אני לא יודע למה

orensany

New member
אני לא יודע למה

אני רושם את זה זה לא ממש קשור אבל יש כאן כמה וכמה נשים שאני מעריך את הדיעה שלהן ובעיקר את הרגש שלהן אז אני פונה אל אותן נשים שאני מרגיש אליהן הכי קרוב פה בתקווה שהם יענו לי.. הכרתי בחורה...והיא מקסימה נראית ממש מעולה ויש בה המון רגש וחמלה אני אוהב את זה אני מאמין שיש בה משהו ששווה לחקור לעומק אבל מולי ניצב היריב הגדול ביותר שלי- אני כל פעם אני שם לעצמי רגליים ואני אסביר ..אני מקסים אני מראה לה רגש אני עושה את כל המחוות הנכונות לא כי צריך לעשות אלא כי אני אוהב את זה ככה הבעיה היא ש...ובכן זה יכול להראות מעט נשי מדי ואנשים שלא מורגלים לזה יכולים למצוא את זה מעט מוזר כי אני כל כולי חי לפי הרגש היא כבר העירה על זה היא לא אמרה שזה מפריע לה ההפך היא אפילו אמרה זהיא מוצאת את זה נחמד ושאני טיפה מוזר, זה נכון אני באמת טיפל'ה מוזר, בגלל הקשר האינסופי שלי עם אלוהים אני חי את החיים אחרת מרוב האנשים שלא מרגישים אותו ובזכות זה אני נותן לעצמי לחיות עם הרגש ודרכו. עכשיו היריב שלי אומר לי לעצור את זה לא לחיות כדרך הרגש ואני ממש לא יודע מה לעשות אני יודע מה אתם חושבים לענות לי ...משהו בסגנון אל תוותר לעצמך תהיה מי שאתה ואם זה לא מתאים לה אז אתה לא באמת צריך אותה ...הבעיה היא שזה לא מפריע לה ...לפחות כך היא אומרת...אני מפחד שזה כן מפריע לה אומנם זו בסך הכל נערה שאני מכיר שבוע אבל שוב העניין שלי ושל רגש הגואה גורם לי ללכת לפיו וברגע הזה כל מה שאני רוצה זה להיות איתה ואני חושב לעצמי אולי להראות לה פן מעט גברי יותר מנוכר יותר....פן שהוא לא ממש שלי..אני אוהב לאהוב ואני אוהב להראות את זה ....אני לא יודע מה לעשות אני כמו בחורה בקטעים האלה חושב יותר מדי ובגלל זה אני לחוץ מעט כשאני איתה וחושב אם מה שאני אומר הוא נכון או לא ואפשר לשם לב לזה...היתר דאגה הזו יכולה להיות בסופו של דבר באחורי..מה אתן אומרות כדאי לי לעשות?

gfs

New member
פחות לחשוב...

מנסיוני,כדאי לך מאוד להיות קשוב רק להרגשותיך והכי חשוב לזרום אדוני, אני מכירה את המחשבות שמוציאות ממך אנרגיה לשווא. תשקיע בקשר ובבוא הזמן זה יהפוך לשיגרה ולא תתלבט עם עצמך מה צריך לעשות אלא,זה יזרום- בהצלחה!

