"אני לא יכול לדמיין שנה בלי הטור.."

"אני לא יכול לדמיין שנה בלי הטור.."

ככה לאנס ענה למראיין הצרפתי אחרי הפודיום. כשהמראיין שאל אותו אם הוא יבוא "לזכות בניצחון שביעי? ניצחון מוחץ?" לאנס ענה: "עוד נראה..עוד נראה". אני אומר ש: He'll be back- And big time! כמו שצריך הוא יחזור. אני מאוד נהנתי- ונתראה בטור הבא!

DubiStein

New member
שיר ללאנס

תישאר תישאר תישאר תישאר תישאר תישאר תישאר תישאר תישאר תי-ש-אר

הדבר שהכי קונה אותי אצל ארמסטרונג

זה המשפטים הבאים שאמר לסייקלניוז: "I think the biggest difference (this year) is in my head, the morale and the motivation, the pure joy of racing," he said. "It's as if I was with my five friends and we were 13 years old and we all had new bikes and we said: 'Okay, we're going to race from here to there.' You want to beat your friends more than anything. You're sprinting and you're attacking. It was like that for me this year, a simple pleasure." וזו לדעתי התשובה המוחצת לכל מי ששאל את עצמו "למה הוא טרח לנצח בספרינטים"? אני חושב שאצל כל אחד ואחד מאיתנו, ההתחברות ל"ילד" שבנו מהרגע בו יושבים על האוכף מסמלת את התמצית של רכיבת האופניים בגיל מבוגר. אם זה על כביש או בשטח, זוהי המשמעות האמיתית של רכיבת אופניים, לפחות עבורי, הכיף המזוקק והטהור שקיים אצל כל ילד באופן טבעי בכל דבר שהוא עושה ולמבוגרים לפעמים מאוד קשה למצוא את הרגעים האלו...

טיראן מ

New member
ועוד כמה משפטים שהוא אמר ...

כששאלו אותו "מה הסוד ?" (שאלה מאוד מקורית, תודו). הוא ענה (ותנחשו לבד למי הוא כיוון) : "זה הכל עבודה קשה ואימונים" שזה משפט יפה ו"מחוזי", אבל אז הוא פירט : "זה מה שאתה עושה בערב ראש השנה. אתה רוכב על האופניים שלך." "זה מה שאתה עושה למחרת, ב-1 בינואר. אתה רוכב על האופניים שלך". "זה להיות כל השנה מוכן. לא להיות 10 קילו מעל המשקל ולרדת לקראת הטור." מנחשים למי הוא מכוון ? הוא אמר 10 קילו, לא 20 פאונד. זה גם נותן לנו רמזים על מה שזה עשה למשפחה שלו. זה המחיר ומי שלא מוכן לשלם אותו (וזה לגיטימי) לא יכול להגיע לרמה כזו.

טיראן מ

New member
אמרת ילד מיקי ?

תראו אותו. הוא נראה כמו הבן שלי שחגג יומולדת 6 לפני חודשיים. חיוך של ילד וברק בעיניים של ילד מתרגש. האמת, הוא הרי בן 7 או 8 .... לא ? (ואני לא ציני)

למעלה