואת חייך בלבד, ואז תלמד להנות מהם... גם כצופה מהצד. אלונה.

לאדוארד-מקווה שתבין

אני לא יודעת מה היתה הכוונה שלך בשיר...לא לגמרי...אף אחד לא יידע,זה השיר שלך,הרגשות שלך..לאף אחד אין את הזכות לנתח אותו. אני אומרת לך מה הוא עשה לי.... כואב לי לשמוע על חוסר התקווה הזה,הדרך לאובדן שרק אתה סולל אותה...את הכאב שבך,את היאוש. אני מקווה שכל זה לא קיים באמת..אלא רק מסווה לחיים... לכל אחד יש את רגעי החולשה והאובדן שלו...אל תתפתה להיסתכל אל הנחש שלך...אל תתפתה בכלל להקשיב לו. הוא זמני,הוא לא נשאר כאן,הוא ייתחלף בתקווה ואושר..בבוא הזמן. אל תתן לו לקחת ממך את הזמן שעוד נשאר לך,את הסיכוי להתחלות חדשות,רגעי אושר ושימחה. אני מקווה שהבנתי נכון,אני מקווה שאתה תבין אותי.

אדוארד

New member
אדוארד

קודם כל תודה לכם.. זה נחמד לשמוע שמישהו חושב שיש תקווה אבל זה לא ככה.. אני כותב מה שאני מרגיש, אני מרגיש מה שאני כותב אבל החיים שלי לא מתקדמים .. וקשה

למעלה