אני לא יכולה לסרוג כבר שבוע

אני לא יכולה לסרוג כבר שבוע ../images/Emo10.gif

ביום ראשון שעבר, במהלך הסריגה, התחילו לי כאבים בכף היד. ביום שני בעבודה זה התעצם, וממש כאב לי אפילו בעבודה עם העכבר. מאז אני לא סורגת ודי נזהרת עם היד, ואכן יש שיפור קל, אך הכאב עדיין קיים - אני חוששת שזו דלקת, ורוצה ללכת להיבדק. קרה לכן פעם דבר דומה כתוצאה מסריגה מרובה? מישהי מכירה את התופעה ויכולה לתת המלצות? אולי אפילו המלצה איך להימנע מזה בעתיד? תודה מראש לכולכן

היי הורה

אני מבינה מה עובר עליך, כמטפלת... עצתי לך ישנה משחה הומאופטית (שאני לא מצליחה להיזכר בשמה) מגיעה בשפורפרת לבנה, מה שעושים זה מורחים על המקום, מעסים טוב טוב וחובשים לשמור על החום. ככה במשך כמה ימים עד שבועיים, מבטיחה שתרגישי שיפור משמעותי, היא מצויינת, לעזאזל אם רק זכרתי את שמה... תנסי לשאול את הרוקח, היא מוכרת מאוד.

88hentai88

New member
אני פעמיים ביום עושה תרגילים,

תרגילים אלו ניתנו לי אחרי כאבים כמו שלך ביד ובפרק היד, אז ככה, צריך למתוח את כף היד מעלה, כלומר אצבעות לכיוון הכתף הכי חזק שאת יכולה, לספור עד עשר ולהרפות כך 10 פעמים, אחר כך סיבובי פרקים לא מהירים, לאט ועם סבלנות, אם כל יום תאמני את הגידים ותחממי אותם כך ותזרימי אליהם את הדם שדרוש לא תסבלי מכלום! =) רפואה שלמה.

רוהאנדה

New member
Nוכר לי אבל מעבודה עם העכבר

אני יושבת מול המחשב 10-13 שעות ביום והרבה פעמים סובלת מכאבים כאלו. מנסיון שלי זה בדכ עובר אחרי סופש בבית בלי מחשב אבל אם אל עבר לך אז אולי שווה ללכת להבדק

פרפרית 4

New member
לצערי מכירה אותה בכל גווניה, לכן המ

המלצתי קודם לעשות בדיקה כדי שתוודאי שזו רק דלקת בגיד שעוברת. בכל מקרה חייבת מנוחה ליד עד שיעבור.

leah1010

New member
התופעה הזו מ וכרת אצלי

אבל היא באה מהצואר. יש לי כנראה פריקת דיסק בצואר. מחכה לתור ל- CT צואר. אני עושה את מה ששרון עושה וזה עוזר קצת. אבל עצתי לך אם זה חוזר בתדירות גבוהה, ללכן לבדוק את הנושא. כי לי יש הרבה צרות מזה אבל לא מוותרת על הסריגה אלא עושה מנוחה לידיים בתדירות גבוהה יותר. שיהיה לך בהצלחה,
שלמה

סתם מבקרת

Active member
שרק יעבור לך כמה שיותר מהר

אני מכירה את זה. לפני שנים רבות סבלתי מדלקת בפרק היד בגלל סריגה ולפני שנה שנתיים כאבים בכף היד באיזור האגודל בעיקר בגלל שימוש יתר במחשב.. תחבושת אלסטית יכולה להקל על הכאבים, היא גם מחממת מה שגם עוזר. ובעיקר באמת לתת ליד לנוח כדי לא להגיע למצב חמור יותר. מאחלת לך החלמה מהירה

ממליצה לך להיבדק, אני כתבנית במקצוע

סורגת המון, ובמשך תקופה קצרה סבלתי מכאבים בגידים בפרק היד, התחלתי לפתח בצקות זריקות וכדורים לא עזרו ולא היה לי ברירה עברתי ניתוח לפני 3 שנים בערך. וכמובן שצריך לשמור לשמור ולשמור.

תודה לכולן על העצות וההמלצות

לצערי, אני גם עובדת כ-10 שעות ביום על מחשב, כך שאין לי ממש אפשרות לתת ליד מנוחה אמיתית... בהחלט אלך להיבדק בימים הקרובים, ואני מאוד מקווה שהבעיה תיפטר ואצליח לחזור לסרוג בקרוב. בינתיים הפסקתי באמצע סריגת שמיכת ריבועים לתינוק שאמור להיוולד בעוד שבועיים, ואיני יודעת אם אצליח לסיים אותה, וכנראה שאאלץ לוותר על המתנה שתכננתי לסרוג לעוד תינוקת שאמורה להיוולד באותה תקופה. חבל

זה בדיוק מה שיש לי. צרי איתי קשר

במסרים ואגיד לך מה עושים איתי. כן יש תרופה שעוזרת זמנית לכמה שעות.

1אסתיפ

New member
ברוכה בהאה למועדון...

אני כבר כחודשיים מנוטרלת מכל עבודה ביד ימין. מהחזקת כוס קפה דרך הקלדה ועבודות בבית. שמרי על עצמך. זה לא צחוק,היד צריכה לתפקד עוד מס' שנים לא מבוטל. תפני למרפאת כףיד או לאורטופד המתמחה בכף יד. את הסריגה ועבודות יד אחרות יש לאחסן לתקופת מה בארון. בהצלחה, ובברכת לילה טוב אסתי

tova האחת

New member
גם לי היתה בעיה אך יש מס מוקדים ביד

ולפי המיקום -הטיפול.רצויה מנוחה ליד במקביל לבדיקת רופא מומחה+ תוספי מזון שנותנים ברפוה משלימה .הכל במקביל.החלמה מהירה.

גלשי

New member
ואני מנסיון ממליצה על דיקור שמנע

ניתוח. הרופאים הקונבנציונלים אינם מאמינים, אבל יש תוצאות מדהימות.

למעלה