אני לא מאמיןןןןןןןןןןןןןןן

Moor 87

New member
אני לא מאמיןןןןןןןןןןןןןןן

יש לי את הדיסקקקק!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני שומע אותו ואתם לא יודעים כמה מדהים הגרסה הרועשת של la pared!!! אני עכשיו שומע אותה!!!!!!!!!!1 אווווי אני אשמע ואני אספר עוד בהמשך

Moor 87

New member
וואי זה כל כך שאקירה

אתם רוצים שאני אספר? או שאתם נשארים במתח?

rode2

New member
האלבום בדרך אלי!

עכשיו חזרתי מעבודה מוקדם במיוחד! (אני עובד אצל אבא) וישר התקשרתי לחבר שלי והוא שלח לי במסנג'ר! האלבום בדרך! בשעה3 אשמע כבר את כל השירים! אני כל כך מתלהב! בינתיים אני נכנס למקלחת וכמה סידורים ואוכל! שיהיה לי בהצלחה!

Moor 87

New member
חוץ מ

dia especial... זה לא שהוא גרועים הוא פשוט לא משהו אבל הכי הכי לא משהו והכי הכי לא קשור -la tortura מגעיל... obtener un si זה חידוש?? זה נשמע מין שיר מה60'... לא? אבל אני לא מבין אלה השירים הכי טובים שהיא יכלה למצוא מכל ה60? אבל אין ספק שרוב הדיסק מעולהה אני כבר מחכה לדיסק סאנגלית!!!

perrinat

New member
מה פתאום חידוש

זה שיר בסגנון מיוזיקל. מגניב ביותר
אהבתי!

Moor 87

New member
אבל אהבתי מאודדד את

הפתיחה בצרפתית של הדיסק בשיר הראשון en tus pupilas אהבתי את הסלסולים המצמררים בla pared בגרסה הלא אקוסטית אהבתי את הנוסטלגיה שמעלה pbtener un si אהבתי את הפאנקיות והקצביות והרוק המגניב שמתנגן בescondiste ingles אגב מה זה אומר בעברית? אהבתי מאוד את no שיר הכי ארוך בדיסק כמעט 5 דקות.. גם שם היא מסלסלת כשהיא אומרת veneno... שיר טוב las de la intuacion שיר שונה הוא אלקטרוני כזה בהתחלה ונורא קצבי.. לא שמענו משאקירה משהו דומה .. Dia en enaro עצם השם, דורש מנגינה מאוד עצובה אבל השיר נורא אופטימי מזכיר הרבה שירים ביחד (לאו דווקא של שאיקרה) אבל הוא שיר טוב.. lo imprescindible המממ אני לא יודע מה להגיד על השיר הזה.. הוא מתחיל מפחיד ודי רע לטעמי.. מלא אלקטרוני ורעש ופעמוני כנסייה מזכרי שירים מ piez desacalzos אבל בהמשך הוא הרבה יותר טובבב מי ששמע ומי שעוד לא!!! שווה לחכות!!! 8 מתוך 10 la totura הורס, ולא מספיק הוא גם פעמיים בדיסק!!!!!

XtinaFan

New member
רק עכשיו נזכרתם...

הדיסק אצלי כבר איזה שבוע...אבל שמעתי רק את הגרסה הרגילה של La Pared ואת הסינגל הבא No.

XtinaFan

New member
דבר ראשון, אני בן...

דווקא שמעתי את השיר השני אבל גם אם לא...זה עושה אותי עלוב?! ט-ו-ב...

perrinat

New member
שבוע../images/Emo35.gif ../images/Emo7.gif

ולא שמעת את כולו? איך?

12ShakirA12

New member
חחחח אם היה לי אותו שבוע.....

הייתי שומעת כל שיר 100000 פעמים.. וזה רק בשבוע והייתי חורשת על כ-ו-ל-ם

12ShakirA12

New member
איך יש לך את הדיסק../images/Emo35.gif

הדיסק אמור לצאת ב7/6... אלא אם כן..... הורדת אותו.....

Moor 87

New member
../images/Emo122.gif

כשהוא יגיע אני אהיה הראשון בבאר שבע שיקנה אותו כמובןןןןןןןןן

perrinat

New member
טוב, אז גם לי יש את הדיסק

ואני עוד צריכה לעכל אותו.... הוא לא ממש כמו DELL ובכלל לא כמו LS כל שיר הוא בסגנון שונה ביקורות, תלונות, טענות ושאר ירקות יגיעו בהמשך
ויום שלישי אני קונה אצ הדיסק, יאי

למעלה