ש ו נ י

New member
קודם כל חמוד - מזלטוב!../images/Emo23.gif

זה שיש לך מישהי שאתה אוהב זה נפלא! קודם כל בוא נתמקד שיש לך אהבה! "יש"!
זה ה"יש" הראשון בוא נראה מה עוד "יש" יש לך רגש, רגשות! זה ה"יש" השני "יש" לך גם את אהבתה כך הבנתי בכל פעם שיש איזה "יש" אנשים נורא נלחצים לשמור עליו או להצליח בו. אז אולי תנסה הפעם לגשת (תראו מי מדברת) עם פחות לחץ, בלי נסיון להיאחז. אומרים שמה שאתה מנסה לאחוז בו בורח לך. זה נכון? לא יודעת! בכל אופן - לשאלתך! רגשות זה אחלא וביטוי רגשות זה אחלא והמון נשים ובהן גם אני, מתלוננות על כך שהרבה גברים לא יודעים איך לבטא את הרגשות שלהם ו"לתת" אותם בין אם מדובר במחוות או בדיבור או במתנות או בכל מיני דרכים, יודעים, אבל כעם - פחות מנשים אבל!!!! לטעמי רגש רגש רגש נשפך... בכל מקום כל הזמן... זה לפעמים לטעמי יותר מדי. לי יש את אותו עניין ולפעמים זה מאוד קשה או מעיק לבן הזוג זה תמיד כיף שאוהבים אותך תמיד כיף שמראים לך אבל לפעמים כשאתה נותן רגש אתה נותן אותו עם ציפייה לקבל (לא אמרתי שזה המקרה אתך, זה המקרה אתי המון פעמים, ואני עכשיו נמצאת באיזו סיטואציה כזאת) ורצון לקבל, ובהתאמה למה שאתה נותן ואפילו אם לא - אני חושבת שגם רגש, על מנת שהוא יהיה מיוחד צריך לדעת איפה ומתי להכניס אותו ואפילו אפילו לפעמים למנוע את ההישפכות האינסופית שלו שהיא שפע ואחלא אבל גם שפע, כשהוא לא מכוון והוא לא במקום הוא יכול להזיק במקום להועיל עושה רושם שהבחורה שלך נהנית מהאהבה ומהרגש שאתה מפגין כלפיה אבל אני לפחות ואני יודעת שעוד כמה נשים ואני לא אדבר בשם כולן כי אני רק אני אבל אני... אוהבת שגם בי וגם בגבר, יש איזון איכשהו בין הצדדים הגבריים לנשיים. זה משהו שמאוד צריך לשים לב אליו ולעבוד עליו, כי לרובנו זה לא בא בטבעיות; כלומר - אנחנו או בקיצוניות הנשית או הגברית בד"כ והכי כדאי לדעתי לאהוב ולהרגיש ולהביע אבל לא ככה לשפוך בלי טעם לפעמים כשמקבלים כל הזמן משהו לא מתגעגעים אליו לפעמים... צריך להתגעגע לפעמים אפילו טיפה זה צריך להיות חסר וצריכים לרצות את זה אני לא אומרת תרעיב את בת הזוג שלך או תמנע בכוונה או בכוח או תהיה צבוע ואל תפגין רגשות כשאתה רוצה אבל קצת קצת לעדן, קצת אולי לשלוט בזה טיפה לכוון לפעמים לתת רגש זה פשוט הצורך שלך, זה ביטוי עצמך לפעמים זה לא תמיד מה שהיא צריכה באותו רגע לפעמים היא צריכה דווקא את הצד היותר גברי שלך באותו רגע כמו שאתה לפעמים צריך את הצדדים היותר גבריים/נשיים שלה ברגעים מסויימים צריך לנסות אותי להסתכל מה היא רוצה וצריכה באותו רגע ולא מה הצורך שלך לתת באותו זמן ועוד דבר רגש זה אחלא ורגש זה מן להבה קטנה שיכולה לחמם אבל רגשות משתוללים סתם זה יכול להיות אש שמכלה אני מכירה אותך כאחד עדין אבל אני למשל כשאני אוהבת לפעמים עוצמת הרגשות שלי היא משהו מכלה גם עבורי וגם עבור בן הזוג שלי וגם יש את אלמנט הפחד שנובע מכל מיני דברים אבל לא עליי אנחנו מדברים עכשיו בכל אופן - אפשר לעשות עבודה של "מוח שליט על הלב" ולא מדובר במוח מבטל או מכניע את הלב אלא מוביל ומכוון אותו לבטא את הרגשות בזמן המתאים ובמקום הנכון לתת לפעמים קצת יותר גבריות מאשר נשיות (ואני מדברת על שני המינים) ולא יזיק לשאול אותה ולדבר איתה בפתיחות מה היא רוצה ואיך היא רוצה אם זה עדיין שלב התחלתי (אני לא יודעת) מדי בשביל פתיחות כזאת ואתה חושש שזה אולי יאיים אז לא אבל תסתכל! בכל אופן רגשות זה אחלא גבר מרגיש ומביע זה משהו שאני כאישה מאוד מאחלת לעצמי אבל יש לי משהו כזה כרגע ואני חשה שהוא מדי נשפך לי וזה מעיק (וכשאני עושה את זה אני לא שמה לב, אבל כשעושים לי את זה זה פשוט מגעיל ומרחיק אותי לפעמים) אז... ככה, הכל במידה עד כמה שאפשר וזה נפלא שאתה אוהב ונותן ואני אוהבת אותך ובהצלחה! ויש לי יומולדת! אמרתי כבר?
(אני רוצה צומי!
)

