אני לא מאמין איזה בנות תמימות!!

MetalBoy

New member
אני לא מאמין איזה בנות תמימות!!

איך אתן לא מבינות שכמעט כל הבנים מעוניינים רק בסקס?? רק שלכל אחד מהגילאים שיטות משלו! המבוגרים יותר מתוחכמים וילחשו דברי אהבה כמו שאתן רוצות לשמוע ואז יום בהיר אחד אפילו בלי לחץ תשכבו אתו מ"אהבה" והוא יזרוק אותכן.. מטאל

Another Brick

New member
../images/Emo27.gif ../images/Emo27.gif ../images/Emo27.gif ../images/Emo27.gif ../images/Emo27.gif ../images/Emo37.gif ../images/Emo37.gif

סתם החלטתי להקפיץ כי כל שאר ההודעות כאן לא שוות הקפצה

MetalBoy

New member
הנה משהי שמדברת לעניין?

עשיתי קצת חקר ויש לך אייסי.. אפשר את המס´ בבקשה? מטאל

Nagini Potter

New member
אולי......

בנות כל כך רוצות להאמין שהן אהובות, שהן נותנות לגבר לעבוד עליהן, אפילו שזה מאוד שקוף שהוא רוצה רק סקס. אם אתה מאוד רוצה משהו, בשלב מסוים זה ייראה לך אמיתי. אבל אני לא צריכה לדאוג שמישהו רק יירצה ממני סקס..... אני כזאת כיעורה שאף אחד אפילו לא יחשוב עליי
..... אבל אני אזהר בכל זאת, אל תדאגו!!! Nagini Potter

MetalBoy

New member
יופי זה לא הכל..

פעם כשהאמנתי באהבה התאהבתי בילדה אחת והיא בכלל לא הייתה יפה אלא דווקא מאד מכוערת והתאהבתי בגלל האופי שלה .. והיא נראתה לי מלכת יופי שנת 2003 !! ככה שאם יש לך אופי טוב אז את נראת יפה :) מטאל

LOST YAEL

New member
התמימות שלי...

כנראה שברה לי את הלב, אתה בטח מדבר בכזאת קרירות כי אף פעם לא חווית את זה, בטח רק דפקת וזרקת... אז תן לי לספר לך וכולם קצת. היה לי חבר שלוש שנים, כן, שלוש.מגיל 14 וחצי עד שבע עשרה וחצי אהבנו כמו מטורפים....אם עכשיו במבט לאחור זאת אהבה... אהבתי אותו כמו לא יודעת מה, נתתי לו הכל כולל את הגוף שלי אחרי שנתיים וחצי של חברות...כן, הרבה אבל, הייתי חייבת להבין שהוא האחד. היה לי חשוב מאוד העניין של היחסי מין... כולם יכולים לדעת מה קרה... הוא קיבל את מה שרצה ועד כמה שקשה לי להודות הוא דפק וזרק.. חשבתי שאני אתחתן איתו.וגם הוא אני לא יודעת מה השתנה כנראה הבלתי מושג הושג... לכו תבינו עברו שמונה חודשים. ואני עדיין אוהבת אותו כל כך ... והוא, הוא פגע בי כל כך הרבה ...מאז שנפרדנו נכנסתי לדיכאון ירדתי 15 קילו זה סיוט... אז כן, יש בנים שדופקים וזורקים ויש כאלה שלא... התמימות שלי דפקה אותי
יעל..

איזה חתיכת מניאק!!!

תתנקמי בו, תפיצי שהוא חולה במחלת מין או משהו! חתיכת זבל 3 שנים לחכות רק בשביל זיון??? אני הייתי עושה לו לינץ 2002! חמודה שלי אני מקווה שתגברי עליו... הוא סתם חרא נואש ומגעיל! הוא לא שווה את זה!

אל תדאגי מתוקה!!!

