אני לא יכולה איתה יותררררררר

Ben Dor

New member
אני לא יכולה איתה יותררררררר

אחותי עולה לי על העצביםםם!! ממשש....! אני מרגישה שיש לי עוד אמא וזה מטריף אותיי!! והיא פאקינג כולה בת 14 היא מתקשרת אלי איפה את מתי את מתכוונת לבוא?! היא אומרת לי לכי תעשי ככה לכי תעשי ככה תקפלי כביסה שאני יוצאת היא שואלת אותי יותר שאלות ממה שההורים שלי שואלים אותי אני אומרת נגיד עפתי לליאור ביי אז היא עושה מה לאן את הולכת מתי את חוזרת כל מיני שאלות כאלה וזה מטריף אותיי!!! היא גם פול מעירה לי על הבגדים! רואים לך פה רואים לך שם! באמת שאני כבר לא יכולה איתה יותר היום היא אמרה לי שרואים לי תתחתונים אז צעקתי לה שתפסיק להטיף לי כל הזמן ושיש לי אמא... ואין היא עושה את זה דווקא...!בגלל שאני עכשיו בריבים מטורפים עם ההורים שלי ואנחנו פול רבים ואנחנו לא ממש מדברים אז כאילו שהיא רוצה לעשות רושם על ההורים שלי שהיא בוגרת וזה וכאילו ש"חסר" לי דמות הורית אז היא מחליפה לי אותה אני מטרפנת עם זה! ומה שעוד יותר מציק שההורים שלי אוכלים את זה בלי מלח! הרבה פעמים קורה שהיא חוזרת איתי שזה סביבות 2 3 הם לא אומרים לה על זה כלוםם!! אבל לי ישר הם אומרים למה את חוזרת מאוחר למה זה למה זה!! אוןףףףףףףףףףףףףףףףףףף

יחס גורר יחס.

תתייחסי אליה גם ככה. כשהיא יוצאת לחברה, גם תעלי לה על העצבים. תשאלי אותה המון שאלות כמו שהיא שואלת אותך. בקיצור- תעצבני אותה עם השאלות והיא כבר תבין לבד. אם זה לא עובד והשאלות לא מזיזות לה- תתעלמי מהשאלות ומכל הדברים שהיא אומרת שמעצבנים אותך. [כמובן שאם היא פונה אלייך בשאלה רגילה, שלא קשורה אלייך, תעני כרגיל] היא תבין לבד.

Ben Dor

New member
זה טיפה בעיה לעשות

את זה... כי אני לא בנדם כזה... גם כל פעם שהיא יוצאת אנלא נמצאת בבית רוב הזמן אני לא נמצאת בבית כי לא טוב לי בו...וכשהיא עושה את זה אז זה עוד יותר גורם לי לשנוא להיות בבית... אבל אני ינסה תודה =]

תקשורת, תקשורת, תקשורת ../images/Emo88.gif

את חייבת לדבר איתה ואז לדבר עם ההורים ולעשות שיחה משפחתית גדולה ולומר שאת לא מוכנה שינהלו לך את החיים ויגידו לך מה לעשות כשהמקור לכך הוא אחותך בת ה-14, ושכל דבר שהיא תעשה יתקבל בברכה ע"י הורייך. למיטב זכרוני את בת 16, נכון? אז מה הקטע שהיא יכולה לצאת עד מאוחר ולא מעירים לה דבר ואם זאת את שיוצאת עד מאוחר, מתעצבנים עלייך

למעלה