אני לא יכול יותר

falki

New member
אני לא יכול יותר../images/Emo70.gif

חברה נשבר לי! אני מאבד את השפיות כבר! אני משתחרר עוד 3 חודשים, ולא יכול לסבול את זה! המושג 'עד מתי?!" עכשיו נכון מתמיד! אני לא יודע אם אשרוד את השלושה חודשים האלו!! יורדים לי לחיים כמו חייל צעיר בטירונות! דיייייי! אני בפלוגה הכי משוגעת בצבא הדפוק הזה!!

get well

New member
תחשוב מה זה 3 חודשים לעומת 3 שנים..

יעבור לך בצ'יק... יהיה בסדר..תשרוד
והתמכרות נעימה לפורום

CUTEX

New member
אני אגיד לך את האמת ,

תמיד זה ככה שלושה חודשים לפני הסוף ויהיה הכי הכי קשה בחודש האחרון . אין מה לעשות . ככה זה . אבל אתה תצחק על זה בעוד שלושה חודשים , אז תחשוב על ככה . תתעודד . כולנו עברנו את זה .

falki

New member
אחי, אני לא מסוגל!

כולם אומרים, שזה רק שלושה חודשים! .אבל מבחינתי זה הרבה יותר! זה לא רק בגלל השלושה חודשים. אני ביחידה שלא אכפת להם מהפז"מ בכלל! סתם לדוגמא, שבוע שעבר אחרי שנתיים תשע נקיים שפטו אותי על זה שהתעוררתי שעה יותר מאוחר, ב-9 במקום ב-8, ונתנו לי 7 ימי מחבוש על תנאי! אתה מבין איזה יחס אני מקבל! אין לי כוחות! אני ממש לא רואה את הסוף, למרות שהוא קרוב מתמיד! דייייייייייי!!!!!

get well

New member
אפשר לשאול איזה יחידה../images/Emo35.gif

ותכלס אין לך ברירה זה לא שתצא עכשיו מהצבא שנשארו רק 3 חודשים.. אין מה לעשות תחשוב על השיחרור המתקרב..

עצות להתעללות בקצינים ../images/Emo8.gif

קודם כל כולנו איתך
. שנית כל בוא נצא מנקודת הנחה (יסלחו לי כל הקצינים)שקצינים וחיילים בעמדת כוח (משק"ים למיניהם)מנצלים את עמדות הכוח שלהם כל הזמן,ושלא יבואו לי כל יפי הנפש ויגידו לי שהם לא עושים את זה. בין אם ניצול הכוח הוא למטרת רווח עצמי ובין אם המטרה היא התעללות לשמה.אתה חייב להבין שהדרך "להלחם" באדם מסוג כזה היא לעצור לו את התענוג,כלומר אם התענוג שלו זה התעללות לשמה הפתרון היחידי הוא פשוט להסתכל עליו ולחייך כל פעם שהוא או היא מתחילים לדבר אליך (ולקלל את עסוקי המשפחה שלהם 7 דורות אחורה).אל תתן להם את התענוג שהם מקבלים מלראות אותך מתעצבן או סובל,אל תתווכח אל תענה אפילו אל תנשום...פשוט תסתכל עליהם ותחייך(זה מעצבן אנשים כאלו מאוד...מנסיון אישי). הסוג השני אלו הקומבינטורים שהם בעמדת כוח רק בגלל תועלת אישית. אלו קצת בעייתיים אלא אם יש לך דרך להפוך להיות החבר הכי טוב שלהם...וזה דורש ממך להיות קצת פוליטיקאי (להגיד להם מה שהם רוצים לשמוע...ולשקר...הרבה)מגעיל קצת וגורם לבחילה קלה אבל אין ברירה. כמובן אני יכולה לתת לך את התשובה המעצבנת של "אם לא תעשה צרות...לא יהיו לך צרות..." אבל אני כן יכולה להגיד לך שתמצא דרך להפוך את עצמך ל"מוצר" נדרש...משהוא שכולם צרכים אותו וחייבים לו טובות. אני יודעת שאצלי זה היה ככה...אבל התחלתי מתחילת השירות ובסוף השירות שלי כולם היו חייבים לי כל כך הרבה והייתי היחידה שידעה את העבודה ברמה מקצוענית שאפילו איבדתי חוגר והוציאו אותי זכאית שלחו אותי אם טופס לשלישות וגרסו את הטופס השני. תבין אתה בצה"ל אתה רכוש של משהוא עד שתשתחרר...אל תקח כלום ללב זה רק שלושה חודשים מכל החיים שלך (80 שנה לפחות) ובשלושה חודשים האלו אתה תלמד יותר על החיים מכול מה שהאוניברסיטה אי פעם תלמד אותך.

פרח משי

New member
מצטערת לומר אבל כל העצות

שלך שוות כקליפת השום. רכוש של מישהו ? מפקדים עושים דברים כדי להתעלל? רואים שהיית בורג קטן ביותר. איפה שרתת? בצבא סוריה?

CUTEX

New member
אם כבר אז - אחותי !

אני בחורה מותק .. . ואותי טרטרו כמו מסכנה מפגרת חודש לפני השחרור ודפקו אותי בידיוק שלושה חודשים לפני השחרור בריתוק שהיה לי רקורד חלק לגמרי . אין מה לעשות . . תתגבר על זה . תחזיק מעמד . תחייך המון . ותזכור זה עובר . . יהיה טוב . לאט לאט . . אל תשבר עכשיו כל כך קרוב לסוף . .

הדבר היחיד שאני יכולה לומר ואולי

לעזור לנחם אותך בזה.. עברת כל כל הרבה בצבא כמו גדול , אז מזה בשבילך 3 חודשים מסכנים?!? תחשוב על זה...אוטוטו זה נגמר ובאמת נגמר לתמיד!!!! חוץ מהמילואים כמובן.

די נו, בחייכם....

איזה שרשור צומי... אז הנה, גם אני אתן... לא יעזור להגיד לך "זה יעבור מהר". אל תאמין. זה לא. זו התקופה שהכי זוחלת בשירות, ואתה יודע את זה. גם אני, חודש לפני השחרור העמדתי מסדר מ"פ (לילה לבן), ותפסתי את עצמי שואל, ראבאק, מה אני צריך את זה?? למה אני פה?? אז אל תדאג, זה יעבור לך כמו שזה עובר לכולם... לאט אבל בטוח... כי אין מניאק שיכול לעצור ת'שעון.

למעלה