ש ו נ י

New member
קראתי את ההודעה שלי ואני בלי סוף

אומרת רגשות זה אחלא תמהני מדוע... ובאמת זה נכון לנסות לזרום עד כמה שאפשר בלי לפחד אהבה זה דבר טוב וקשר זה משהו שאמורים להנות בו למה כשהמון אנשים בקשר זוגי הם נגנבים? מתחילים לטחון פרשנויות ועניינים מפחדים לאבד להכשל... המממ בכל אופן לא לחשוב על זה לחשוב חיובי על הצלחה ולהנות מהקשר ולהיות בשמחה!

orensany

New member
שוני

מתוקה שלי קודם כל הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבההרבה הרבה הרבה הרבההרבה הרבה הרבה הרבההרבה הרבה הרבה הרבההרבה הרבה הרבה הרבההרבה הרבה הרבה הרבההרבה הרבה הרבה הרבההרבה הרבה הרבה הרבההרבה הרבה הרבה הרבההרבה הרבה הרבה הרבההרבה הרבה הרבה הרבההרבה הרבה הרבה הרבההרבה הרבה הרבה הרבההרבה הרבה הרבה הרבההרבה הרבה הרבה הרבההרבה הרבה הרבה הרבההרבה הרבה הרבה הרבההרבה הרבה הרבה הרבההרבה הרבה הרבה הרבההרבה הרבה הרבה הרבההרבה הרבה הרבה הרבההרבה הרבה הרבה הרבההרבה הרבה הרבה הרבההרבה הרבה הרבה הרבההרבה הרבה הרבה הרבההרבה הרבה הרבה הרבההרבה הרבה הרבה הרבההרבה הרבה הרבה הרבההרבה הרבה הרבה הרבההרבה הרבה הרבה הרבההרבה הרבה הרבה הרבההרבה הרבה הרבה הרבההרבה הרבה הרבה הרבההרבה הרבה הרבה הרבההרבה הרבה הרבה הרבההרבה הרבה הרבה הרבההרבה הרבה הרבה הרבההרבה הרבה הרבה הרבההרבה הרבה הרבה הרבההרבה הרבה הרבה הרבההרבה הרבה הרבה הרבההרבה הרבה הרבה הרבההרבה הרבה הרבה הרבההרבה הרבה הרבה הרבההרבה הרבה הרבה הרבההרבה הרבה הרבה הרבההרבה הרבה הרבה הרבה מזל טוב אושר ואשר לרוב וכל הדברים הכי מעניינים שאפשר לקבל מעבר לכך בהקשר לנושא המדובר אני שואל למה זה ככה? למה אי אפשר להראות הכל למה אם מראים הכל הששני בורח?(לא שהיא בורחת אבל לפי הניסיון האישי שלי זה ככה) למה מה שאדם מבקש לעצמו זה לא באמת מה שהוא רוצה(כל בחורה תבקש לה איש רגיש עד אשר זה יבוא והיא לא תרצה בזה כלל כמו שקורה לך?..)

