אני לא יודע כמה הוא קלאסי אבל .....

SvNaIgRaS

New member
אני לא יודע כמה הוא קלאסי אבל .....

אני בטוח שכאן אולי אני אמצא תשובה ......... אני מחפש אתר שממנו אני יכול להוריד את המשחק טוני אווק אבל את הגרסה המלאה . מי שהשם לא אומר לו כלום זה משחק עם אחד שגולש בסקייטבורד שקוראים לו טויני אווק וצריך לבצע כל מיני פעלולים וקפיצות כדי לעבור שלבים . אחלה משחק לדעתי!! תודה מראש שניר!

ShotokanMaster

New member
תראה,

אם אתה רוצה את טוני הוק הראשון, אז יצאו כמה גרסאות.... פלייסטיישן ונינטנדו 64, אנלא בטוח אם המשחק יצא למחשב או לא, אבל לי יש את המשחק ל-64, אני יכול לנסות לשלוח לך אותו באייסיקיו.....(לאימולטור) 143391607

SurvivorManic

New member
המשחק יצא למחשב ויש לו כמה גרסאות

1 2 וכן כן אנשים גם שלוש מורידים מי קאזה

ShotokanMaster

New member
....ויגיע גם למחשב......

מה לעזעזל הקטע של כל משחק פתאום לקרוא לכותר החדש שלו 'אנדרגראונד'?!

eyalgr

New member
......

מה הקשר בין השם של "דאד אור אלייב" למשחק? הא??? חוץ מזה, טוני הוק אנדרגראונד זה על סקייטרים במחתרת אז... זה אנדרגראונד.

yoo

New member
אולי הוא הופך לכורה וחופר מתחת לאדמ

ה XD סתם, אומרים שאנדרגראונד זה המשחק הכי לא קשור בסדרה, הרי הוא יכול שם ללכת, לנהוג במכוניות, לנסוע על אופניים, זה כבר נהיה ממש מטומטם

eyalgr

New member
טוני הוק ריל לייף:

אתה צריך ללכת למרכול לקנות לעצמך אוכל ואחרי שאתה מפיל מישהו אתה צריך לעצור ולהתנצל והמשחק מתגמל אותך על זה וממלא חצי מד קומבו ואסור להחליק נגד כיוון התנועה ורק עם קסדה ובצד ימין של הכביש.

XplowBoy

New member
חחחחחחחח

לניד פור ספיד אנדרגראונד יותר מתאים השם מלטוני אוק בכלל כבר נמאס מהמשחק הזה כל המשחקים שלו משוחזרים(היה קטע מאוד נרחב על משחקים משוחזרים בפורום משחקים או בשמו החדש משחקי מחשב ורשת)... ואייל זה לא מדויק! בהתחלה אתה קם בבוקר השעה 6 ומחליט שאתה הולך למכולת! אתה יורד את המדרגות של הבית שלך עם הסקטבורד אתה דופק חליקה נכנס בקיר עושה סדק נוראי כל השכנים טובעים לך את הצורה! בשעה 8 בדמעות אתה ממשיך לכיוון המכולת! אתה דופק הולי ונופל על המקרר של הארטיקים ושובר לו את הזכוכית המוכרת קושרת אותך וזורקת אותך על הריצפה! אתה מתייבש שם עד 3 וחצי באה המשטרה מכניסים לך מכות וזורקים אותך לניידת אתה תקוע שם עד 4 בבוקר! ואז עם זורקים אותך מהתחנה, אתה ממשיך לכיוון הבית שלך! איש עלמוני דופק לך מכות מכניס אותך למכונית שלו ואז אתה מגלה שהוא אנס אותך אתה דופק אולי וחוזר למשטרה ואז אתה נכנס במדרגות שובר להם את הדלת כניסה מזכוכית ואז הם מכניסים אותך 10 שנים בפנים... אתה קם בבוקר השעה 6 ומחליט שא... לסיכום: בפעם הבאה שאתם הולכים למכולת! תשאירו את הסקטבורד בבית

rave47

New member
תראה...

אנדרגראונד זה האנלישד החדש אנלישד זה האקסטרים החדש אקסטרים זה האולטרה החדש אולטרה זה הכאוס החדש כאוס זה היוניברס החדש יוניברס זה האולטימט החדש אולטימט זה ההייפר החדש הייפר זה הטורבו החדש וטורבו זה הסופר החדש וסופר נראה לי תמיד היה...

eyalgr

New member
אחד הציצוטים הכי יפים של אקס-פליי.

אבל קצת קשה להבין בלי ההקשר.

XplowBoy

New member
יש לי גם על ניד פור ספיד!

תשמע! יום אחד אתה קם בבוקר! השעה 8 בערב(מוזר לא?) אתה מקבל שיחת טלפון למרוץ מכוניות מטורף בשעה 10 בקצה השני של העיר! אתה יורד במדרגות במהירות אדירה! ואז אתה מגיע למכונית ומגלה שאין טיפה של דלק במנוע! אתה גורר את המכונית על הגב שלך עד לתחנת דלק! השעה 10! אתה מגיע למרוץ והמרוץ מתחילללללל!! אתה דופק רייס ונכנס בניידת משטרה! וכל שאר המכוניות האחרות נכנסות בך! אתה חוטף זעזוע מוח! אתה יושב בחדר חקירות! כל המתמודדים של המרוץ אומרים שאתה ארגנת אותו ואז מחרימים לך את המכונית אתה יושב בכלא 3 שנים... יום אחד אתה קם בבוקר! השעה 8 בערב... לסיכום: בפעם הבאה תשאירו את טלפון סגור

ShotokanMaster

New member
איזה שירשור מעצבן.....

מה לעזעזל כל הקטע עם הסיפורים המוזרים על טוני הוק ועל ניד פור ספיד גוט דמט?! בכל אופן ניד פור ספיד קשור למילה "אנדרגראוד" כי יש שם מסלולים שבהם אתה נוסע במנהרות מתחת לכבישים וכו'.......

למעלה