אני לא יודע מה היא רוצה ??

ELIELI22

New member
אני לא יודע מה היא רוצה ??

שלום השם של הפורום הזה בדיוק מתאים לשאלה שלי , אבל בדיוק . ובכן סיפור שהיה כך היה : יצאתי עם מישהי לפני שנתיים , עשיתי כל מה שיכולתי בכדי להרשים אותה . הבאתי פרחים , כתבתי שירים , חיזרתי החמאתי , נישקתי בחמימות חיבקתי . לא לחצתי ולא מיהרתי לסקס .. פשוט ניסיתי לעשות הטוב שאני יכול . היא זרקה אותי אחרי חודש ... במשך שנתיים התראינו (לא מתוכנן) פשוט הלכנו לחוג משותף .. אני כמעט התעלמתי לחלוטין ממנה ניסיתי פשוט להתנהג כאילו היא לא קיימת כמעט , (היה לי בכל זאת קשה לראותה כל הזמן) דווקא לא בהתחלה , בהתחלה היה קל. ואז לפני כחצי שנה .. היא התקשרה וביקשה טרמפ כי האותו שלה במוסך ... אז לקחתי , יום ועוד יום , ביום השני היא שאלה מה אני עושה מחר ... עניתי משהו טיפשי בזלזול ... כי לא האמנתי שהיא באמת רוצה משהו משותף בינינו . לאחר מכן שוב היא ביקשה טרמפ אמרתי שאני לא נוסע , (כי באמת לא יכולתי) .. ואז לא מזמן ניהלנו שיחה ארוכה . בסופה קבענו להפגש . פגישה מוזרה לא דייט אמיתי . והיא מצד אחד רומזת (כי זה מה שאני רוצה לחשוב ) , ומצד שני ישנו גיל מסוים שאין טעם לרמזים אפשר לבוא ולומר ... ואני מכבודי לא אעשה זאת שוב בזמן הקרוב אחכה עוד קצת זמן , אם אחליט ללכת צעד קדימה . למה בעצם המשחק הזה ???? מה באמת נשים רוצות ?? אאאאאאאאאאאא.?? ולמה אני משקיע כל כך הרבה זמן מחשבה ... ובזמן הזה כבר הייתי מספיק להכיר אולי אחרת .. אז אנחנו אמורים להפגש היום או מחר ... והיא כמובן בזלזול האופיני אפילו לא הודיע לי מתי ... ואני כמו אדיוט מחכה . (האמת שאם אעשה משהו חשוב או אקבע עם חבר אוותר עליה - כי לא ככה קובעים) אבל אם לא יהיו תוכנית בפנים אני אחכה לה ... וזה לא טוב . אני חושד - חושב ... שהיא כנראה חושבת שאני יכול להיות ידיד טוב .. ואני ממש אבל ממש לא יכול להיות כזה ... לא איתה לפחות ... מה היא תספר לי על החבר שיהיה לה וזה לא אני ..?? ממש לא . אין מצב בוא לא נבזבז זמן .. אז איך אפשר להבין ?? מישהו / מישהי יש רעיון ? תודה מראש . א.ב. לא ידוע .. סתם אלי .

ELIELI22

New member
אני לא מבין מדוע אף אחד לא הגיב...

בינתיים היא התקשרה ונפגשנו ... אם מישהו מעוניין לשמוע עוד ויש טעם לעוד .. אז תגיבו . יום טוב .

ghatto

New member
תמשיך.למה לא

אבל לדעתי מה שקובע מבחינתך זה שתבהיר לה איכשהו מה אתה רוצה ואם זה הדדי תמשיכו משם...

ELIELI22

New member
ובכן ...אז יש מאזין אחד אני ממשיך..

אז נפגשנו נסענו לטייל קצת , כל הרמיזות (לדעתי) כיוונו אך ורק לכיוון של ידידים . אפילו כשנעצרנו לצפות בשמש לקראת שקיעה , אפילו כשהסתכלנו על הנוף זה היה כזה קר . מאד קר . באיזשהו שלב היא ענתה לסלולרי שצילצל ואמרה למישהו שהוא ממש ממש חסר לה פה ...?? אז אני שואל את עצמי אם יש לה חבר ?... או היא לא מעונינת ?.. אז אם יש חבר שתספר קצת עליו (אם אנחנו ידידים) לא שמעתי מילה . אם היא לא מעונינת שתבהיר קצת יותר .. כי היא יודעת שאני רציתי אותה בעבר ... זהו האמת שדי נהניתי לרכב איתה על אופניים (אם לא סיפרתי אז זה מה שעשינו) .. ואני אני עדיין רוצה אותה .. למרות שההגיון שלי אומר שלא משנה גם אם היא ואני נרצה ... אנחנו כל כך שונים* (ולפעמים דומים) שזה לא ילך ... *אנחנו שונים נראה לי בצפיות שלנו מבני זוג , ואנחנו דומים בעיסוקים . זהו אני מתלבט , אבל די נרגעתי . אני טיפוס כזה שחושב הרבה. יום טוב.

