אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אבל

אורן546

New member
אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אבל

לא מצאתי מקום אחר לשאול בו אז אני מתנצל מראש אם זה לא הפורום הנכון, אני מחפש מכשירי קשר טובים,שניים או שלושה, במחיר של 300-450 שקל, אני לא ממש מבין במכשירי קשר ואיך לדעת מה כדיי יותר ומה לא. אם מישהו יכול להמליץ על מכשירי קשר טובים ואם יש לו מאמרים בקשר למכשירי קשר וכל מידע אני אשמח לקישור. תודה מראש ולילה טוב.

mot264

New member
במחיר כזה ויותר זול כנסו>>>

יש משדרי מורס בעזרת סליל וקבל, סיכה המוכנסת לגביש גרמניום יהיה הגלאי של האות. את התוכניות חפש בחוברות "הגל" הישנות או בחוברות "החובב הצעיר". בברכה מוט 264

אורן546

New member
ואיפה אני מוצא כאלה?

חוברות? אי אפשר לקנות פשוט מכשיר קשר טוב ומוכן כאילו? לא יודע אחד כזה או שניים שמגיעים באריזה עם בטריות וכאלה

כן. קיימים בחנויות מכשירי קשר הנמכרים בד"כ בזוגות ללא צורך ברשיון בטווח המחירים שנתת. יש כיום לא מעט פירמות בניהן מוטורולה, יונידן קוברה ואחרים. בהצלחה.

אורן546

New member
כן אני יודע שיש אבל אני באתי לפה במיוחד

כי חשבתי שאתם מכירים חנויות טובות שמוכרות מכשירים טובים במחירים טובים, אני יכול ללכת לחפש בהום סנטר בקניון בת ים אבל אני לא סומך עליהם וגם ככה אני די בטוח שהמחירים לא מצדיקים את האיכות. אז אם אתם מכירים חנויות טובות עם מחירים סבירים אני אודה אם תוכלו לתת לי את הפרטים שלה, אני מחפש זוג מכשירים לטווח של 5 קילומטר פלוס ונטענים. תודה מראש

4Z7BGG

New member
מכשירי קשר

תנסה באתר הבא : http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=&SalesCatID=36&SalesSubCatID=238&SalesSubCat3ID=0&ManufacturID=0&fromPrice=&untilPrice=&Info= קח בחשבון שכל מי שמבטיח קשר עד 5 קילומטר מתכוון לסביבה של הירח , בלילה כשהשמש נחה והחייזרים רואים יורוספורט או איך שקוראים לזה. מעצם טבעם של מכשירים שאינם מצריכים רשיון, הם בהספק נמוך ובתחום תדרים שלא ממש מתאים לשטחים בנויים בצפיפות. האפשרות הבאה היא לעשות רשיון של חובבי רדיו - אבל נראה לי שבמקרה שלך זה לעשות רשיון 15 טון על מנת לנסוע למכולת עם אופניים. בהצלחה

למעלה