אני לא יודע אם זה המקום המתאים....

אני לא יודע אם זה המקום המתאים....

אבל אני יכתוב בכל זאת. אני יכתוב את כל הסיפור, וזה יהיה קצת ארוך. אני בן 13. בתחילת החופש הגדול פגשתי ילדה ואחרי חודש נהיינו חברים. אני גר בצפון הנגב והיא גרה ליד עפולה. אחרי שלושה חודשים שהיינו חברים נמאס לה שאנחנו נפגשים רק פעם בחודש לכן נפרדנו והחלתנו שנמשיך לדבר כי היינו חברים ממש טובים.. בערך חודש אחרי שנפרדנו, והתרגלנו למצב זה, היה לי יום אחד ממש משעמם. בגלל זה נכנסתי לאיי.סי.קיו וחיפשתי אנשים לדבר איתם. מצאתי מישהו מחובר והתחלנו לדבר. הוא אמר לי שהוא בן 13 מת"א. באותו יום, אחרי שדיברנו קצת, הוא אמר לי שאני חמוד. לא הבנתי בהתחלה מה הוא רוצה, כי זה לא רגיל אצל בנים שאחד אומר לשני שהוא חמוד,מקסימום נחמד... אז שאתי אותו מה הוא רוצה ואז הוא שלח לי מין סימן כזה עם לבבות עליו. בהתחלה לא הבנתי מה הוא רוצה, או יותר נכון, לא רציתי לדעת מה הוא רוצה ממני. שאלתי אותו למה הוא התכוון שהוא שלך לי את הציור הזה אז הוא אמר לי שהוא אוהב אותי. אני הייתי בשוק. לא ידעתי מה להגיד לו. אחרי כמה זמן כתבתי לו שאנחנו לא מכירים בכלל וכאלו.. אחרי זה הוא נירגע וסתם המשכנו לדבר כל יום.. אחרי כמה ימים חשבתי על מה שהוא אמר, והגעתי למסכנה שניראה לי שגם אני אוהב אותו. זה היה לי מאוד מוזר, בגלל שהוא בן. אני לא אמור לאהוב בנים... אחרי עוד כמה ימים הוא כתב לי עוד פעם שהוא אוהב אותי, ואז אמרתי לו שניראה לי שגם אני אוהב אותו... בקיצור ככה זה התפתח ויום אחד שאלתי אותו אם הוא יכול להגיע לראשון בשביל שאני יפגוש אותו.. הוא אמר לי שהוא מעדיף להיפגש עם הומואים ודו ו"ולצאת". אני העצבנתי עליו ואמרתי לו: ט תודה באמת, או משהו כזה, ואז אחרי ויכוח כזה הוא אמר לי שיש לו משו להגיד לי שישבור אותי וזאת הסיבה שהוא לא רצה לבוא לפגוש אותי. הוא אמר לי שהוא בכלל בן 19. שהוא אמר לי את זה הוא כאילו החזיר אותי למציאות והזכיר לי שהוא בן ואני לא אמור לאהוב אותו.. אמרתי לו שאני לא רוצה להמשיך את הקשר איתו והוא אמר לי שהוא הולך להיתאבד.. אני לא יודע מה לעשות.. הוא אמר לי את זה אתמול... מאז אני לא מוצא את האיי סי קיו שלו ואני לא מוצא כל זכר לו, ואני לא יודע מה הוא עשה לעצמו... מה לעשות??? דיברתי עם החברה שילי לשעבר והיא אמרה לי שזה בכלל לא קרה בגללי ושזה החיים שלו ואני לא צריך להתעסק איתם. אבל אני לא יכול לשאת את העובדה שהוא התאבד בגללי! אני בכלל לא יודע אם זה קרה! היום בבצפר אמרו לנו שילדה אחת ניסתה להיתאבד וזה עשה בי משו והרגשתי שאני חייב לעשות משהו... אבל מה???

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif תה קמומיל&חורף../images/Emo188.gif../images/Emo13.gif לכולכם

טוב אני חושבת שאתה יכול להירגע, אם הוא היה מתאבד בטח היו שומעים על זה בחדשות.. דבר שני, הוא סיפר לך שהוא גדול מך ב6 שנים.... בגלל שאתה עוד קטין יש מספיק סיכויים שהוןא איזה פדופיל שיכול להיות גם בן 30 .. ואממ.. האהבה שלך אליו, היא לא בהכרח אהבה של זניי זוג.. לי זה נשמע כאילו אהבת אותו כמו שאוהבים את החברים שלך, ו.. גם אם אתה באמת היית מאוהב בו, זה לא דבר רע או שלילי.. אל תמהר להסיעק מסקנות מעניין פעוט שאירע באינטרנט, יש גם הרבה אפשרויות שאנשים עבדו או כל דבר אחר..

