אני (לא) יודע מה עשיתם בל"ג בעומר האחרון

אקס93

New member
אני (לא) יודע מה עשיתם בל"ג בעומר האחרון

לכן אני מאוד רוצה לדעת. אני עשיתי עם חברים שלי בוואדי הקרוב (שהוא לא כל כך קרוב) והמסטולים מתקשרים ל103 בגלל שרפה שהיתה ונכבתה והם עושים "שלום יש שירפה ברחוב גל, אה לא משנה כבר הסתדרנו" מה איתכם?

The Immortal Me

New member
היה צחוקים. בעיקר.../images/Emo210.gif

עשינו רק שבע בנות, ליד קניון הזהב, והזמנו לשם פיצה. לשממה. והצליחו למצוא אותנו! נורא רצינו לזרוק אחת (מה זה מבאסת) לאש, אז היא ברחה והתחלנו לזרוק עליה חול וזה. צחוקים
סתם, היה לי יומולדת בתאריך, אז בשתיים עשרה כולם שרו לי והייתי צריכה לכבות את המדורה, ואז הלכנו לראות סרט אצל אחת מהן, כי היה פאקינג קר. אני לא אפרט על מה שהיה בין לבין, כי זה עובר את הpg13. מואהאהאה. רוני
.

JustRain

New member
אמ,

ישבתי חשבתי בעגמומיות שאני מוסיפה כרגע לגזי החממה. אבל אחר כך התעודדתי. חברה שלי התמסטלה מקולה קריסטל (היא מסטולה תמידית), שרנו שירים (שתי חברות ליוו אותי ב'התשמע קולי' - כל השומעים התחרשו). אחר כך הפכנו את "בואו נטחן מהיום פוקצ'ה במקום" מהפארודיה של ארץ נהדרת על אביב גפן ל"בואו נטחן מהיום פקאצה במקום". הכלב שלי הגיע והואבס בנקניקיות, ניסיתי להכין לעצמי קרמל ולחמוק מהנקניקיות של טורפי-הבשר, ובשלב מסויים כיבינו את המדורה והלכנו לשבת בטיפּי (אוהל אינדיאני) שמסיבה לא-ברורה יש למשפחה אחת בישוב שלי בבית. לכו תדעו. אני לא במיוחד אוהבת את ל"ג בעומר. אם מדורות, אז בטיולי שטח (אותם אני אוהבת מאד - הייתי אמורה ללוות היום כתה ו' באחד, אבל חליתי. במצב כזה לא רק שלא אוכל לעזור אלא אהיה למעמסה).

dahoe

New member
הל"ג בעומר הראשון שלא עשיתי דבר.

ישבתי בבית והשתעממתי. חבר שלי ניסה, כנראה, לזמין אותי למדורה שלו. אבל הוא צלצל לפלאפון שלי כי הוא לא חשב שיש טעם לצלצל לבית שלי. הפלאפון לא היה איתי כך שגיליתי את הSMS שלו רק למחרת... הו! חיים משמימים!

למעלה