ש ו נ י

New member
../images/Emo24.gifאיך תודה מתוק שלי../images/Emo23.gif

אז ככה זה לא שאני לא רוצה אני כן רוצה וכשאין (וברוחשם, "זכיתי" להיות גם בקשר כזה) אז זה נורא כואב וחסר, וזה ממש עינוי ובטח שאם מבקשים את זה והצד השני לא מבין מה את בכלל רוצה ממנו לעזזל ותפסיקי לנג'ס ולהיות תובענית רגשית בלה בלה למה אי אפשר להראות הכל? אפשר אבל במידה הנכונה שהאדם יכול לקבל זה כמווו כמו להשקות פרח/צמח או קיי? יש כמה שהפרח/צמח צריך וכשאתה משקה יותר מדי הוא מוצף וזה יכול להזיק לו ולקלקל ככה גם בקשר יכול להיות שזה יותר ממה שהיא יכולה לעכל (אולי, אני לא אדבר בשמה. אני מדברת בשמי) אולי זה מציף אותה אולי זה מה שאתה רוצה לתת וצריך לתת ולהביע אבל לא מה שהיא רוצה יוצא שאתה מעניק לעצמך את מה שאתה צריך ולא לה את מה שהיא צריכה אולי באותו רגע היא לא צריכה כ"כ הרבה רגש אולי היא צריכה משהו אחר? לדוגמא במה שיש לי עכשיו זה קטע ש... כל הזמן מושמוש קושקוש וזה נמאס לפעמים ומעייף וחוזר על עצמו וכל כך צפוי זה כיף ונעים וסבבה להיות אהובה ומחוזרת אבל לפעמים זה פשוט לעוס וכל כך צפוי ולא מפתיע ולא כיף אפילו לפעמים ולפעמים אני יודעת שזו ההגדרה שלו של רומנטיקה ואהבה ולא שלי לפעמים הצורך שלי הוא אחר באותו רגע ואני נגעלת אפילו או מתרחקת או מסתייגת כי אני באותו רגע או צריכה להיות עם עצמי או צריכה משהו אחר לגמרי ממנו... הרי אנחנו בני אדם וגם בקשר רומנטי לא כל רגע צריך להיות רגע רומנטי לא בכל רגע זה מתאים להביע רגשות אני לא אגיד לך מה לעשות אתה יודע יותר טוב מה מתאים לך ועם מי יש לך עסק אבל לפעמים זה מציף ואת לא יודעת מה לעשות עם זה ואת מרגישה חנוקה ורוצה לברוח אני בכל אופן (ואני עושה את זה כל הזמן לצד האחר כשאני בקשר עם מישהו שהוא לא מי יודע מה רגשי, אבל כשעושים לי את זה, אני מתרחקת) ושוב כל דבר טוב בא במידה!!!!!!!!!! וכשזה לא במידה זה מקלקל! עכשיו.... לדעת מהי המידה הנכונה כדי שגם היא וגם אתה תרגישו טוב? זה הקונץ אני לא יודעת איך אומרים? סוד החיים הוא "האיזון"!!!! איך מגיעים לזה? אין לי מושג אתה מדבר עם אחת מאוד מאוד לא מאוזנת כל דבר שאתה מבקש לעצמך אתה צריך במידה אפילו כסף שזה משהו שאנשים רבים יגידו לך שהם נורא רוצים בשפע אינסופי ובלתי מוגבל אפילו זה כשזה לא בכלים של הבנאדם והוא לא יכול להתמודד עם זה או להשתמש בזה לטובתו, אנחנו רואים כל הזמן שיש כסף שהורס לאנשים ת'חיים כי זה שפע שהם לא מסוגלים להתמודד אתו וזה גדול עליהם אז שוב אולי כל מה שאני אומרת זה קצת מוגזם ואולי זה לא מי יודע מה רציני ככה כמו שאולי נדמה ממה שאתה מספר אבל... בכל זאת אני אגיד לך שגם בתור נותנת או מקבלת של רגש מוגזם זה מעיק עלי לפחות! ועוד פעם, בפעם המליון ושתיים כל בחורה אכן רוצה ומבקשת ושמחה לקבל גבר רגיש מרגיש מביע נותן אוהב!!! שלא תבין לא נכון לא אמרתי ההפך אני רואה איזו ברכה גדולה זה במיוחד כשמתנסים בדברים אחרים אבל כמו בכל דבר בחיים כשזה מוגזם ולפעמים לא במקום, לא בהקשר הנכון ולפעמים משהו שאתה רוצה וההפך ממה שבת הזוג שלך רוצה או צריכה באותו רגע נתון... אז זה עלול לקלקל או שלא אני לא יודעת אני לא היא אני אני
המון שמחה המון הצלחה תנסה באמת כמה שיותר להנות ולא לענות את עצמך במחשבות ותוכניות אינסוף תנסה קצת לאזן ואל תפחד כל כך הרבה זה סה"כ עוד קשר עם עוד בנאדם, אפילו שהיא חשובה לך ותאהב! סה"כ - כיף לה שיש לה אותך! אין ספק!

orensany

New member
אח

שוני שלי אני אוהב אותך!!! בואי..עזזבי את הבחור שלך ואני את הבחורה שלי ונהיה יחדיו מה את אומרת? אני צעיר נאה ומוכן לתת תחשבי על זה!! ;)

orensany

New member
טוב אני זז

יש לי דברים לעשות ואני אשוב כרגיל ביום ראשון תודה לך על העזרה וכל מי שיש לו דיעה יכול להוסיף אני אשמח אני מודע לכך שזה החוסר בטחון האינסופי שלי ואני אעבוד על זה אוהב את כולכן אורן

ש ו נ י

New member
אוהבת אותך אורן../images/Emo23.gifוחלס, אז מה?

