אני לא יודע למה.. פשוט כתבתי את זה:

Cobe Anan

New member
אני לא יודע למה.. פשוט כתבתי את זה:

אנשים רודפים אחרי החלומות שלהם, אבל החלומות משתנים, וגם האנשים.. ואז הם כבר לא ממש בטוחים לאן הם הולכים, אבל ממשיכים ללכת. בשלב מסויים, האדם מגלה את הסקרנות הטבעית, מפקפק בדרך, ותוהה האם הוא באמת בדרך הנכונה, או שמא הוא נתן לעצמו להיסחף. יש אנשים שפשוט שוברים ימינה או שמאלה, לא כי הם בטוחים שזאת הדרך הנכונה, אלא כי הם מסרבים להמשיך להיגרר קדימה- הכיוון שהם בטוחים שאינו נכון. והחלומות? הם, כהרגלם משתנים כהרף עין. מתפוגגים ומתחלפים באחרים. גם האדם משתנה לאורך הדרך. רק במבט לאחור מתגלה האמת: האדם הוא הוא בעצמו הדרך שנכבשה במהלך המרדף אחר חלומות אבודים, מתחדשים, אחרים, הוא הוא החלומות שהיו, יהיו, ישנם ואינם. הוא הוא אותו אדם שהיה כאשר פרץ לראשונה במרדף אחר חלומו, אותו אדם שאיבד את החלום, אותו אחד שמצא חלום חדש וכפר בו, אותו אדם שמביט לאחור וכבר לא בטוח מי הוא. הוא תמיד יישאר אותו האדם. רק קצת שונה.

Zoharrr

New member
אני לפני ביצפר אין אין לי זמן להגיב

אבל מהשורה הראשונה אני אספר לך למה כתבת את זה, כי אתה קובי, ואתה חפרן. (זה לא רע גמני כזאת) יום טוב:)

לא סתם אלא ברמה... חבל"ז..

הבנאדם יכול לעבוד לבד בחברה קדישא והוא יספיק לחפור לכולם קברים לבד.. וזה בזמן מלחמת העולם השלישית...

אז...? לא הבנתי כאילו....?

מה זה אומר.. ש...? כי אני לא מבין.. אולי אתה קובי הנבון והחכם.. והתותח.. תשכיל אותי.. ולו מעט..

Cobe Anan

New member
עזוב,אין לי כוח להסביר שלוש פעמים..

במילא קשה לך לקרוא יותר משתי שורות בפעם אחת..

כן נכון.. קשה לי..

לוותר עליה.. בגלל שהיא ילדה רעה.. לקרוא יותר משתי שורות בפעם אחת קשה לי.. ורי ורי.. בגלל זה אני ירשום פה 5 שורות כדי להוכיח לך שאני יכול לקרוא 5.. אני דווקא מאמין שעד סוף חייך אולי תגיע לכמות הספרים שאני קראתי.. עכשיו דיי לחפור..

למעלה