אני לא יכולה לסבול את זה יותר

shelly cool

New member
אני לא יכולה לסבול את זה יותר../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

המורה שלי
היא נוראה
היא לא ניסבלת...
אני לא מצליחה לשבת בשיעורים
אם אני אוכל אני פשוט ארצח אותה
לא יישאר ממנה כלום
היא שמנה, מעצבנת, מחלקת לכולם הערות, מנסה להיתנהג כך שיואהבו אותה
והכי גרוע, נראה לי שהיא תשאר גם שנה הבאה
כמעט כל הכיתה שלנו שונאת אותה, שונאת בדם
היא נותנת טונה שיעורים, תמיד באה עם אותם בגדים, עושה ת´עצמה "מסכנה" מול המנהלת
וזה פשוט נורא
היא עושה לי בחילה
ועוד משהו:תמיד, אבל תמיד נופל לה השיער מהקוקו הקטן שלה. נראלי שהיא הקוקו ולא הקוקיה... וגם היא תמיד עומדת ליד הלוח ונהיית מזה מלוכלכת מכל הגירים... זה פשוט נורא...-הייתי חייבת לשתף אתכם כי אין לי מישהו אחר...
------ תגובות

מותק, זה לא קורה רק לך...

יש המון אבל המון ילדים ששונאים מוות את המורות שלהם, אבל מורה היא מורה אין לך מה לעשות בנידון יכול להיות שבסופו של הדבר תגלי שהיא אחת המורות הטובות, זה קורה לפעמים. תופתעי, אבל זה נכון.

בעע!

אני שונאת את המורות המעצבנות האלה!!! היתה לי מורה שנה שעברה למדעים.. היא היתה כזאת מפגרתתתתתת!!!!! אני לא רציתי לבוא לביצפר בגללה!!!!! ואיזה פעם ראיתי אותה והיא נתנה צ´פחה מהההה זה כואבת על הבטן כי היתי עם חולצת בטן ונשאר לי אדום אחרי זה.. שונאת אותה!!!

SupeR BayB

New member
תאמיני לי... יש לי את המורה הכי בלע

היא כזאת פוסטמה
אני פשוט מתה לעבור כיתה
תשאלו את עומר אפילו..... היא כול כך מטומטמת היא פשוט מחליטה משו ואחרי שניה משנה אותו.... ויש עוד מלא דברים שהיא עודה אבל פשוט אין לי כוח לכתוב...

גו אורו´ש ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo187.gif

אוקיי ... היא אומרת משהו ואחרי שניה אומרת משהו אחר
היא כל פעם סותרת את מה שהיא אמה ודיייייייייייייייייייייייי כבר
קורה לי מלא שאני אומרת לה משהו באמצע השיעור כאילו בלי להצביע ואז היא אומרת לי : "לא , תצביעי
" טוף ...
אני מתעצבת מצביעה ואז היא אומרת לי : "למה את מצביעה
את לא רואה שאני מדברת עכשיו
" יווווו היא כזו קרציה והיא המורה הכי מפגרת בבצפר
איכככככככס
היא כ"כ מגעילה במבחנים
פשוט רועה לב
ויייייייש לה כזה קול מעצבן ציפציף כל מורה אמיתית
בלעעעעעע

תיקונים : ../images/Emo187.gif

מתעצבנת מצביעה = מתעצבנת אבל מצביעה . רועה לב = רוע לב . כל מורה = של מורה .
וזהו נראה לי , את השאר תבינו לבד

A d i d a

New member
אההממ...

זה שההופעה שלה לא כל כך מסודרת ("היא שמנה, תמיד באה עם אותם בגדים,תמיד נופל לה השיער מהקוקו הקטן שלה. נראלי שהיא הקוקו ולא הקוקיה... וגם היא תמיד עומדת ליד הלוח ונהיית מזה מלוכלכת מכל הגירים") לא אומר שום דבר וגם יל הייתה מורה למתמטיקה שנתנה ממש ממש הרבה שיעורים ובסוף זה יצא לטובתנו, היא הייתה המורה הכי טובה שאי פעם הייתה לי! אני אוהבת אותה!

למעלה