אני לא יוע אם זה התקף חרדה...

אני לא יוע אם זה התקף חרדה...

אני בן 14 ואני מגמגם מזה כמה שנים. אינני רוצה ללכת לרופא או למומחה. יש דרך שאוכל לפתור זאת בעצמי? כאשר אני מדבר עם מישהו אני משתדל לא לגמגם. את שמי קשה לי להגיד וקשה לי לדבר במקרים מסוימים. אתם לא יודעים כמה תקלו עליי אם תעזרו לי לפתור זאת בעצמי- זהו סוד שאני חולק עם עצמי.

אני לא המומחה אבל

לדעתי זה לא נשמע כמו חרדה, אלא פשוט בעיית גמגום, אני מציעה לך לטפל בזה כמה שיותר מהר לפני שהמצב יחמיר ובאמת תהיה לך איזשהי חרדה ותאמין לי לא כדי לך להכנס לזה. אולי מישהו שיודע יותר ממני יוכל ליעעץ לך יותר

מסכימה עם סקרלט ../images/Emo142.gif

קודם כל- ברוך הבא וטוב שאתה מחפש עזרה. שנית- אכן כדאי לטפל בבעיה כמה שיותר מהר, אחרת הבעיה עלולה להשתרש ויהיה קשה יותר להפטר מזה. למה לא לפנות למומחה? לדעתי, אפשר לפנות לקלינאית תקשורת. זה לא סטיגמטי ואפשר לקבל הפניה מרופא המשפחה ולפנות דרך קופ"ח. שאלות: א. אם זה סוד ואתה מצליח להסתיר את זה- אז האם יש או אין גמגום?? ב. פנית לפורום הפרעות חרדה. אולי אתה חושב שיש בסיס של חרדה לגמגום? האם קרה משהו בזמן האחרון שיצר את זה לדעתך?

תשובות

אני לא כל כך מצליח להסתיר זאת לפעמים, אני מדבר לפעמים במילים שמסתירות את זה.. כשאני מדבר עם מישהו אני ממש נותן לו לנחש מה אני רוצה להגיד... זה בדיחה מהלכת.. אני בטוח שאמא שלי שמה לב אבל אין לי אומץ לדבר על זה

subtitles

New member
יקירי.. ../images/Emo142.gif

אני לא יודעת אם זה נובע מחרדה או מבעייה אחרת כי לא נתת מספיק דברים ואני גם ממש לא מבינה בתחום.. אך אני מבינה שזה מאוד מציק לך.. לכן אני באמת חושבת שיעזור לך לבדוק את זה! מדוע אינך מוכן להתייעץ עם אדם מוסמך בנושא?

למעלה