אני לא יודע אם זה נדיר אבל היום ...

zidane4444

New member
אני לא יודע אם זה נדיר אבל היום ...

הצלחתי להוסיף עוד תפקיד לשחקן שלי בעזרת אימונים אשיים הוא היה בלם והייתי צריך מגן ימני אז תוך 3-4 חודשים הפכתי אותו למגן ימני בנוסף לזה שהוא בלם מגניב לא?

tomash11

New member
תמיד תהיתי אם זה אפשרי...

ניסיתי בCM3 לעשות את זה מדי פעם לאיזה שחקן אבל לא הצלחתי אז ירדתי מהעניין... ידעתי שיש את האופציה הזו לאמן שחקן לתפקיד אחר במגרש, אבל תמיד תהיתי אם זה גם מוסיף לו בנתונים האישיים עוד תפקיד או שזה רק משפר את התפקוד שלו באותה עמדה במידה ותציב אותו שם בפעם הבאה. אני אנסה את זה על מישהו נראה לי...מה אתם אומרים? רונאלדו גם ככה נפצע מלא, אולי שיהיה שוער וזהו?:)

Psycho MC

New member
עשיתי את זה כבר לרוקה ג´וניור...

שבמנג´ר משחק רק כבלם, אבל בחיים הוא בעיקר מגן ימני, וסתם רציתי לתקן את זה ןתוך פחות מ3 חודשים, נראה לי, הוא הפך גם למגן שמאלי... זה לא היה קשה בכלל...

אורD

New member
אף פעם לא ניסיתי לשנות תפקיד

גם בגלל שלא היה לי צורך בדבר כזה, וגם כי לא ממש האמנתי שיצא מזה שחקן טוב. אז איך יצא לך? זה באמת עובד?

Psycho MC

New member
כן זה עבד טוב!

סה"כ זה אותו שחקן והוא משחק שווה בכל צד...

JRM

New member
תזהר שהוא לא יאבד את זה

אם תוציא אותו מהאימון לעמדה המיוחדת אחרי חודשיים-שלוש הוא עלול לאבד ואז עוד 4 חודשים לאמן אותו לזה מחדש דבילי אבל מה לעשות ככה זה

Psycho MC

New member
מה לעולם לא אוכל להוציא אותו משם???

הוא צריך להיות שם כל הזמן??? איזה באסה... ד"א רק עכשיו שמתי לב שהוא עדיין באימונים האלה... טוב שלא העפתי אותו משם קודם...

JRM

New member
שמע

פעם שיחקתי במנ´ סיטי ואימנתי צעיר אחד קרופט. הוא היה בן 16. הוא היה מגן שמאלי אם אני לא טועה אבל ציונים מצויינים לקשר דפנסיבי ז אימנתי אותו במשך 3 שנים באימונים של קשר דפנסיבי אמצע ואחרי 3 השנים נזכרתי שהוא עדיין באימונים האלה והוצאתי אותו אחרי חצי שנה הוא איבד את היכולת של קשר דפנסיבי... לא יודע אם זה קורה אצל כל השחקנים אבל אל תיקח סיכון מה זה משנה אם הוא יהיה באימון המיוחד...

למעלה