אני לא יודע אם זה שיא אישי שלו

Carmelo Anthony

New member
חכמה גדולה...

טורונטו דרסה את וושינגטון ב-39 הפרש, רק אז הוא מצליח לקלוע?

כן.

זו האופציה היחידה כנראה.. כשאתה המחליף של כריס בוש אתה לא אמור לשחק הרבה. אבל בכל מקרה הוא לא כ``כ מתאים לדעתי.

יו45

New member
גם זה משהו

כבר היו להם משחקים שבהם הם פירקו קבוצות והוא לא שותף. טוב שאתמול הוא שותף. ואם כבר מדברים על טורונטו פארקר קלע הלילה 15 וסגר את חודש ינואר עם ממוצע של יותר מ-15 נקודות למשחק. ובלי קשר בכלל לנושא כולכם בקומה? יש הערב משחק סופר חשוב עם מעקב משולב אחרי שני משחקים נוספים ואין אפילו שרשור בנושא. לי אין זמן היום(כנראה שאני לא אראה את המשחק) אז שמישהו יפתח שרשור ויאללה תתחילו להרביץ הערכות, פרשנויות וכיו``ב. שיהיה למכבי בהצלחה הערב ויאללה ציבונה ופנא`.

זה התפקיד של המנהל בד``כ.

הוא זה שפותח שירשור ראשי בנושא, אם תרצו אפתח אני כל שבוע סיכום קצר על המשחק הקרוב. בכייף. ואגב, חבל שאתה לא בתחרות.

יו45

New member
עזוב אותך משטויות

אנשים רוצים שירשור כדי לשרשר אליו, צריך פשוט לפתוח שרשור. ואני לא בתחרות מלכתחילה כי זה לא מדבר אלי, בדיעבד לא היה לי טיפת זמן השבוע ולכן כמעט ולא הייתי פה.

Thierry Henry

New member
וואלה...

שמח לדעת שאתה גם מייצג את הנהלת הפורומים.. תאמין לי שאת הגדרת התפקיד שלי אני יודע טוב מאוד , ועדיין, אין עליי שום מחויבות לפתוח שרשוריי משחקים. מן הסתם אם אף אחד לא עושה את זה, אז אני כן. וזה לא סותר את העובדה שהפורום באמת נרדם.

אני מצטער אם חשבת שאני בא לקנטר.

הבאתי את העובדה שאתה פתחת עד היום, וזה היה נראה כאילו אתה עושה את זה מרצון ולא כי אף אחד לא פתח. ואל תשכח, שנינו באותו צד (לבנתיים) אמנם יש לך יותר עניין שהפורום יצליח כי אתה מנהל, אבל גם לי בתור אוהד וכאחד שאוהב לדסקס מכבי וכדורסל זה כייף לראות פורום פורח.

למעלה