תשמעי פיצקעלך...
אני בכוונה לא רושם תקשיבי כיוון שכבר נואשתי מהציפיה שיום אחד באמת תפנימו (כן, בהכללה מלאה) את הדברים שנאמרים כאן מהעבר השפוי של הגדה. אני לא יודע מה התרגלת לראות בעולם שבו את חיה ובאילו "מבוגרים" את נתקלת ביום יום שאת חושבת שאת יכולה לבוא ולהגיד לי תתבגר. את יכולה למצוא "קצת קשה להאמין" למה שתרצי, זה לא ממש מעניין אותי מה את חושבת על הפתיחות המחשבתית שלי כי בכל הכנות - יצאתם לי מכל החורים... אם אני נוקט ברטוריקה ממוקדת מצידי תפרשי את זה לא בתור התלהמות אלא בתור הסלמה לכיוון מלחמת עולם שלישית. בסדר? אני אפתח ת'ראש לרעיונות שלכם כפי שהם כיום אחרי ש-99% מהאוכלוסיה על כדוה"א תיכחד, OK? לא בא לי לשמוע יותר את הרעיונות המקולקלים והמסריחים שאת סוחבת איתך 19 שנים מסכנות ולא בא לי לשמוע אותך יותר מטיפה לכל העולם ממרום פועלך הפאתטי בחיים. אני כבר הבנתי - אי אפשר להחדיר לכם שכל למח השטוף שלכם ואי אפשר אפשר לנצח אתכם, כי אי אפשר לנצח אוויר מזוהם. הדבר היחיד שאני יכול להבטיח לך זה שאני אקשיב לך - עוד כמה שנים, כשתוכיחי את עצמך, כשתפעלי למען המטרות שלך באמונה שלמה בעשייה ציבורית ותעשי את מה שצריך בשביל להסיט את דעת הקהל כלפי האג'נדה שלך, לא כביטוי של דעה קיצונית, אלא כחלק ממנטרה שלמה המסוגלת להניע את הציבור לעבר מטרה צודקת, אבל בדרך הנכונה ולא בדרך המעוותת והחולה שאת תומכת בה כיום. אני אקשיב לך אחרי שתביני שהפרק שעליו נתקעת, הוא פרק שהרבה אנשים לפנייך כבר עברו (כולל אותי) אלא שפשוט לא נתקענו עליו כי הוא מנותק לחלוטין מכל שאיפה ריאלית והגיונית מבוססת מציאות לתרום לעולם הזה ולמדינה בפרט. ואגב,אני לא מבין מה את באה אלי בטענות, זה שהדרך בה המדינה עובדת כיום היא מעוותת, זה לא אומר שזו הדרך שלי , למה את מכלילה אותי כחלק מ"העדר"? כבר הסברתי את עמדתי פה בפורום ממש לגבי מכלול הדברים (צבא, צרכנות, סביבה, עוני וכד'), אבל שוב, אתם נעולים באקסטזה שלכם "להמיר" את כל מי שלא כמוכם, אז כנראה לא ממש שמת לב . אז אם את רוצה להוציא קיטור, תוציאי אותו על מי שתומך במדיניות הזו ולא במי שמנסה לשנות אותה לאותה מטרה סופית כמוך, כי את נלחמת בתחנות רוח ואת מביאה עימך הרס וחורבן.