LuNaTiC

New member
אממממ כן, ../images/Emo6.gif

ואפשר לקחת את זה הרבה יותר בקלות... אמור לעצמך: "מה זה הזין הזה? סתם אחד אידיוט... מה הוא רוצה ממני?" ושים באיגנור. או משהו. ותזכור מה שאמרתי בהודעה למטה ^^;

LuNaTiC

New member
אההה... אני מציעה לך לשים את כל

העניין איתו מאחוריך! איך שאני רואה את זה, הוא לא בנאדם חכם במיוחד והיה לו מאוד קל לנצל את העובדה שאתה צעיר ממנו... מדובר פה בסחטנות רגשית מצדו, ובתור נער צעיר מאוד ורגיש, קל לך להיכנע לה. אם היה מדובר כאן במישהו שאתה מדבר איתו הרבה זמן, והקשר ביניכם יותר אמין, הייתי מבינה את הצורך להתערב. אבל כאן לא קשה לראות שזה קשר מפוקפק מאוד
. זה ברור כשמש, למען האמת. וזה לא שאתה "לא אמור לאהוב בנים". יש כאלה שאוהבים ויש כאלה שלא. אתה מה שאתה וחלק מההתאהבות זה בבן אדם, בלי קשר למין שלו. אמממממממ לפי מה שאתה אומר, אתה בעצם משתמש חדש באיי סי קיו. אל תשכח, אפילו לרגע, שהעולם הזה מסוכן... ויש בו אנשים שינסו לתעתע בך, לסחוט אותך רגשית ולשכנע אותך להפגש איתם. *בודקת שוב*. אוקיי, אתה ניסית לשכנע אותו להיפגש... אבל למה? אחרי הכרות של מספר ימים?! זה מאוד לא אחראי ומסוכן... יא, אני מפחידה את עצמי עם איך שאני מדברת

infected CODE

New member
במילה אחת -

הוא פדופיל
(טוב, נו, זה שתי מילים, אבל דמיינו ששכחתי את הרווח...
) אין לו שום זכות להפעיל עליך לחש רגשי כזה... אני בטוח ב-100% שהמניעים שלו הם ממש לא מה שהוא מציג. לעצתי שתשכח מכל התקרית וזהו.

white star

New member
תתעלם

קודם כל אתה לא צריך להרגיש רע עם עצמך.וגם אם הוא היה מתאבד זה לא היה בגללך.כמה אתם מכירים כבר???מעולם לא נפגשתם ואפילו לא דיברתם בכלל.הקשר שלכם וירטואלי לחלוטין ואני לא מאמין שהוא באמת התאהב בך. אני חושב שהוא השתמש במניפולציה רגשית והוא בקרוב יחזור להיות אונליין להגיד לך עד כמה הוא נםגע וליצור אצלך רגשות אשם. אני חושב שהדבר הנכון לעשות הוא"היה נחמד,היה נעים,יאללה ביי" ומה שאמרת לגבי רגש לבנים , זה מאוד קל לפתח רגש למשהו וירטואלי לחלוטין ובמציאות זה יכול להיות שונה.

praetor

New member
אל תדאג

קודם כל - אם הוא היה מתאבד, אז היו שומעים על זה בחדשות. תראה, הוא הרבה יותר מבוגר ממך. לי זה נשמע כמו סתם מישהו שרוצה לנצל נערים צעירים. פשוט תתעלם. יש אנשים כאלה, וצריך להיזהר מהם. הוא שיקר לך בקשר לגיל שלו - זה כבר סימן רע מאוד. לא כדאי להיפגש אחרי זמן כל כך קצר. אם בכל זאת - אז רק במקום ציבורי בשעות היום (או שעות הערב המוקדמות). לגבי אם נמשכת אליו או לא - זה כבר משהו אחר, אבל לי זה נשמע כאילו נמשכת אליו בתור חבר, לא בתור משהו אחר (אבל כמובן רק אתה יודע ממש מה הרגשת). בכל מקרה - אין דבר כזה "לא אמור לאהוב בנים". אם אוהבים, אז אוהבים. נמשכת פעם לבנים חוץ ממנו? בנים בבי"ס שלך למשל?

LeeCooper69

New member
לא אמור לאהוב אותו?!?!?

מצטעקר, זה רפלקס של חיפוש הומופוביה וכאלה.. אבל אם אתה אוהב, אתה אוהב בלי קשר למין שלו. אתה גם לא יכול להתאהב במישהו מהאינטרנט שראתה לא מכיר. זה נורא בנאלי ווירטואלי. אם הוא בן 19 והוא מתחזה לבבן 13. תחשוב בבקשה שהוא בן 34 או משהו כזה כי הוא פדופיל- אוהב ילדים. הכרתי (לצערי) הרבה כאלה ואני כבר יודע לזהות אותם כמו שאני יודע לזהות את אמא שלי בחושך (לפי הז´קט
) והומואים אחרים. בכל אופן, אולי נקשרת אליו ולא התאהבת בו. אני דיי בטוח שאתה סטרייט (נמשך לבנות) ושסתם נקשרת אליו רגשית. אם אתה נמשך לבנים זה סיפור אחר. אם עומד לך כשאתה מסתכל על גבר אז אתה הומו. אם לא אז לא. בינתיים אתה גם עוד צעיר מדיי כדי לברר מה אתה. (נכון, גם אני צעיר אבל אני קצת יותר מגובש על עצמי)

the beast 15

New member
לפי דעתי....