ghatto

New member
אני חושב שבשלב הזה

אני הייתי דואג להבהיר מה אני רוצה פה בציפייה לתשובה ברורה,שבסופה אומר ש"טוב,נו,בסדר אני כבר אראה אותך בעבודה" ושומר מרחק אח"כ בעבודה.יש לי מספיק ידידות,אבל אולי בכל זאת תהיה לך עוד ידידה.זה לא דבר רע,סתם מאכזב.

ELIELI22

New member
אני לא כל כך הבנתי ...

לא כל כך הבנתי ...אפשר שוב ?

אולי כאן קבור הכלב כמו שאומרים..

אתה אומר ששניכם שונים מאוד בציפיות שלכם ממערכת היחסים. אז אולי זה גם מה שגורם לבלבול אצלה, ואולי גם היא לא יודעת מה לעשות עם הקשר בינכם לכן כתוצאה מכך מבלבלת גם אותך...

ELIELI22

New member
אולי אני לא החלטתי ...

אולי אני לא החלטתי, אבל אני חושב שגם אם אני לא יודע, תמיד ניתן לנסות . לא ניסיתי לחדש שום קשר איתה , כי חשבתי שהיא לא "שמה עלי". היא באה בהצעות מענינות . אני יודע שאנחנו שונים בציפיות אבל ... אולי אם ננסה וכל אחד יזוז סנטימטר אחד לכוון השני ואז אולי נתאים עצמינו קצת ... החבילה לא נולדה מושלמת . אבל בשביל לדעת צריך לנסות , אני מוכן לנסות . אבל לא רוצה לצאת טיפש, זאת אומרת לא היתה לי בעיה לעשות צעד אם הייתי יודע שיש רמזים קונקרטיים , אני ירגיש ממש דביל אם היא ממש לא התכוונה לכלום . וכבר הרגשתי בעבר שהיא אמרה לי שלום .

ghatto

New member
להרגיש דביל זה בערך כל הסיכון

שאתה תיקח פה.אף אחד עוד לא מת ממעט מבוכה.תמצא כבר איזה דרך להעביר את המסר שלך - דבר איתה או במעשים קטנים.נשיקה קטנה על השפתיים בפגישה או בפרידה ותוריד ציפיות צפה ל"אני לא מעוניינת" ואז אולי תופתע מאוד לטובה.

ELIELI22

New member
מקובל עלי...

מקובל עליי , אבל אני חושב שאני בשבוע הקרוב אנקוט בשיטת דממת אל-חוט . וכשיגמר השבוע אולי אתקשר אם יצא לנו להיפגש אז אשתמש בשאלות מכוונות , אם הן לא יעזרו אגש לעניין . וזהו . תודה רבה .

ELIELI22

New member
בקיצר היא יוצאת עם מישהו ...

או קיי אני יודע עכשיו שהיא יוצאת עם מישהו . אני יודע זאת בוודאות סבירה . אז כרגע ... אני לא מנסה כלום . למרות שמי שאמר לי את זה גם אמר לי ש.. הוא לא תחרות בשבילי וכו כו ... אבל אני לא מסוג האנשים שיתחרו על בחורה או ינסו למשוך את ליבה לפה או לשם . אני לא מפריד בין זוגות לא באופי שלי . תרצה תדע היכן אני , לא תרצה אני עדיין ממשיך כרגיל . אפילו אסע איתה לטיולים בכיף עכשיו בלי לחץ בכלל . זהו יום טוב ותודה לכולם .

ghatto

New member
מבין אותך

אבל זה לא אומר שאתה "צריך להתפשר על ידידות" אלא אם כן זה גם בסדר מצדך.אבל תעקוב ואולי היא תפרד מאותו בחור ואז תהיה מעט יותר ישיר...

ELIELI22

New member
אני מסכים איתך .

אני מסכים איתך , אני לא אתפשר על ידידות , אם הידידות עמה תוסיף לי לחיים ואני ארגיש טוב בחברתה ואהנה מהחברה עימה אשאר ידיד איתה . זה יקרה רק אם לא ארצה אותה והיא תהיה ממש אדם נעים לשהות במחיצתו .(ולא יודע אם שני אלו יקרו) . עכשיו דברים נראים לי קצת אחרת , תמיד טוב לדעת עוד כמה פרטים .

למעלה