אני לא יודע ממתי הפורום

a e q u i t a s

New member
אני לא יודע ממתי הפורום

אני לא יודע ממתי הפורום הזה קיים...אבל דאם!!! בהחלט טוב שהוא קיים!!! מקבלים אותי כחבר בפורום

Yo-man

New member
ברוך הבא, aepuitas

ברור שמקבלים אותך כאן בשמחה רבה. הפורום קיים מתחילת העונה, אבל מעבר לשתי הודעות עם פתיחתו, הוא לא קודם יותר מידי. תן לנו מעט פרטים על עצמך, אם לא אכפת לך: איזו קבוצה אתה אוהד ? ממתי אתה בענייני הפוטבול ? והאם אתה משחק פוטבול בעצמך (או מעוניין לשחק) ? ושוב - ברוך הבא

מצטרף למצטרף

גם אני גיליתי רק היום את דבר קיומו של הפורום, כל הכבוד! קשה למצוא שותפים לפטפוטים על ה NFL בארצנו. אני מכור למשחק מאז הסופרבול של הניינרס נגד הדולפינס ב 1984, ובהתאם לכך, אוהד של הניינרס (איפה יש פה אפשרות להקטין את הפונט מהבושה?) לא פחות מצפיה במשחקים (השנה בחירת המשחקים של METV היתה שערורייתית), אני נהנה מקריאה של בעלי טורים כמו פיטר קינג, גרג איסטרברוק, לן פסקרלי וביל סימונס (גם כשהוא לא כותב על פוטבול). (הממ... מוזר לראות את השמות האלה בעברית). פליי-אוף מוצלח לכולנו!

Yo-man

New member
הייי, ברוך הבא גם אתה !!

שיהיה גם לך כיף בפליי אוף, אפילו ש-SF לא איתנו
מי אתה חושב שיקח בכל זאת השנה, או לפחות - את מי אתה אוהד במקום ?

שאלה מעניינת

לדעתי יפה מצד קבוצות הNFC שהן מגלות רוח ספורטיבית ומשתתפות, אבל הקרב האמיתי לו מצפה כל חובב פוטבול הוא ניו-אינגלנד בפיטסברג. פעם הייתי מהמר בעיוורון על הפאטריוטס, במיוחד היות ואני לא מחזיק מההתקפה של פיטסברג ובן רות'ליסברגר יעשה במכנסיים במעמד הזה, אבל יתכן מאד שהעובדה שהמח של צ'ארלי ווייס, הקואורדינייטור, כבר לא בNFL אלא בג'וב הבא שלו בנוטר-דאם, תפגע בפטריוטס. בצד השני חבל שמינסוטה בהידרדרות מוחלטת, שהמאמן שלהם אומר כל בוקר תודה שהוא עדיין בליגה בשכר מינימום ושאין מי שיבריג את המח של רנדי מוס בחזרה למקום, כי הם היחידים שהיו יכולים להפריע לפילדלפיה לשבור את רצף ההפסדים שלהם בגמר האיזורי.

roniway1

New member
למצטרפים החדשים - ברוכים הבאים

לפרינגלס ,גם אני אוהד מושבע של הניינרס וגאה בכך! נכון שהשנה אין על מה להתגאות כלל ,אבל תמיד אפשר לחשוב שהעתיד יהיה טוב יותר! ברוך הבא!!

a e q u i t a s

New member
קצת פרטים ../images/Emo66.gif

אני אוהד את ווישנגטון רדסינקס, מאז שביקרתי במשחק שלהם לפני כמה שנים. אני לא מבין הרבה בפוטבול, המשחק מאוד מסובך אבל מאוד מלהיב, הרבה מאוד טקטיקות והרבה מאוד מחשבה, בניגוד למה שאנשים נותנים לחשוב. אני לא חושב שיש בישראל הרבה מודעות לפוטבול - אבל בהחלט אשמח לנסות לשחק פוטבול.... עכשיו גם מתחיל סיבוב הוילד קארד...בהחלט תקופה מעניינת.

למעלה