אני לא יודע מה אתכם...

D a n n y b o y

New member
אני לא יודע מה אתכם...

אני יודע שרבים מכם לא היו מחשיבים אותי לאוהד גדול של הפועל ב"ש- אני לא מגיע לכל משחק, גם כשאני מגיע אני יושב בשער 6 בשקט, או בקצה שער 5. האמת היא שבמהלך כל העונה לא ממש היה אכפת לי כל כך מהקבוצה- הכדורגל שב"ש ושאר הקבוצות בליגה הציגו לא נראה אפילו בשכונה. כל פעם שב"ש הפסידה אמרתי לעצמי, "נו, מה זה משנה? גם ככה יש כאן קקה של ליגה". הייתי בטוח שהכל יסתדר בסוף וב"ש תישאר ואפילו תסיים במקום טוב. מסתבר שטעיתי. היום בפעם הראשונה, כשקראתי את הכתבה המקדימה למשחק בONE, אחזה בי חלחלה, צמרמורת. זהו, חייבים לעשות את זה, הגיע רגע האמת- ב"ש חייבת להתעלות על עצמה. בפעם הראשונה העונה, אני יודע שאני ממש אתבאס אם הפועל תפסיד ושלא אדע את נפשי אם תנצח. סתם, רציתי לשתף.

RED OR DEAD BS

New member
גם אני

אני עיכלתי את העובדה שאנחנו בסכנת ירידה ממשית מאוחר מאד, אולי אפילו מאוחר מדי, חשבתי לתומי שאנחנו נצא מזה, יש קבוצות גרועות מאיתנו אבל מסתבר שטעיתי.אני לא בטוח אם אסע למשחק מחר, בעיקר מסיבות שלא תלויות בי, אבל אני כן אראה את המשחק, אם זה במגרש עצמו או בטלויזיה, אני אתפלל לניצחון כי אחרת אנחנו יורדים, לקבוצה בלי אוהדים אין זכות קיום, בלעדנו לא הייתה קיימת הפועל ב"ש, חייבים לתמוך בה גם ברגעים הקשים, נכון שהיא מעצבנת, נכון שהיא מייאשת, נכון שהיא הורסת ימים ולילות, אבל אין לנו אחרת, גם אם זה רק לשני המשחקים הנותרים, בואו ניתן לה את הלב ונגיד לה תודה.בקיץ נוכל להתחשבן ולהציל את הקבוצה מידי ז'ינו, כי הפועל היא מעל כולם, והיא עומדת פה במרכז העיניינים אז בואו נתמוך בה ונקווה לנס.

alonso4

New member
כנראה שיש לכם מתחזה באדום

אתה בכלל אוהד מתחזה, תספר לחברים שלך שאתה בכלל אוהד של מכבי באר שבע, שנכנס כמו תרנגול לפורום של מרמורק, אנחנו אוהדי מרמורק מפרגנים לך, באמת תיהנה מהדרבי בשנה הבאה בלאומית!

itay1123

New member
אלוני אל תתרגש ....

כי מה זה אדום בחוץ וצהוב בפנים...... המממממממממ... מתחתי מילון אנצקלופדיה חפשתי ברשת בגוגל במגדיר צמחים ירקות ואבטיחים ולא אבטיחים ולא בטיח'ים אין חיה כזאת.... זה לא בן אדם ולא חיה.... הוא רוצה דרבי והוא אומר שהוא אדום..... אז אם דרבי זה אומר שמכבי ב"ש בליגת העל בשנה הבאה? וואלה טשטשת אותי אני ממש מרגיש עכשיו כמו בובה....

RED OR DEAD BS

New member
פאק תפסתם אותי

אני מודה אני צהוב בנשמה, אני אוהד מכבי ב"ש עוד מילדות, אבן ירדה מליבי.

alonso4

New member
אוהבים אותך הפועל חיפה

כאדומים בנשמה, ובהקדשה חמה red or dead bs - אוהבים אותך הפועל חיפה!

מרסלו1

New member
מרמורק......

ימים טובים הגיעו -אוהדים של קבוצה של זמרים מסתלבטים עלינו.....

מרסלו1

New member
היה אפשר לראות מתחילת העונה

שאנחנו נרד היינו הכי גרועים וראו שלשחקנים לא איכפת.

למעלה