אני לא יודע אם לקחת טייפון "זקן"

• פותח הנושא Valud
  • פורסם בתאריך

Valud

New member
אני לא יודע אם לקחת טייפון "זקן"

מצעים לי טייפון... 95 30000 ק"מ אחרי טיפול עמד שנה+ אחרי החלקה נוסע טוב ברקסים חדשים +טיפול ווראיטור פלסטיקה קצת מושחטת הוא רוצה עליו 1500 שווה????????????????????? 2) כמה עולים פלסטיקים? תודה לכולם

לא כדאי!

מה שעולה זול עכשיו,יעלה הרבה הרבה הרבה יותר יקר אחר"כ.. פלסטיקים? לטייפון?! אממממ....no idia...

Valud

New member
מה כבר יכול לעלות הרבה יותר יקר../images/Emo35.gif

ולא הבנתי מה אתה מתכוון לגבי הפלסטיקים

macro

New member
לדעתי...

קודם כל תברר שהוא לא גנוב או משהו כזה...היא המחיר שמציעים לך הוא בערך חצי מחירון. תעשה סיבוב,אם הקטנוע מאיץ ומגיב כמו שצריך ואם הןא סוגר לפחות 75-80 לא אמורה להיות בעייה. ואני מדבר כבעליו של טייפון 94....

nob

New member
מה עם האוברול?!

אם עוד לא עשו אותו, אל תחשןב אפילו. ק"מ מאוד גדול למנוע 50 בלי אוברול. זה אמור לעלות כמו עוד שלושה טייפונים כאלו. תבדוק מה עם שאר טיפולים משמעותיים, אל תתיחס לשטויות כמו פלסטיקים - הוא יסע לך גם עם פלסטיקים שחוטים ושרוטים, אבל בלי מנוע - יותר קשה. תשאל על: מצבר, עם עמד שנה -- בעייה, תצטרך, ככל הנראה, להחליף אותו. צמיגים - לא בריא לעמוד גם להם. תנסה להביא חבר שמבין בזה, כי, אני מבין, אתה לא רוצה לעשות בדיקה במכון בדיקות כי זה מעלה ב30% מחיר רכישה.

ixmix

New member
נשמע לא שווה.

לאחר שעמד שנה - צמיגים אולי התייבשו - בדוק! טיפול וריאטור הכרחי, אני רואה שרשמת שעשו - השאלה אם עשו עכשיו או לפני שעמד שנה+ (רצועה יכולה להתייבש). אם עבד בחוץ - אגזוז יכול להחליד - חשוב לבדוק. הק"מ נשמע לא הגיוני לאופנוע בן 9, וגם אם עמד שנה (30K לחלק ל8 שנים - מה, הוא נסע רק 4000 ק"מ בכל שנה?). אם לא עשה אוברול - דע שאוברול יעלה כמו הקטנוע בערך, ושטיפול גדול טוב יעלה כמעט אלפיה. בקיצ - אלא אם זה קטנוע שמור בצורה בלתי רגילה, מה שלא נשמע לי, אל תיגע.

vilig

New member
טייפון משומש

ולא משנה המודל שלו,נימכר קרוב מאוד למחירון. לכן כמו שאמרו קודמי המלומדים:קודם בדיקה לגבי "הכשר" הכלי. אוברול(אם צריך?),צמיגים,מצבר סה"כ כ-1500 ש'ח נוספים,הגעת למחירון! קח בחשבון,על טיפון במצב טוב במודל הנ"ל ,תשלם מחירון. פלסטיקה,ניתן לימצוא משומשים.

B1BOMBA

New member
שווה יעוד אייך

מה כבר יכל להיות אוברול פלוס רצועה פלוס צמיגים יגיע מקסימום ל1200 ש"ח כך שאתה עדיין מתחת למחירון עם קטנוע במצב מעולה והוא עוד טייפון שזה הכלי הכי סחיר כך שבכל מיקרה שווה את ההשקעה

Valud

New member
מישהו מתנדב לבואי איתי לבדוק אותו??

הוא גר בת"א מישהו אולי מתנדב???

למעלה