אני לא יודע מה אני

אני לא יודע מה אני

שלום , אני לא יודע אם אני הומו או טרנסקסואל . אני יודע שההגדרה שלהם זה : הומו - נמשך לגברים . טרנס - אישה כלואה בגוף של גבר . כלומר , נשמה נשית אבל הגוף גבר . אני סבור שההגדרות שיש לי בראש לא נכונות - תקנו אותי . אני גם לא מבין ממש את ההבדל בין הומו לטרנס . חשוב לי לדעת מה אני . מחכה לתגובות ואמשיך להיות פעיל בדיון , COB .

DarlingAdam

New member
הממ.

הומו הוא אכן גבר שנמשך לגברים. טרנס, או טרנסית, יכולים להיות הומואים\לסביות, או סטרייטים, או בי. כלומר, לא קשור. פשוט לא קשור. ישנן טרנסקסואליות שהן "אישה כלואה בגוף של גבר". אבל אצלנו בפורום יש גם כאלה שהן לא בדיוק זה. כלומר, זה לא נחרץ כל כך. ההבדל העיקרי בצורה שקל לי להסביר בה - היא שטרנס זה מי שאתה, בעוד שהומו זה את מי אתה אוהב. כלומר, לא אותו דבר בכלל.

האם אני טרנס../images/Emo35.gif

הומו אני כן . אולי דו אבל זה לא חשוב עכשיו (כמו שציינת) . אני מדבר כמו בת , משקיע בפנים , שיער גוף . אם קראת את הכתבה ב7 ימים על מיקי בוגנים , זה יכול לעזור לך להבין אותי . אחותי צוחקת עלי ומדברת אליי בלשון נקבה וזה פוגע בי אבל כל החברים שלי טוענים שאני הומו אמיתי (הם לא מבינים בזה אבל הם טוענים שאני מדבר ומתנהג כמו בת) . אני גם עושה פוזות של דוגמניות ובחורות שמצטלמות לקטלוגים וקולקציות אופנה\פרסום . הייתי רוצה להיות בת מהבחינה שכך בנים חתיכים יוכלו לבוא ולדחוף לכוס שאין לי ואני לא בטוח שזה בגלל ייאוש שאני לא מקבל בנים כי כמו שציינתי , אני רוצה שידחפו לכוס . אני הייתי רוצה לקבל אורגזמה . אני רואה את עצמי חתיך וזה יפה אבל עד לפני לא מזמן שחשבתי שאני מכוער , הייתי רוצה להיות בת . זאת אומרת , עכשיו , אני רוצה לנסות ולבדוק עצמי בתור כוסית . טוב את הקטע הזה שבדגש אני לא כ"כ בטוח .

ו . . .

אם אני מתאהב , אני מנסה למשוך את הצד השני באינטיליגנציה שאני אוהב בצורה נשית אבל לא מראה את הצורה הנשית (שלא יברחו ממני) אלא משתדל להיות בסדר שיראו שאני חכם , חתיך ובעצם מושלם .

uri 0

New member
אז אתה עדיין בודק

יש כל מיני טרנסימות, לא כולן לחלוטין " בת בגוף של בן". אני רואה שאתה צריך זמן, וגם אם בסוף תישאר כמו שאתה, יש גם כאלה (ני מכיר אחד די דומה).

מה הכוונה אני בסוף אשאר כמו שאני?

וכן .. אני צריך זמן . אני סתם פזיז שפתחתי את ההודעה . לדעתי , אני צריך לקרוא הרבה בפורום ואז כשאני אקבל מושג וגם אדע יותר על מצבי לפי שאלות הגולשים (לקרוא בפורום..), אז ואם אהיה שאלה , אשאל . טוב כבר לא נורא ..

למעלה