אני לא יכל יותר

בלי טעם

New member
אני לא יכל יותר

שנתיים אני מרגיש שהחיים שלי נעצרו אני מרגיש מת בנשמה בלי כח גמור רצח אני מנותק מהחיים דבקא שאני צריך את האדם שייצב אותי שהוא אמור להיות יותר מאח שלא נדבר על הורה הוא אומר שאין לך מה לדבר איתו כי הוא לא יכל לעשות כלום אני מרגיש מת שנתיים שאני לא זז כלום כל פעם שאני מנסה להתקדם אני הולך שני צעדים אחורה ההיתי רוצה שם למעלה גן עדן אבל גם שם אני פוחד להכנס לגהנום נמאס לי מהחייםםםםםםםם אלוקים פתח את שערי שמיים כוון אותי בחיים והחזר אותי בדרגת רוחניות כמו שההיתי ויותר גבהה. רוצה להרגיש חי רוצה להיות מחובר לעצמי ללמוד לעבוד רוצה להיות אדם.

Just Girl21

New member
שלום

רציתי רק לומר לך שזה לא יעזור לשבת ולרחם על עצמך.במקום להישאר במצב הזה אתה צריך לקחת את עצמך בידיים ולפעול למען האושר שלך. "אם תרצה אין זו אגדה" אמר הרצל.אתה צריך להחליט שזהו אתה מתחיל לחפש עבודה אתה מתחיל ללמוד ואתה תעשה את זה! חבל לבזבז את הזמן ברחמים.החיים קצרים מדי..תלמד לנצל כל רגע בהם. מאחלת לך המון בהצלחה.. תסתכל על הדברים הטובים שבחיים ואל תבזבז את הזמן על מה שלא כ"כ טוב.

אני לא חושב שיש דבר נורא מזה

להגיד למישהו במצב כזה. כשאת תגיעי לשפל מדרגה שכזה (וכולנו מגיעים אליו בשלב מסויים), תנסי להגיד את זה לעצמך ואז נשמע את דעתך בנושא. זה קל להגיד "קח את עצמך בידיים"... אבל הרבה יותר קשה לתת עיצה שיכולה באמת לעזור. זה כמו להגיד לילד בוכה "תפסיק לבכות"... כמו שיש איזשהו מתג שאפשר להזיז וזה פשוט יפסק. אני לא צריך להגיד לך שזה לא עובד ככה.

גריני

New member
כמה עצוב לקרוא את הודעתך

תרשה לי קודם כל, לשלוח לך
חם, ולהציע לך להשתמש בפורום הזה כמו כתף גדולה, שיכולה להכיל את הכאב שלך. כתבת כאן על דרגת רוחניות שהיתה בך בעבר ושאינך מרגיש כך היום. תוכל לפרט קצת יותר? הרוחניות שהיתה - זה היה דת? אמונה? השתייכת לקבוצה מסויימת? ואם לא קשה לך, ואם מתאים לך - מה גרם לריחוק מאותה רוחניות? ממרומי גילי וניסיוני - אולי יקל לך לשמוע/לדעת - שתקופות קשות כפי שאתה חווה כרגע - עוברות פחות או יותר על כולנו... וכשאנחנו נמצאים למטה בתחתית - זה נראה שחור משחור - ללא מוצא ממש! אבל, עם זאת אני רוצה שתדע - שתמיד יש מחר חדש... השמש שוב תזרח... ואיתה סיכוי להתחלה חדשה! אסור לאבד תקווה אף פעם , ואם היתה בך פעם רוחניות, בוודאי שמעת כי:"תשועת השם כהרף עין"... אז אני מאחלת לך שהלילה יעבור קצת יותר קל - ושתקום מחר עם פחות משקל על הלב, עם תחושה קלה קצת יותר ואולי אף אופטימיות - כפי שנובע משירה הנפלא של נעמי שמר: לקום מחר בבוקר עם שיר חדש בלב לשיר אותו בכח לשיר אותו בכאב לשמוע חלילים ברוח החופשית ולהתחיל מבראשית....

בלי טעם

New member
לישועתך קיוויתי ה"

אני דתי בשנים האחרונות נפלתי מבחי` רוחנית אני מרגיש עד כדי שהנשמה צועקת בבתן הצילו ואם זה בחלומות שחלמתי בעבר כמה שאני רוצה לחזור כפי שההיתי קשה קשה האמת קשה לי לכתוב על הירידה הרוחנית מקווה שהירידה לצורך עליה

