אני לא יודע מי מכם זכר

אני לא יודע מי מכם זכר

להגיע אתמול לשיחה שהתנהלה אתמול עם דני ליטני בערוץ 8 (אחרי הקרנת החלק השני), למרות שדני נלחץ קצת מקצב הכתיבה האיטי שלו לדעתי היה נחמד מאוד. אני חושב שהיה הרבה יותר נחמד אם היה אפשר להזמין אותו לפורום שלו, בשעה נורמלית יותר ועם עזרה בהקלדת תשובותיו (בקיצור בצורה מסודרת יותר), כי כפי שהוא אמר כשהוא התנצל על ה"הקלדה הצבית" שלו יש לו כמה סיפורים טובים ודיי ארוכים. אני מודה שלמרות שאני מאוד אוהב את המוסיקה שלו, עוד לא יצא לי לראות איזו הופעה שלו ואולי הוא מספר את מקצתם בהופעותיו. אני לא יודע למה בערוץ 8 לא מצאו לנכון להשאיר פרוטוקול כתיעוד למפגש המעניין הזה, אבל אני בכל אופן מזמין אותכם לקרוא את מה שהלך שם מהזווית שלי.

Chocoholic

New member
היה חביב

וכנראה שבאמת שני הצדדים היו נהנים אם זה היה מתנהל בצורה של שיחה, אבל אני מברך גם על מה שהיה, גם מזה השכלתי.

עלהמצפה

New member
הייתי בהופעה של ליטני בדאמור

במסגרת שירות מילואים בלבנון בקיץ 1982. זה היה בערך חודשיים אחרי שצה"ל פלש ללבנון ואולי אפילו פחות. שבוע קודם לכן העיפו את יהונתן גפן משם מפני שדיבר פוליטיקה בהופעה. ליטני בחר לא לדבר פוליטיקה אבל שר שם את השיר שלדעתי הוא הכי אנטי-מלחמתי של דילן Knockin’ on Heaven's Door אז זה היה מחזה סוריאליסטי לראות את חיילי גולני אליהם סופחתי מזמזים את השיר הזה אחרי שהם תקופה ארוכה במלחמה ובאמת כבר לא מסוגלים לירות כדור נוסף ומצד שני מקיימים מצור על ביירות ונחושים לסלק את אחרון הפלשתינאים מלבנון.

../images/Emo45.gifהיי)

הי אהוד תרשה לי לפרגן לך על האתר שלך למדתי שם הרבה על דילן ואחרים לגבי הפורום עם גני ליטני יש לך קישור לפורום אפשר לצפות במה שהלך שם אתמול תודה

כמו שכבר ציינתי

אני לא יודע למה בערוץ 8 לא מצאו לנכון להשאיר פרוטוקול כתיעוד למפגש המעניין שהיה. אני מודה לך מקרב לב על המילים היפות, זה תמיד עושה טוב על הלב לשמוע או לקרוא אותן.

למעלה