אני לא יכולה לשכוח את העונות הקודמות

תמעם

New member
אני לא יכולה לשכוח את העונות הקודמות

ולכן ממש קשה לי לראות את הפרקים העונה. העונה הזו היא ממש חלשה, כאילו שכחו את כל העונות הקודמות. משפחת ריאן כולל אלכס לעולם לא היו נותנים חלק מקילארני לאף אחד. אפילו ליז נשארה בלי כלו (למה היא לא באה לחתונה של אלכס ולא הזוכרה?), אפילו האיר לא נתן כלום לסנדרה. ומה לגבי דרוברס?ֿגק ואחיו שנאו אחד את השני ועכשיו הבנות שלו שם? והשחקנים, האמת אפילו לא טובים, בעיקר גרייס ואשלי. היה טוב אם היו עושים סדרה חדשה או אפילו עוברים 20 שנה קדימה שבום והבת של טס היו מנהלות את העסק לפחות הן מקלאוד או שהיו חוזרים 20 שנה אחרונה שג'ק וד היה חי. מישהו קורא אותנו שם באוסטרליה??

אחלה רעיון, במקום כל הטרגדיות בעונה הזו

היו עושים אשכרה פרקים שהבת של קלייר גדולה והיא מנהלת עם טס את החווה....מצחיק שפתאום צצה לה משום מקום עוד בת דודה כמו גרייס , גם ככה היה קשה לנו אז לקבל את רייגן אז פתאום צצה לה עוד בת דודה ? יותר גרוע מטלנובלה....שם לפחות אותם שחקנים נשארים עד פרק 3000 ופה הורגים לנו אותם בלי הפסקה!!!! אז תמעם - אהבתי את הרעיון שלך לחלוטין!!!!

TvFrik

New member
מסכימה ממש חוסר הגיון

אלכס וניק אהבו את קילאני ועכשיו שניהם בארגנטינה והם משאירים את החווה בידי שני חסרי נסיון (מרכוס ואשלי) שהם אפילו לא ריאן. אני מבינה שהשחקנים רצו לעזוב והם לא רצו להרוג את הדמיות אז מצאו דרך להעלים אותם על ידי שליחת לארגנטינה (כך הם משאירים אפשרות לחזרה) אבל אין שום הגיון שאלכס מיד אחרי שהתחתן עם סטיבי יחליט לעזוב לארגנטינה בלעדיה וישאיר את החווה שהוא כל כך אהב ונלחם למענה בידים של מרכוס ואשלי. אין הזה שום הגיון מבחינת הדמות של אלכס. אותו דבר לגבי המקלאודיות. הם הרגו את קלייר כי הם ידעו שאף אחד לא יאמין שקלייר תעזוב מרצונה את דרובס. שטס רצתה לעזוב הם הפכו את ג'ודי למקלאוד אבל שגם ג'ודי רצתה לעזוב אז פתאום צצו הבנות דודות ששוב לא הגיוני שהחווה תשאר בידים של שלוש בנות דודות (רייגן,גרייס וג'ז) ששתים מהם אפיל לא גרות בדרובס.
מעניין מה יעשו בעונה הבאה עם סטיבי אחרי שאלכס עוזב. כי אין סיכוי שנאמין שאלכס נשאר בארגנטינה וסטיבי באוסטרליה במיוחד שהיא בהריון.

תמעם

New member
אתמול חשבתי שאם הכותרת לא היתה "בנות מקלאוד"

אולי זו היתה סדרה נחמדה לכשעצמה. אבל מי שראה את הסדרה מהתחלה (אגב, עונה1 לא ראיתי, משום מה לא משרדים אותה בשידורים חוזרים) לא יכול להבין מה קורה. אלו הם דברים ממש לא הגיונים. איך מי שנלחם בעונות הקודמות על כל פיסת אדמה לפתע זונח את המקום. אתם יודעם מה, עדיף אפילו להחליף שחקנים שיגלמו את הדמויות מאשר לשלוח אותם לארגנטינה (טס, ניק ואלכס).

פגית

New member
לאאאאאא

ברגע שיחליפו לי שחקנים אני מכבה את הטלוויזיה, אז זה באמת יהפוך לסידרה חסרת חיים, טלנובלה מגעילה.. מסכימה עם שאר ההנחות וההגגים שלך, חוץ מזה..

צודקים בהחלט

לדעתי, לא משדרים יותר את העונה הראשונה בשידורים חוזרים, כי נגמר להם זכויות השידור עליה. אני פספסתי את הפרק הראשון. לדעתי, השחקנים לא רצו לעזוב. אני חושבת שהסיפורים הגיעו לנקודת שיא, ואז שלחו אותם מהסדרה. הפתרונות לסיפורים חדשים חלשים ביותר. והעונה די מאעפנה. מסכימה לחלוטין לכל מה שכתבו לפניי.

MEG14

New member
אני הכי שונאת את זה ש...

הם מעלימים דמויות באמצע העונה. זה כ"כ מעצבן!!. את קלייר הרגו בסוף העונה- זה היה בסדר, אבל כל הקטע שג'ודי ואכלס עזבו ככה פתאום באמצע העונה... לפחות היו מחכים עד סוף עונה 7!. וזה שאלכס עזב זאת בכלל היציאה הכי גרועה של הסדרה אחרי המוות של קלייר... במיוחד שזה היה אחרי החתונה וזה כ"כ טיפשי שהם חיכו 2 עונות עד החתונה הזאת והיא חוזרת בלעדיו בכלל.... מאכזב. לדעתי העונה ה-6 הייתה צריכה להיות האחרונה [ולהסתיים אחרת] וכל מה שאמרו כאן על הפרקים שפעם היה להם סוף טוב והיום נהיו כ"כ טראגיים זה נכון... הסדרה נהייתה קצת מעיקה =\ האמת שאני לא כ"כ מחכה לעונה 8 כי כל השחקנים האהובים כבר לא שם [חוץ מסטיבי, אבל גם היא די לבד] ועם כמה שאני אוהבת את מרכוס [וטיילור] ואני ממש שמחה שהוא הצטרף לסדרה, שאר הדמויות מאכזבות והרומן שבטח יהיה לו עם גרייס באיזשהו שלב יהיה מעפן כי אני שונאת את גרייס [למרות שהקטע שהיא מנהלת שיחות נפש עם החיות ממש חמוד]. בקיצור- חוץ מכמה פרקים שאהבתי, העונה ה-7 מעצבנת ומיותרת. באמת הגיע הזמן שהסדרה תסתיים. וההחלטה של השחקן שמשחק את אכלס לעזוב הייתה החלטה טובה. הוא עזב בדיוק בזמן [למרות ש... אני רוצה אותו בחזרה!!]. אני מתנחמת בצפייה חוזרת של עונה 4 עכשיו... ניק וטס גדולים שם.

למעלה