אני לא יכול יותר

music dude

New member
אני לא יכול יותר

אני מיואש כבר מהכלבה שלי. 3 חודשים של לימוד עשיית צרכים ללא הצלחה כבר גרמו לי להתייאש מהעניין ולוותר. אני רוצה למסור אותה לבית אחר. איך אני עושה את זה?

זיו25

New member
הולד איט../images/Emo70.gif

מה זאת אומרת התייאשת? בכל שלושת החודשים האחרונים היא לא החזירה לך חום ואהבה? בת כמה היא , הכלבה? אתה פשוט צריך להראות לה מי הבוס, ולפעול בהתאם. אני מבטיח לך שבסוף היא תבין. ואם אתה ממש רוצה למסור אותה, אולי אתה לא ממש אוהב אותה, וחבל. אתה יכול למסור אותה דרך עמותות SOS וצער בעלי חיים, אבל אני במקומך הייתי נותן לה עוד צ´אנס נוסף. איזה סוג היא? בברכה, זיו.

music dude

New member
אתה מוזמן לעזור לי, בבקשה הנה

כמה פרטים: הבעיה היא שנראה שיא לא לומדת בכלל, ואין אפילו שיפור קטן. היא בת 7 חודשים דרך אגב. בהתחלה שמתי לה עיתון, והיא אכן עשתה עליו. לפני 3 חודשים הוצאתי לה אותו, והתחלתי להוריד אותה באופן סדיר 3 פעמים ביום. לאחרונה זה אפילו החמיר, היא אפילו עושה את הצרכים שלה לידי, כלומרהמקום שלה הוא במרפסת של המטבח ואם אינ שם היא פשוט נכנסת ועושה. מה שניסתי זה ככה: להתחיל להאכיל ארוחה אחת בבוקר גדולה, ואחת יותר קטנה בערב. אם היא עושה צרים לשים אותה בפינה למה דקות ושתראה שאינ כועס עליה לתחום לה את המקום שלה כשאני לא בבית כדי שלא תעשה שם את הצרכים, אבל כשאני בית ולא תוחם אותה היא שוב עושה אותם לקרב לה את הפנים לצרים שלה ולהגיד לה אסור וכל זה כשהיא עושה למטה לשבח אותה ולהגיד לה דברים טובים וכל זה שום דבר לא עוזר. לאחרונה זה אפילו מחמיר כי היא מתחילה גם לעשות במקומות אחרים בבית. זה"כ אני אכן רווק, ויש לי את הרצון להשקיע, אבל יש גבול שאני כבר לא יכול יותר זה גורם לי לכעוס עליה באופן תמידי ובלתי נשלט, וזה גם מפריע לי. אם יש עוד רעיונות אז בשמחה, אבל ממש נמאס לי כבר.

natalyrst

New member
חבל מאוד

שככה אתה מוותר על כלבה, היא גורה קטנה, ואולי לא הבהרת לה מספיק, או שהיא לא הבינה שזה אסור, או עד כמה זה חמור לעשות את הצרכים בבית כשאתה לוקח כלב על אחריותך אתה לוקח אותו בידיעה שהוא חלק מהמשפחה
ובן משפחה לא מעיפים או מוסרים
אם אתה החלטת, ואתה כבר מיואש אז אני מניחה שמה שלא יגידו כאן לא יעזור, וזה מראה שאתה לא אוהב אותה באמת חבל

זיו25

New member
צ´ופרים!!!

כל פעם שאתה יורד איתה למטה, תן לה צ´ופר בדמות מאכל אהוב , ברגע שהיא עושה את מה שהיא עושה. אוכל פשוט מדבר אליהם באופן מצויין! אולי שבחים לא מספיקים לה, והיא רוצה לראות תוצאות בשטח (תרתי משמע). בברכה, זיו.

למעלה