אני לא יודע מה קורה אצלכם...

על האש

New member
אני לא יודע מה קורה אצלכם...

אבל אצלי יום חמישי הולך ומתקרב אז כדאי שתתחילו להזיז את התחת שלכם ולקבוע שעה ולשריין את עצמכם ליום חמישי
יאללה ג´געתי...

dianah

New member
איזו הצטרפות מקרים...

כי גם אצלי בדיוק יום חמישי מתקרב....
אז קבענו, יקירי? יום חמישי - תשע וחצי
בננה ביץ´
זה נמצא בתל אביב, בטיילת, ליד הדולפינריום.
על החול.
ומקווה לא לראות אף
אמיתית, אפילו שהאייקון שלה כאן חביב ואפילו מזכיר לב
ג´מני ג´געתי
ואגב, אם אתה מגיע - גם אפרת מגיעה

MemphisRaines

New member
משקה אלכוהולי קליל

וממש טעים מעט אלכוהול והרבה טעם דיי טוב רצוי לשתות כמעט קפוא קיים בכמה טעמים ופשוט טעים ( הרבה יורת מבירה ) שרון

על האש

New member
איטס א... דייט ../images/Emo8.gif

אניס בייב בשבילך כול השנדי שבעולם
דיאנה שוב המון מזל טוב
יש לך הודעה בפורום בינו לבינה קצת באיחור כי לא היה לי מחשב (עבר פירמוט התולעת
). ואכן בקרדי בריזר הוא הלהיט החדש אין ספק בכלל שרון
ייאללה תשריינו את עצמכם ג´געתי

jahnon

New member
אולי איזה וו וו

במקרה ואני מגיע (כמעט בטוח אם לא יצוץ איזה משהו או תצוץ איזו מישהי(רצוי אפילו) אז אני מגיע עם חברים רווקים וידיות רווקות. אה כן ורציתי לשאול איך נזהה את השולחן שלנו? עם המזל שלי אני אגיע לשולחן שיש בו יומהולדת למישהו/י ואני אשאל אותם אם הם מסינגלס קלאב

jahnon

New member
וו וו = woo woo

למי שלא מכיר אז זהו קוקטייל חביב שבנוי מוודקה שנפס אפרסק ומיץ חמוציות (cranbeery למי שלא יודע), המשקה חביב ביותר, אלכוהולי ללא טעם האלכוהול.

night mistress

New member
אולי גם אני אבוא..

אני צריכה לשאול את מרקו אם הוא בא.. מארק, אתה בא? כי אם כן אני תופסת איתך טרמפ ..(חיי העצלנות, יש לי תחנה מול הבית..) אבל אני קוצצת מוקדם כי יש לי עבודה..

night mistress

New member
ברביקיו..אני ברווז..געגע.. :))../images/Emo105.gif

לא היה אייקון של ברווז גומי (אצלי בלקסיקון ברווז = געגוע :))

על האש

New member
יאללה תבואי תבואי ../images/Emo13.gif

ניקח ממך ת´סיגריות שאת חייבת לי

r i p l y

New member
לג´חנון>>>בסוף מתברר ש

אתי לא תחגוג יומולדת בבננה ביץ´ כי זה מתנגש עם השירה בציבור. ה כה אהובה עליה. אגב שמעתי שיש כונניות שיא לקראת ה 4 ביולי.. (שם >לא פה) חס ולשום שלא יצוץ איזה ביןלאדן מנייאק.

jahnon

New member
בין לאדן כינס מסיבת עיתונאים

עם העיתונאי הנודניק מיצפאן ואמר לו שהוא מוכן לא לעשות פיגוע בתנאי הוא לא אמר איזה תנאי אבל אם יקיימו את התנאי הוא לא יעשה פיגוע. אני שמעתי שאתי (אלון) תחגוג את שחרורה מהכלא שם כי היא הסכימה להחזיר את הכסף היא רק ביקשה שיתנו לה לעבוד שלושה חודשים בבנק הפועלים ואז לא תהיה בעיה.

night mistress

New member
../images/Emo93.gif..נחשו מה..אני עובדת ביום חמיש

ואני רק מסיימת ב-11 אז אין לי איך להגיע ... אוף...

dianah

New member
אפרופו....

אם יש אנשים שצריכים טרמפ/יכולים לתת טרמפ - שרשרו את עצמכם (לדעת...
) או במסרים אישיים או בכל דרך אחרת הגיונית... וג´חנון - אמנם לא נפגשנו, אבל לפחות חלק מהאנשים כאן מכירים ויזהו אחד את השני, אז אני מאמינה שנמצא זה את זה
מקסימום - בשולחן שלנו יהיה וו וו
להתראות לכולם בחמישי

night mistress

New member
נחשו מי בא??? הא? מי לא הולך לעבוד?

אבל זה לא בגללכם זה בגלל שגיליתי שהמבחן בכימיה הוא ביום שישי ולא חמישי..ברררר....אז אני נאלצת להבריז מהעבודה כי אני לא יכולה להיות בשני מקומות בו זמנית.. וזה גם יוצא מצויין כי אני אוכל לבוא ולהנות מהמפגש ואני גם אהיה מצויידת בגלגלים.. אז אם מישהו צריך טרמפ תשאירו הודעה מתגלגלת בפורום ואני אחזור.. אני באה מאיזור חדרה.

jahnon

New member
אני מגיע מאזור ת"א

חבר שלי מגיע (כנראה) מאזור רעננה וחבר אחר מגיע גם מאזור ת"א. אני מגיע מאזור יד אליהו והוא מגיע מאזור צפון ת"א לכולנו יש גלגלים

למעלה