אני לא יודע אם זה המקום..

Cath

New member
אני לא יודע אם זה המקום..

אבל לפני כמה שניות קראתי סונט של לורד ביירון (אחד מהמשוררים הגדולים ביותר בהיסטוריה האנושית לדעתי), ויש שם קטע של שני בתים שמעבירים את התחושה של רוח פאגאנית של חופש ואהבה לטבע בצורה מדהימה, זה באנגלית, ועם זה לא מתאים לפורום, אז אני לא אעלב אם תורידו את זה..: " I would, I were a careless child, Still dwelling in my Highland Cave, Or roaming through the dusky wild, Or bounding o´er(over) the dark blue wave. The cumbrous pomp of Saxon Pride, Accords not with the free-born soul, Which loves the mountains craggy side, And seeks the rocks where billows roll. Fortune!take back these "cultured" lands, Take back this name of splendid sound! I hate the touch of servile hands, I hate the slaves that cringe around. Place me among the rocks I love, Which sound to Ocean´s wildest roar; I ask but this -again to Rove Through scenes my youth hath(has) known before!"

Cath

New member
הממ..משורר, אני מבקש..:)

וחוץ מזה גם זאכר מאזוך היה סוטה לא קטן, כן, כן, זאת אירוניה..זה עדיין לא עושה את "Venus in Furs" יצירה גרועה יותר. כמובן לא נתחיל לדבר על מרקיז דה סאד, שפרט לייצר מיני בלתי מרוסןומעוות במקצת היה גם סופר ופילוסוף דגול, הבעיה, שאף אחד לא זוכר לו את זה, אלא מעדיפים להתמקד ב"תכונות הבולטות" יותר... וחבל
אגב, ומה רע בBDSM??!

למעלה