אני לא יודע אם זה קשור לפורום

karish666

New member
אני לא יודע אם זה קשור לפורום

אבל ננסה.. אני רוצה לקנות מתנה לאח שלי-נגן MP3, אבל בצורה של דיסקמן. אני יושב כל היום מול המחשב ומחפש באתרי מכירות בארץ ובחו"ל, אבל לא מצאתי משהו שמתאים בטווח המחירים שאני מחפש ובאיכות טובה. למישהו יש המלצה על דיסקמן עד 400 ש"ח? ורצוי לא של חברות el-cheapo..

OniOn Of a dOwn

New member
אתה רוצה נגן או דיסקמן? ../images/Emo69.gif

בכולופן נגנים לא תמצא מציאות גדולות ב400 ש"ח... חוצמה SanDisc עם זיכרון קטן, אבל הוא בערך כל דבר חוץ מדומה לדיסקמן.

karish666

New member
אני רוצה דיסקמן שקורא MP3..

ודווקא ראיתי הרבה דיסקמנים שקוראים MP3 מתחת ל-400 ש"ח, פשוט אני צריך המלצות ממישהו שהתנסה בדיסקמן טוב..

יאיר B

New member
דיסקמן?

כיום זה כבר פאסה.... אבל יש עדיין כמה כאלו טובים. תסתכל בקישור למטה. בעיקרון, כל מה שהוא SONY או PANASONIC יהיה טוב. אין לי הרבה ניסיון עם המכשירים הללו: הדיסקמן הראשון שלי היה של SEIKO - יבוא אישי מצרפת לפני 14 שנים (עבד על 6 סוללות AA... היו זמנים...). הוא כמובן לא קרא MP3.... לאחותי יש מכשיר של פנסוניק - נחמד אבל מקודד ה-MP3 שלו נדפק אחרי כמה חודשים. יכול להיות שזה מקרי, לא יודע (יש להם ביקורות טובות יחסית בזאפ, והרבה ביקורות). לי יש דיסקמן של SAFA שעולה כיום כ500-600 ש"ח (אם עוד מוכרים אותו). מכשיר מצויין, אבל הוא מעל לטווח שלך.

המפיסטה

New member
תקנה AUDIO TECHהוא בסדר גמור

יצא לי לראות אותו הוא עולה לפי דעתי פחות מ200ש"ח! והוא קורה MP3והצליל בסדר גמור. תחפש בזאפ -תקנה ותהנה. חבל על הכסף להשקיע במותג אם אין לך תקציב

למעלה