avital24

New member
שלום לך ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo141.gif

הבנתי שהייתי דתי ושעכשיו אתה מרגיש נורא וזה מעלה לי שאלה בראש אם הדת שירתה אותך כ"כ טוב בעבר (אמרת שהייתי גבוה רוחנית) מה קרה שהיום היא לא משרתת אותך ? מה גרם לנפילה ? או שאולי האמונות האלו שלך כבר לא טובות ועלייך לאמץ לעצמך אמונות/דעות/מחשבות/רגשות חדשים שיטת חיים שונה שיטה שלא כופה עלייך מה לעשות איך להרגיש ונה לחשוב אלא שיטה של חופש מוחלט שבו אתה הבוחר היחידי והבלעדי של החיים שלך ואתה בוחר מה הטעויות שלך ומה אתה רוצה לשנות לתקן לברוא וליצור - שיטה/דרך חיים שבה אתה מאציל על עצמך את כל הסמכויות ובוחר איך אתה רוצה שהחיים שלך ייראו. לי יש רגשות די קשים לדת , סלידה , אני נגד כפייה בכול צורה ודרך ואני חושבת שהיא לא משרתת כלום כלומר זה די ברור לי מאליו , לדעתי היא יוצרת רובוטים ולא בני אדם עם נפש , נשמה ומהות עצמאית... הדת/הכפייה לוקחת מהאדם את הזכות הטיבעית שלו לחיים יפים ומאושרים , חיים עצמאיים ובמקום זה מכניסה אותו לתבנית חשיבה והתנהגות אוטומטית שמוכתבת ע"י חברה מסויימת וזה נראית לי דרך גרועה לחיות אני אשמח לשמוע מה את מרגיש ואם הדת שירתה אותך והביאה אותך למטרותייך והאם היא יכולה לעזור לך בתקופת השפל או שאתה צריך פיתרון אחר. באהבה אביטל
פרחים מוגנים אסור לקטוף -

Infinite Ends

New member
מכיר את זה...

אבל עדיף לצמצם את הרגשות הפנימיות שלך לבינך ולבינו. מה שאתה עובר בהרגשות פנימיות אלו לא צריך לעניין אף אחד. זוהי לא בעיה פסיכולוגית אלא בעיה מהותית פנימית שעליך לנסות ולראות איך אתה יוצא ממנה. ישנם הרבה דרכים לעודד את מצב הרוח שלך ולהוציא אותך מהדיכאון הזה. אבל שם לב, כנראה אתה עושה מעשים שלא בדיוק מוציאים אותך משם, אלא ההיפך. אז כאן זאת לא חכמה "רק כסיל יושב בחיבוק ידיים ואוכל את בשרו" לכן אם אתה באמת צריך עזרה צור איתי קשר ואני ינסה לעזור, אתה יכול לתפוס אותי ב MSN Messanger תחת הדואר [email protected] ביי

בלי טעם

New member
תודה לך

יש לי בעיה בנגישות ובהתחברות לאינטרנט אני מקווה שאוכל לתפוס אותך האמת אני תקופה ארוכה עם כההות חושים מבולבל בכול אופן תודה

LoveBeing

New member
הגבתי לך בפרטי.... אבל גם כאן.

אני מקוהו שאתה מבין שאתה לא לבד. גם לי קרה אותו הדבר והאשמתי את עצמי. לא נפלת כי הגיע לך. כי ככה זה היה צריך לקרות. תגיד תודה שאלוהים נתן לך מתנה שלאחרים אין.... ושיש לך למה להתגעגע. יש אנשים עם חברה כל יום שני... ואהבה וחברים... לנו יש את אלוהים. זה שאתה מתגעגע אליו ככה מראה משהו אתה לא חושב?? מראה מי אתה.. ומה חשוב לך בחיים. אז תהייה גאה בעצמך!! ותפסיק לפחד ולרצות למות כל הזמן!! די כבר!! אלוהים לא נותן לאנשים שרוצים למות להגיע לעולם הבא היפה יותר... כי איזה מסר זה יתן לעולם? גלגול הבא הם שוב ירצו למות... לכן תחשוב פעמיים. מגיהנום אין לך למה לפחד... אבל כן לפחד מלחזור לכאן שוב... זה מפחיד הא? אם תישאר כאן עד הסוף... אתה תראה שהיה שווה הכל! אבל תישאר!!!! שמעת? זאת נקראת אהבה קשוחה :0) אוהב אותך. גיל :0) ואלוהים גם :0) נ.ב. ראית את הסרט ברוס הגדול מכולם? לפעמים גם שאלוהים נותן לנו להיות הוא לכמה ימים... אנחנו יכולים להרוס הכל- כאלו הם בני האדם! וזה בסדר זה מותר!!

LoveBeing

New member
ואוו לקח לך קצת זמן להגיב לי הא??

מזל שנרשמתי לעדכונים... פעם הבאה אל תיקח סיכון להחמיץ הזדמנות! זה כמו שמישהו נדקר מסכין... ואחרי חצי שנה נזכר ללכת לרופא.. "תגיד ד"ר תוכל להוציא לי את הדבר הזה?" אחרי שהוא כבר עבר כאבי תופת... עכשיו יצטרך לעבור הכל מחדש.. כי הפצע יפתח שוב.. אז תחשוב על זה פעם הבאה!
גם אני פעם כתבתי משהו נורא חשוב.. למישהו שהוא גורו גדול או ככה חשבתי.. הוא הגיב לי בזמן אבל אני לא ידעתי! ואז כבר היה מאוחר מידי.... כי בחרתי לא נכון.. וסבלתי עוד יותר! כי עזרו לי.. ואני שכחתי מהם... שביקשתי עזרה. בכל מקרה! אם אתה רוצה את האי מאייל שלי.. פשוט לך לכרטיס האישי שלי.. שם כתוב הכל.. ויותר
באהבה, גיל.. ושמחתי לעזור!

למעלה