אני לא יודע אם זה המקום אבל ננסה

SomeOne Ashamed

New member
אני לא יודע אם זה המקום אבל ננסה

קודם כל אני חייב לציין שמה שאתם הולכים לקרוא עלול לא ממש להטיב עמכם לכן מי שיש לו קיבה רגישה שלא יקרא וכן לבעיה..... יום חמישי בשעה 11 בערך קיבלתי קילקול קיבה כנראה בגלל אוכל שומני שאכלתי (מלוואח) הכל היה בסדר וסיימתי מה שעשיתי וניגבתי הרגשתי בליטה מאוד גדולה באזור של פי הטבעת עכשיו אני חייב לציין שיודע לי שהיה לי שם מן בליטה אבל זה אף פעם לא היה כזה גדול ולפעמים אפילו לא מורגש עוד אני חייב לציין שבאותו יום בצהריים היה לי יציאה כרגיל והכל היה נורמלי לחלוטין מאוד חששתי מהבליטה הזאת אז בדקתי במראה וראיתי מן בליטה שבקצה שלה יש צבע לבן וזה ממש נראה כמו בלוטה או גידול או לא יודע מה... עכשיו זה לא נמצא על פי הטבעת שיהיה ברור אפשר להגיד שזה כמו על קצה התהום זה קרוב כזה וזה אף פעם לזכרוני לא היה ככה כמו כן זה לא כואב (אולי טיפה) אני חייב לציין עד הקלקול קיבה שהיה לי הערב הכל היה בסדר מה זה יכול להיות? מצטער אם מישהו נפגע מההודעה שכן גם לי זה קצת בעיה לכתוב אותה ואני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי (ידוע לי שדרכי הדם באזור מתנפחים מאוד או אולי בגלל הקלקול קיבה זה מים אני רק רוצה לדעת ולהרגע) תודה מראש אנונימי

למעלה