את תתגברי! אני יודעת שאת כן!!! תני לזה קצת זמן, צאי לבלות עם חברות הכי טובות שלך!!! תכירי אנשים חדשים! תפיצי על הזבל הזה שמועות קטלניות ומרושעות... תשלחי ידידים לטפל לו בצורה!

Ergil

New member
אז ככה:

קודם כל, למה אתה מגלה את הסודות שלנו??? :) סתם. ברצינות עכשיו. בתור ילד בן 14 שאמר פעם בפורום הזה שאין לו חברה ושאין דבר כזה אהבה(אני זוכר נכון?) אין לך זכות דיבור. חוץ מזה, מה שאתה אומר ממש לא נכון.

אתה יודע מה...

אני שונאת את זה שאומרים שגבר לא מסוגל לאהוב!!! שכל מה שהוא רוצה זה רק סקס! נכון שאתם חרמנים וכאלה... אבל... אני מכירה כאלה שמוכנים לרקוד ערומים באמצע העיר רק בגלל מישהי שהם אוהבים... ואני גם יצאתי עם מישהו שסיכם איתי ביחד שהוא עדיין לא מוכן לסקס, ושגם אני לא מוכנה... הוא כנראה אהב אותי... חבל שזרקתי אותו אחריי שלושה חודשים... או אולי הוא פשוט היה הומו.. חחח... סתם מיקל´ה לא הומו... אבל פשוט הסנוב שהוא הפך להיות אחריי שהתחלנו לצאת הרג אותי... אבל בנים כן אוהבים!!!

ואתם הבנים כאלה סתומים!

אתם חושבים שאם נעשה את זה זה יהיה רק מתוך אהבה ולא בגלל שאנחנו רוצות זיון (סליחה על הביטוי), קודם כל ברור שהדבר הראשון שאתם חושבים עליו שאתם רואים מישהי זה סקס... אבל מותק גם בנות חרמניות ותאמין לי שגם אנחנו רוצות סקס בדיוק כמוכם, וגם יש מלא בנות שדופקות וזורקות.. פשוט שאנחנו יותר חכמות ולא הולכות ישר על כל אחד... וגם לא נענות לכן ישר על הרגע הראשון (למרות שייש כאלה שכן!) חוץ מזה שייש את כל הקטע של הבתולין וזה... והרבה מעדיפות עם מישהו שהן אוהבות ולא רק מאהבה גם בגלל שהן רוצות את זה! וד"א לא כל הבנים זורקים ישר אחריי ששוכבים! תבין את זה... גם בנות נהנות מסקס גם אנחנו עושות את זה כי אנחנו מחורמנות. וגם לנו יש שיטות!!! הבעיה היא שאם אתם שומעים על בחורה שהולכת ומתפרפרת אתם ישר קמים למסקנה שהיא זונה או משהו.. ובדוגרי שוכחים שאתם עצמכם לפעמים מתפרפרים.... בכל מקרה עשו אהבה ולא מלחמה! ומטאל אחריי שקראתי את מה שכתבת הבנתי למה אתה כזה בודד!

MetalBoy

New member
חי חי ... אני חרמן??

אישית אני לא רוצה סקס כל הזמן ולא חרמן כ"כ... אני פשוט מזהיר! את יודעת כמה ידידות שלי נפגעו מזה?? 10!! אני אישית בחיים לא אעשה את זה!! ואני זה לא כולנו.. אם בחורה מתפרפת אז סבבה לה ! מטאל

MetalBoy

New member
זה לא היה הרעיון!!!

גברים כן יכולים לאהוב!! סתכלי יש לי 3 ידידות שלשלושתם היה חבר יותר גדול מהן.. אחת נאנסה על ידיו השניה שכבה אתו והוא זרק אותה והשלישית לא רוצה לשכב אתו והוא מתכוון להפרד ממנה!! עכשיו אני רק אומר שכדאי שתהיו זהירים!! וגברים כן יכולים לאהוב בדיוק כמו נשים!! מטאל

למעלה