אני לא יודע מה לעשות..

Cobe Anan

New member
אני לא יודע מה לעשות..

אז ככה.. לפני כמה זמן פגשתי מישהי ממש מתוקה, בחורה מקסימה, עם שכל, עם אופי, שגם נראית ממש ממש טוב.. בהתחלה היא דווקא לא כל כך חיבבה אותי, אבל עכשיו, היא כל הזמן מתקשרת אלי, שולחת לי הודעות בסגנון ``אני אוהבת אותך``, ``אני מתגעגעת אליך``, וכאלה, ואנחנו גם מתראים די הרבה, וממש כיף לי איתה.. עכשיו, היא ממש מקסימה, וממש נראית טוב.. והכי חשוב, גם אני אוהב אותה וכשהיא רק נעלמת מעבר לפינה, אני כבר מתחיל להתגעגע.. מה אתם אומרים?

נועם m

New member
וואו...

גם אני לא כל כך הבנתי, אבל... אם דיקלה עדיין בתמונה (מכיוון שלא אמרת שום דבר אחר...) ברור לך שהקשר איתה צריך להגמר. קודם כל. לפני הכל. אם יש לך רגשות כל כך חזקים כלפי מישהי אחרת אין על מה לדבר בכלל. לא הוגן כלפיה שתמשיך את הקשר במצב כזה. אם כבר אין לך חברה, בעצם, למה לא? מחכים להבהרות...

ת מ י מ ה

New member
לפי התיאר זה נשמע

דיקלה... ובנוגע של מה שצריך לעשות מממ למה צריך לעשות עם זה משהו ?

מיטללל

New member
../images/Emo13.gif יאללה, איזו דביקות ../images/Emo13.gif

וכן, אם לא הבנתם, כן, הוא דיבר על דקלה... בכ"מ- כיף לכם :) מלאן :) תמשיכו להנות ובבוא היום (טפוטפוטפו) תזכור להזמין אותי לחתונה..

נועם m

New member
איזו הקלה...

כבר חשבתי שמישהו נכנס לך ליוזר וכתב הודעה בשמך, כמו שהיה עם "כה ציפיתי ליום לפני איזה חודש"...

Cobe Anan

New member
אז אתם מכירים את הסיפור אני מבין...

*אייקון צדיק תמים...* אבל אני כועס על כולכם! דקלה כותבים בלי י`!!! וזהו.. אה, כן- מיטללל, ההזמנות בדרך, רק צריך ליידע את דקלה בנושא...

היי..

אתה באמת חושב שנאמין שהיא גם מקסימה.. גם נראית טוב.. וממש כיף איתה..? יש עוד דגמים שלה..?.. אפשר להזמין ייבוא אישי...?...

Cobe Anan

New member
אני מאמין שעוד כאלה מסתובבות פה..

אבל לא כזאת בדיוק- מזאת יש רק אחת!

אתה נשמע בחור ממש מקסים

יש לחברה שלך מזל שהיא תפסה בחור כמוך. אני מקווה שהיא מעריכה את זה. ולגבי השאלה שלך, עצתי לך היא, כל פעם שאתה מרגיש שאתה מתחיל להתגעגע תקנה לה מתנה קטנה. זה יעשה לך חיוך, ואני בטוחה שגם לה

pain is MY love

New member
ת'כלללללללס

אני מתחילה להתגעגע להודעות ה"כמה מניאקים כל הגברים בעולם!" אחנו במלחמה פה או מה?! מה זה כל הפרחים והליבלובים מסביב? בלעעעעעע סתם קובי כפרה! שיהיה המון בהצלחה בהמשך הדרך. ורק שתדע שלמרות היותי בלונדינית מוצהרת על ההתחלה הבנתי שמדובר בדקלה!

בשלולית

New member
איזה חמוד!

מקנאה בכם! איזה כייף למצוא מישהו שאוהבים כל כך! המון בהצלחות! ותשמרו על זה!!

למעלה