אני לא כאן בגלל בעיות במחשב

אני לא כאן בגלל בעיות במחשב../images/Emo10.gif

אבל היום או מחר בטוח שיתקינו לי ווינדוס חדש- ואז הכל יסתדר אני מקווה להיות כאן יותר - ועם הרבה יותר מצב רוח, אצלי כשהמחשב נופל או משהו תמיד זה מבאס אותי מחדש, יש לו השפעה עליי למסך הזה מולי אני לא יודעת בנתיים מה לעשות מנסה לגלוש כמה שאי יכולה- הבנתי שהבעיה היא בwindows לכן אני צריכה לפרמט את המחשב ואחיין שלי הזה לומד אז אני לא יודעת מי יעזור לי בזה, איזה באסה מי מבין כאן משהו בהתקנות בכלל?ועוד לפרמט? בגלל זה גם כן בקושי נירדמתי אתמול, ויום רביעי אני אמורה לרדת לאילת לשבועיים- יהיה לי שם מחשב והכל זה בסדר- אבל אני לא ממש יודעת מה לעשות. שיהיה לכולכם יום מקסים אוהבת כמו ויותר מתמיד <<<<<<<<< ילדת חופים<<<<<<<<< אלין

מושון לשירותך תמיד ../images/Emo140.gif

גם אני לא כותב פה הרבה כי יש לי בעיות במחשב בזמן האחרון הוא נתקע לי כל שניה אבל אחרי כל הלימודים האלה אני יישב יפרמט יתקין הכל יצרוב הכל והכל יהיה טוב ומצויין לינו´ש, מה את צריכה ?

מושון אני בבלאגן שלם כאן ../images/Emo7.gif

מה שאני צריכה זה בדיקו כמוך לפרמט את המחשב שלי ולהתקין ווינדוס חדש עכשיו יש לי דפים שניתקעים ואז ניכבא לי המחשב, זה מחשב של חצי שנה אולי קצת יותר את הקודם תרמתי לילדים חולים היה מחשב מעולה אבל קנו לי כבר חדש אז נתתי אותו מכל הלב, עכשיו ידיד שלי אמר לי שיביא לי אקס פי בעברית ופעם הוא אומר לי אני בא אלייך פעם לא יודע מה אני יעשה עכשיו? אני תלויה כאן לבד ולא יודעת במי - ומה לעשות אין משהו שאני מכירה שיכול לעזור לי , כל ה"חברים" שעזרתי להם תמיד תמיד כשהיו צריכים אותי מפנים לי ערוף כל אחד "עסוק" לו פתאום- לא משנה אני רגילה לזה- אם היה משה ושקרוב אליי בחיפה כאן ויכול להתקין לי אפילו היתי מתקינה מ חדש קר את ה98 כי אותו דוקא יש לי את כל הדרייברים להתקנה - הלוואי וידעתי להתקין ואז לא הייתי צריכה לבקש טובות. חבל שנכנע לאהבה - עומר - לא גר לידי הוא היה עוזר לי מיד הוא נשמה תמיד לקראתי הבחור המקסי הזה, אבל הביעה שכולכם כאן רחקוים ואניחיפאית אם יש משהו באמת שיכול להתקין לי ולבגיע אלי אני אפילו ישלם לו אבל רק שיבוא עד אליי אני לא יודעת מה לעשות, אני יושבת וחושבת ואין לי שום פיתרונות- מבואסת מאוד בא לי כבר לברוח ולזרוק את הכל כאן לפח אבל אני כאן חושבת מה לעשות עדיין - אין לי מי שיכול לעזור לי . שיהיה לכם ל"ג בעומר ויום מקסים לפחות יותר משלי - תעשו חיים ותיהנו לא כמוני!!!! אוהבת תמיד ומאחלת רק טוב לכל החברים כאן. >>>>> ילדת חופים>>>>> אלין

idankli

New member
נשמה אל תדאגי יהיה בסדר...

תרגעי אני אומר לך זה יסתדר בסוף!!! חוץ מזה תחשבי על אילת שמחכה לך יום רביעי.. ותעשי חיים גםםםםם ביי כפרה וגם לכולכם חג שמח

לינו´ש, את צריכה תדרוך?

את צריכה הסבר על איך לפרמט ואיך להתקין? אם היה לי אוטו או אם הייתי גר לידך הייתי בא אלייך מסדר לך הכל אבל אני במרחק שעתיים וחצי נסיעה ממך ואין לי אוטו (וגם לא רשיון
אבל בתהליכים אבל הולכים לי שיעורים ממש על הפנים - אני שיעור 6 ).

למעלה