קצת חוסר בטחון לא הרג אפחד ואם יש הרבה ממנו נקרא לשר הבטחון אולי הוא יתפנה מעיסוקיו לעשות משהו

ש ו נ י

New member
ככה אתה נותנת בקלות? לא יפה...../images/Emo8.gif

סבבות! תמיד חשבתי שאתה ספיישל!

אנילה1

New member
orensany אתה נמשע לי בחור נחמד

רגיש וחכם. תהיה איתה עוד זמן מה ואם היא רוצה גבר מאצ'ו אז תדע לך שזה לא אתה. אתה איש של "אלוהים" תמצא אשה של "אלוהים". תמצא אותה בכל מיני סדנאות פזורות בארץ.

ש ו נ י

New member
"אישה של אלוקים" לא צריך למצוא בכל

מיני סדנאות יש אנשי אלוקים, כלומר - אנשים מודעים שעובדים את ה' מתוך מודעות או חיים מתוך מודעות שהם הולכים עם ה', בכל מקום כל הזמן לא רק / כל מי שעושה סדנאות הוא בהכרח "איש/אשת אלוקים" כמו שלא כל אדם שקורא לעצמו "דתי" הוא באמת במודעות חזקה וקישור חזק לאלוקות. לכולנו יש קשר כזה או אחר עם ה' והוא משתנה כל הזמן במשך החיים, עולה ויורד אבל לדעתי כולנו אנשי אלוקים יש מי שמודע לזה יותר וחי את זה יותר יש מי שפחות, וכולנו בדרך אל ה' עם ה' ית' אבל מה שאני אומרת זה ש... אורן וגם כולנו יכול למצוא את האהבה או את בת הזוג הנכונה (בתקווה שכבר מצאת אורן נשמה) לזמן הנוכחי שלו, בין אם הוא מתמשך או לא, בכל מקום בעצם ו... גמני לא אוהבת מצ'ואים עושה לי בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע זו לא חלילה מתקפה או ביקורת כלפי מה שאמרת אלא... לא יודעת. חידוד? או פשוט מה שלי היה להגיד תודה!

../images/Emo13.gifאל תשתנה..

זה נפלא כשיש רגש,והבחורה אוהבת את זה, אל תשתנה תשאר כמו שאתה, כי גם אם תתנהג כמישהו אחר, אתה לא תוכל לאורך זמן לשחק את המשחק.

ש ו נ י

New member
פעמונית, קודם כל אני מסכימה אתך!

אנחנו אמורים להרגיש חופשיים להיות עצמנו האמיתי עם בן/בת הזוג ולא תמיד לשחק משחקים ולשים מסיכות אבל! אולי זו הזדמנות נפלאה בשביל אורן לראות משהו בעצמו? אני לא אומרת לזייף לשקר או לא להיות הוא עצמו או להרגיש נאלץ או כבול לספק את בת הזוג שלה ולהתאים עצמו עד כדי הפיכתו לבייגלה! אלא... אני מאמינה שבעזרת בני הזוג, ואנשים בכלל, אנחנו רואים דברים בעצמנו. אולי זו הזדמנות בשביל אורן קצת להסתכל על עצמו ולראות אם יש משהו בעצמו שהוא רוצה לשנות, לא בשביל בת הזוג שלו דבר ראשון (היא תהנה מזה גם כן כדבר נילווה) אלא קודם כל בשביל עצמו! מה את אומרת?