אתה לא צריך להלחץ כל כך מהאידיוט הזה... באמת מה הוא רוצה ממך וקשה לי מאוד להאמין שהוא התאבד בגלל שמישהו שהוא פגש שאיי סי קיו אמר לו שלא מתאים לו לדבר איתו...הוא בטח שם אותך באיגנור. מניסיון קשרים כאלה עם אנשים באינטרנט לא עובדים, (ביוחד עם אנשים שגדולים ממך ב6 שנים) זה סתם לקחת סיכון מיותר אני לא מציע לך יותר להקשר לאנשים באינטרנט שאתה לא מכיר... בשביל מה ראית מה זה עושה

sarah

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif אין לך מה לדאוג

א)אני לא כל כך איך הקשר ביניכם נהיה כך- אני משערת שקשה להתאהב כך בשיחות שהתרחשו בזמן קצת מאוד (שלוש ימים אמרת?) דרך האי סי קיו הסיפור שלך נמשע קצת כאילו הוא משחק איתך- מספר לך שהוא אוהב אותך לפני שהספקתם בכלל להכיר, משקר לך על הגיל שלך וכו´. למרות שאני לא יודעת מספיק כדי להיות בטוחה אני מרגישה שהוא לא היה ממש מאוהב בך ולא מאוד מעוניין בך (ראה בשירשור למטה על הקשר בין כנות ואהבה
) אז לדעתי לא כדאי לקחת ברצינות מדי את ב)זה שהוא אמר שהתאבד. האיום בהתאבדות נראה לי דיי מופרך ולכן 1)אל תדאג יותר מדיי לא נראה סביר שהוא התאבד 2)אל תרגיש שזה אשמתך! זה |מאוד| לא! כשהוא עצמו קובע לך שמה שביניכם לא אפשרי, כשהוא משקר לך בדרך שלא נותנת לו סיכוי אצלך ובגלל הסיבות שהוא נותן לך שכמעט צועקות ´אני רוצה שתזרוק אותי´ אתה מחליט לא להיות בקשר איתו יותר ---- אין בך האשמה
ד"א אני לא מוצאת את מה שהוא אמר נכון - בנים לא אמורים לאהוב אחד את השנים? כמובן שאינני מסכימה
^_^ כל אהבה היא לטובה אלא עם כן היא עם אנשים לא נחמדים (ושקרנים...) באעבה, שרה

תודה לכולכם...|שלדג|

אמרתם שאני דיי חדש באיי סי קיו לפי איך שהתנהגתי, וזה לא נכון. יש לי את האיי סי קיו כבר כמה שנים ניראה לי וכבר כמה פעמים יצא לי שאנשים נכנסו לי לאיי סי קיו והתחילו לשקר לי וכאלו. אני דווקא כן מזהה כאלו, אבל פה זה היה שונה... אני לא יכול להסביר את זה... הוא גרם לי ממש לאהוב אותו... אבל אמרתם שבאיי סי קיו האנשים שקרנים ויש סיכוי נמוך שאני ימצא חברים משם, אז רק רציתי לומר שכבר יש לי דיי הרבה ידידים בזכות האיי סי קיו, ולא כולם שקרנים. הבנתי מה שאמרתם ועכשיו אני לא מבין איך לא התרכזתי כל היום רק בגלל שכל הזמן חשבתי על האיש המפגר הזה...

LuNaTiC

New member
אה, אה... זה לא דבר רע...

*מחבקת וירטואלית את כל האינטרנט באדיז שלי* פשוט צריך לדעת להזהר, כי אתה לא יודע מי מדבר איתך על ההתחלה.

לדעתי...

לדעתי כדאי לך לדבר איתו מדיסטנס (מרחק לאוטיסטים שבנינו) אני לא חושב שהוא התאבד, כי לי קרה מקרה יחסית (לא כל-כך) דומה, שמשהו שממש התאהבתי בו הפסיק לדבר איתי אבל בחיים לא הייתי מתאבד בגלל זה..... ואם הוא מתאבד זה ממש לא בעייה שלך, כי לדעתי המקרה שלך פשוט היה "הקש ששבר את גב הגמל" מאור

אני חושבת שהוא החליט סתם להבהיל

אותך, ובגלל זה נעלם לך, כדי שתחשוב שהוא התאבד ושתמשח כשתגלה שהוא לא. אני חושבת שאתה אוהב אותו כאח! ובבקשה אל תמשיך את הקשר איתו. כי אין כל טוב בשקרנים, וכמובן לא באלה שמאיימים עם משהו כה קיצוני.

שוב תודה לכולם...

החיים שלי בהחלט יהיו שונים עכשיו... יותר להשקיע בלימודים והרבה פחות תמימות בחיים... אני משתדל לחשוב עליו כמה שפחות ואם כבר לחשוב עליו שהוא פדויל ושאני שונא אותו...

למעלה