אני לא יודע אם קראתם את זה

michaelblum

New member
אני לא יודע אם קראתם את זה

אבל אני שם פה כתבה על הילל סלובק, עוד בתקופה שחשבו שהלהקה אמורה להגיע לארץ. אני לא יודע מה איתכם, אבל אחרי הקריאה של הכתבה, ואני מדבר על קריאה עד הסוף, נכנסתי קצת לדיכאון, או קצת הרבה. אני מבקש שתגיבו עליה ותגידו איך אתם מרגישים אחרי שקראתם אותה.

../images/Emo12.gifמצמרר

עכשיו אני קצת בדכאון, או קצת הרבה.. או קצת המון...

michaelblum

New member
אתם יודעים מה עשה לי הרגשה הכי רעה?

מה שאמו של סלובק אמרה על אנטוני שהוא היה חלאה, ושהוא גנב לה כסף כדי לקנות סמים ולא היה איכפת לו מרגשות של אחרים. אני בזמן האחרון רואה ושומע דברים נוראיים על הבנאדם הזה. אני לא יודע מה נכון ומה לא נכון, אבל אני אוהב את המוסיקה של הלהקה הזאת כבר בערך 5 שנים, ומה לעשות, לא נעים לאהוב אנשים שעושים מעשים כאלה ולשמוע על דברים כאלה, זה עירער לי את ההערצה אליהם לאיזה כמה ימים למען האמת... עשה לי הרגשה רעה מאוד עד עכשיו.

lollapalooza

New member
בדיוק ../images/Emo45.gif

ברור שהוא היה חלאה וברור שהוא היה עושה דברים מזעזעים, הוא בעצמו מודה בזה היום. הרי תכלס הוא היה מכור, ולהזכירך הלהקה עוד לא הייתה מפורסמת ולא היה לו הכסף שיש לו היום, אז גונבים ומשקרים ומרמים. זה לא מפתיע.

michaelblum

New member
מישהו

אולי מישהו יודע ויכול להביא לינק עם ראיון שעשו איתו והוא מדבר על הדברים האלה?

rhcpamit

New member
תשמע אנשים משתנים

וזה לדעתי השינוי שבא מbbsm , ולדעתי זה גם בא לידי ביטוי במוזיקה שלהם

dafnaleh

New member
תודה על הקישור,

חיפשתי את הכתבה הזאת הרבה מאד זמן. כבר שנים אני מנסה לחפש את הכתובת שבה הוא גר בקרית חיים. לא יודעת למה כתוב עכו בכתבה. מסתבר שאף אחד לא יודע מה היא, אפילו לא ג'יימס. יהיה כל כך מגניב לראות את המקום ההוא. חברה שלי הולכת הקיץ לביקור בקבר שלו. גם יהיה מרגש.

למעלה