אתה עושה טעות

והטעות הזאת עומדת אוטוטו להכניס אותך לקטגוריית הידיד. הבן רגע.. בני אדם, ובחורות במיוחד לא יודעים מה הם רוצים. אתה אולי תצליח להרשים אותה ולגרום לה לחשוב שאתה אחלה בחור ובדיוק מה שהיא אומרת שהיא רוצה, אבל מקום מה היא לא תחוש את הרגש המשמעותי ביותר .. -> משיכה. משיכה היא שאלה של דינמיקה, של מגנטיות, ולא של היגיון. משיכה היא איננה בחירה, ואתה לא יכול לגרום לה לחשוב באופן הגיוני שאתה בחור שהיא הייתה רוצה ואז היא תרגיש משיכה בגלל שזה הגיוני. יש הרבה דברים ללמוד בקשר לזה, הרבה יותר משאוכל לפרט כאן.. אבל בתכלס אתה עומד לקבל תשובה שאתה לא רוצה לשמוע. שאתה לא יכול להיות "מי שאתה רוצה להיות". בתכלס זה שאתה כל כך נחמד ורגיש איתה, זאת מניפולציה שמטרתה להשיג אותה, אתה לא אמיתי איתה.. הרי שאם היית אמיתי איתה אתה לא היית מנסה לרצות אותה כל כך, היית איתה כמו שאתה עם חברים שלך.. היית יורד עליה.. ועושה צחוקים עליה.. לא היית מפחד לשניה מהתגובה שלה, והיא לפעמים הייתה מתעצבנת אבל צוחקת בו זמנית.. ראית פעם בחורה מתעצבנת וצוחקת בו זמנית? זה מהמם!
כשבחורה אומרת לי "אתה מרגיז!" אני אומר לה "אני שמח שאת אוהבת את זה". אם תהפוך למובן מאליו, אם תיהיה זמין כל הזמן, אם תיהיה זול, קל, לא אתגר,.. אתה תכנס לקטגורית הידיד לפני שתוכל להגיד ג'ק רובינזון. מצד שני אם תיהיה קשה, יהיה לך עמוד שידרה, תיהיה גבר, לא תדפוק לה דין וחשבון על כלום, תעשה ממנה צחוק, תראה לה שזה לא כל כך משנה לך בקשר אליה, תיהיה אתה זה ששופט אם אתה מעונין בה ולא זה שמתחנן לתשובה האם היא מעוניינת בך.. אז אתה במשחק. בקיצור יש הרבה ללמוד.. בהצלחה.

orensany

New member
מצטער אח שלי

אבל אני לא מאמין במה שאתה אומר אני לא חושב שככה זה צריך להיות אם זאת דרכך שיבושם לך אני לא מתכווןלהיות קוף ילדותי שיורד כל הזמן בשביל להרגיש טוב עם עצמו אני לא כזה ובאשר אליה אם אני מרגיש צורך באשר הכנסת הלצה מסוג זה או אחר אני עושה זאת לשוני נפגשתי איתה אתמול ובאתי כמי שאני בלי לפחד וללא משקעי חוסר בטחון הגעתי גם למסקנה שדי אני מי שאני ואני מושלם כמו שאני אם היא לא המכסה שלי אז היא לא אני לא אשנה את הלך המבט שלי בשבילה הרי אם היא תאהב אותי היא תאהב אותי בגלל מי שאני ולא בגלל היותי משהו שאינני

ש ו נ י

New member
שזה גם אחלא! יופי לך!../images/Emo23.gif

והלך בסדר? בהצלחה בהמשך! ת'אמת שאם היא לא אוהבת אותך באמת לא יעזור כלום ואם היא כן - אז היא תהיה מוכנה לקבל אותך כמו שאתה אבל אני מאמינה גדולה בזה שמערכות יחסים הן הזדמנויות טובות לצמיחה ואולי זו דרכך לצמוח - קודם כל קבלה עצמית ואחר כך.. השמיים הם (לא) הגבול... בכל אופן אני מקווה שהולך ויילך לכם יופי ושתאהבו ותהיו מאושרים

אתה צפוי

לכאב לב גדול וארוך, כי אתה מתעקש להישאר צודק מאשר ללמוד משהו חדש. אתה חושב שההרגלים שלך זה "מי שאתה". אם משהו לא הולך לך.. אתה צריך ללמוד מיומנות חדשה. אבל כרצונך.

orensany

New member
אני מבין את דרך המבט

הקשה שלך אני לא אנסה להבין מאיפה הוא נובע וזה לא חשוב כרגע מה שכן חשוב הוא שכל אחד צריך להיות נאמן לעצמו לא להרגלים שלו...אני מאמין גדול באהבה ונכון לעיתים זה יכול להפוך להיות לנטל אבל האני מאמין שלי אומר לעצמי לא לוותר ולא להיכנע אפילו אם אני צפוי לכאב לב כי אם זנה יקרה אני אקבל את זה מכיוון שזו התנסות במשהו חדש ודרך גדילה כזו או אחרת ואם אהיה חלקלק או למעשה מה שאתה אומר שכדאי לעשות...דבר שאינני כלל אזי אנוכי משקר אך ורק לעצמי

למעלה