אני לא יודע מה לעשות - עזרה דחופה!

D j V i p e r

New member
אני לא יודע מה לעשות - עזרה דחופה!

אני לא יודע מה לעשות דפקו אותי בתור מכונאי נגמ"ש ואני מת לצאת משם!!! עכשיו חלק אומרים לי לא ללכת לכלא כי חבל על הדפוק שלי ושחבל על העתיד שלי כי בהמשך החיים זה שהייתי בכלא הצבאי יהרוס לי (זה נכון?) וחבל כי אני אחזור לאותו מקום אחרי שאני אצא משם ושסתם קשה שם ושאני לא אחזיק מעמד שם כי יש שם יחס כמו לכלבים. וכדי לצאת משם אני צריך ללכת לקב"ן או לרופא. חלק אומרים לי ללכת לכלא כי זה הדבר היחידי שהצבא מבין! עכשיו מה לעשותתת? אני משתגע אני כל היום חושב מה לעשות אני במצב רוח ירוד ולא חושב על כלום חוץ ממה לעשות ביום ראשון (מחר) תודה מראש לעוזרים!

Guns end Roses

New member
אז ככה...

הכלא הצבאי לא כזה נוראי כמו שסיפרו לך, זה אפילו דיי שכונה בשביל כלא אמיתי. יש כאלו שעברו ת'חוויה הזאת ודווקא דיי נהנו (אני מכירה כמה כאלו). אני כבר מעל לשנה בצבא ואני יכולה לצדד את אלו שאמרו לך שכלא זה הדבר היחדי שהצבא מבין. אני לא בעד כלא, (ולא בגלל שזה יהרוס לך בעתיד באזרחות כי אין לזה כימעט משקל באזרחות) אבל לפעמים בצבא מגיעים למצבים שאין ברירה אחרת להשיג דברים מסויימים וכמובן בתנאי שזה שווה את זה ושזה למען מטרה טובה. בכלל לא לא סיפרת לנו איפה היית רוצה להשתבץ במקום... יכול להיות שתוכל למלא תופס 55 וזה יפתור את כל הבלאגן.

אחי הייתי במקום שלך...

יש הרבה דברים שאתה צריך להבין אני רואה שאתה מבולבל. כלא צבאי לא הורס דבר חוץ מקצונה. כשאני הלכתי לכלא (28 יום) אחרי נפקדות, חזרתי ואמרו לי שאני הולך להמשיך מאותו המקום, והם היו רציניים למרות איומיי לקחת את התיק וללכת. לא אשקר לך - מכונאי נגמ"ש זה מקצוע קשה פיסית, עם שיבוצים במקומות רחוקים מאוד שמגיעים עד קצה הגבול עם סוריה. לכלא, תעשה לעצמך טובה, אל תגיע. אני כרגע מתמודד עם חרדות אחרי שחזרתי מהכלא, והקב"נים לא מוכנים לשמוע על זה אפילו, כי בשבילם זה אשמתך שהלכת לכלא. גם אם אמרו לך טופס 55, לא יאשרו לך בחיים. איך לצאת? א) קב"ן, האפשרות הראשונה והאחרונה שלך. ברגע שאתה בקורס\לפני קורס ומורידים לך לפרופיל 45 נפשי אתה לא בחימוש יותר. הוספתי לינק למטה כדי שתדע מה להגיד לקב"ן. אגב אם אתה דואג שיוציאו אותך מהצבא, תסמוך עלי לא יוציאו אותך כל כך מהר... ב) עד שתראה קב"ן, מותר לך לראות רופא 24 שעות מהרגע שביקשת, כלומר אם תחשוב על זה אתה זכאי לראות רופא פעם ביום. תנצל את זה, תברח מהרופא תדאג שיחפשו אותך, תהיה חייל בעייתי, אבל אל תסרב פקודה בחיים! ג) אם הכל לא עוזר, תתקשר לאימא שלך ותגיד לסמל שלך שאימא שלך רוצה לדבר איתו. שאימא שלך תצעק עליו עד שהיא תגיע לנגדים שיוכלו להוציא אותך. זה אף פעם לא עובד, אבל סיכוי אחד למיליון תמיד יש. אחי לא אשקר לך אני עברתי את מה שעברת וזה לא נעים. מה שכן - תשמח שאתה לא כחול מנאייק!

למעלה