אני לא יכולה להמשיך ככה יותר...

אני לא יכולה להמשיך ככה יותר...

ולכן החלטתי לפנות לכאן ולפורומים נוספים כדי לקבל כמה שיותר עצות לגביי מצבי. אני חיילת ואני אוטוטו משתחררת [עוד חודש]. אבל אני מרגישה שאני עוד שנייה מתפרקת.. הכל התחיל שחזרתי מביקור משפחתי בחו"ל באוגוסט. הייתי שם 21 ימים והיה נורא נחמד והייתי בסוג של אופרייה. כשחזרתי לארץ הדברים התחילו להשתבש ולא תיארתי לעצמי שזה ייקרה.. זה התחיל מזה שהאקס שלי נפרד ממני [עם זה יכולתי להתמודד ואני שמחה שזה קרה] אבל אחריי הפרידה ממנו הגיעו עוד ועוד פרידות מידידים ומאנשים שהיו כלכך קרובים אליי! כמעט כל השירות שלי אני עושה יומיות זה אומר שכל יום בערב אני בבית וכנ"ל לגביי סופשים. לפעמים הייתי סוגרת אבל זה נגמר כי סיימתי עם זה. בכל אופן מאוגוסט אני מרגישה כלכך לבד מבחינה חברתית שאני כבר משתגעת מזה. בחודשיים הראשונים באמת שהייתי זקוקה לבדידות הזו כדי לסדר לעצמי כל מיני מחשבות וכדי לבלות עם עצמי זמן איכות. אז בהתחלה הסתדרתי עם זה.. אבל לאט לאט ראיתי שאני לא מצליחה לצאת מזה ועכשיו זה נהייה ממש רע. יש לי כמה חברים ממש בודדים בעיר שלי וכל השאר מפוזרים להם בארץ בזכות הצבא. אבל עדיין אני מוצאת את עצמי בערבים ובסופשים לבד עם עצמי כשאני בעצם רוצה את ההפך - להיות עם אנשים ולהכיר כמה שיותר. אני נשבעת שבכל ה20 שנה שאני חייה לא הרגשתי כלכך לבד כמו התקופה הזו שעוברת עליי. אני חייבת עצות איך אני יכולה לאט לאט לצאת מהבור העמוק הזה שנפלתי לתוכו - הבדידות. אגב להכיר אנשים מהבסיס כבר הכרתי.. אני דווקא מחפשת דרכים איך אני אכיר אנשים מהעיר שלי ולא מצאתי רעיונות שאני יכולה ליזום לבד. בבקשה תעזרו לי! תודה רבה למי שעונה לי!!!
 

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
להכיר אנשים

מיכלוש היקרה, מספר אירועים שקורים בו זמנית, הפרידה מהחבר ולאחריה עוד פרידות מאנשים קרובים נשמע שאת מרגישה עצובה מכך שאת מוצאת את עצמך לבד בסופי שבוע את רוצה לצאת ולהכיר אבל לא יודעת איך בדיוק עושים את זה.. ואולי תוכלי להכיר אנשים חדשים באתרים חברתיים כגון ה- facebook או אתרים דומים אחרים ... ואם למישהו אחר מחברי הפורום יש עוד רעיונות איך מתחילים בקשרים חדשים אנחנו נשמח לשמוע אותם..
 

karoch

New member
מיכל

את כל כך צעירה שאת תיזכי להכיר ולהתחבר עם עוד המון המון אנשים בחייך יכול להיות שהחברים המשותפים שלך ושל חברך לשעבר היו יותר לצידו ולכן מצאת את עצמך קצת לבד אחרי הפרידה אז מה אז תהיי קצת לבד עם עצמך אין בזה שום דבר רע אחרי הצבא סביר להניח שתמצאי עבודה או תטוסי לטיול בחול או אפילו לימודים ובכל אלה תכירי המון המון אנשים וחברים חדשים לבינתיים בסופי שבוע אולי תמצאי לך ידידה או ידיד בודדים מעט כמוך ותצאו לבד ותוכלו להכיר עוד אנשים אין לך הרבה ברירות תהיי מעט סובלנית זה יבוא לא הייתי ממליצה לבחורה בגילך ובכלל להסתובב לבדה שחרור נעים אני ממליצה לך להיכנס לאתר מ ד ה י ם www.thetruthistheanswer.com האמת היא התשובה באנגלית תהני ושימרי על עצמך קרן
 
למעלה