אני לא מאמין.. אני שומע נטלי

jt7785

New member
אני לא מאמין.. אני שומע נטלי

חחח אחרי תקופה די ארוכה שרוב מה ששמעתי היה היהודים ועוד כל מיני דברים, אני שומע עכשיו נטלי! אוי, געגועים...

Torn

New member
הגיע הזמן../images/Emo176.gif

גם אני לא שמעתי שירים שלה הרבה זמן.... יאללה שתוציא דיסק חדש, השירים שלה נטחנו יותר מדי אצלי

DIRRTY

New member
אז עוברים לאנסטסיה או כריסטינה

אגילרה המושלמות

michalas

New member
אתה באמת אוהב את כריסטינה../images/Emo35.gif

בואנה, הבחורה נהייתה זוועתית... יצא לי לראות היום mtv אחרי איזה שנה שלא הגעתי לערוץ הזה.... וראיתי איזה קליפ סגול שלה..חחח...היא לבשה סגול פשוט... מה השיער הזה
מה הפרובוקטיביות הזאת
כבר לא שומעים את הקול שלה (ויש לה קול יפה) מרוב שעסוקים בלהסתכל עליה.... בעע...

Human Nature

New member
זו לא פרובוקטיביות... |טל| †

זו זנות. היא לא לובשת את הבגדים הללו כי הם מוצאים חן בעיניה (כי אז זה באמת היה בסדר
)- היא לובשת אותם כי הם ימשכו תשומת-לב וישחררו אותה מתדמית ילדת בית-הספר הטובה. הבולשיט שלה על "מיניות היא דבר יפה והיא חלק ממני" הרג אותי
כאילו, מישהו באמת קונה את השטויות הללו? היא סתם גונחת והולכת חשוף בשביל תשומי. זה לא משרת שום חלק באמנות שלה (עובדה שזה לא ממש גורם לאנשים להגיב...).

DIRRTY

New member
תמו תפה שניכם

ומאדג'ונה
השקרנית המפגרת הזאת שהתנשקה עם בריטני וכריסטינה ושנה לפני זה ירדה עליהן ואמרה שהן כמו זונות אבל היא מאמינה שיכול לצאת מהן משהו יאללל איללה סתמו אעלק ומאדג'ונה מעצבנת אותי הזקנה המפגרת הזאת

Torn

New member
עוד הודעה אחת בנושא

ואני מוחק את השירשור
, מנסיון זה סתם יגרור ריבים במיוחד שאף אחד פה לא יצליח לשנות את הדעה של השני... אבי אני יודע שאתה אוהב את מדונה אבל בבקשהאל תגיב.

Human Nature

New member
מה? ../images/Emo6.gif |טל| †

מדונה אף-פעם לא אמרה שבריטני מפגרת. להפך- היא לבשה טי-שירטים שהיה כתוב עליהם 'בריטני ספירס' והיא זרקה המון מחמאות לכיוונה. היא גם פגשה אותה, אחרי שהבת הקטנה שלה מעריצה אותה. היא גם אמרה שבריטני מזכירה לה מאוד את עצמה כשהיא היתה צעירה, רק שבריטני יותר חכמה (דבר שאני לא מסכים אתו, אבל זה לא לעניין). עכשיו, עובדה שהיא מעצבנת אותך. היא גורמת לך לתגובה כלשהי. את בריטני, לדוגמה, אני מעריך כי היא הצליחה לגרום לכל-כך הרבה אנשים "לשנוא" אותה בלי שהם בכלל יכירו אותה. היא מיצגת משהו שגורם לאנשים לחשוב. כך גם מדונה- היא גורמת לאנשים לחשוב כל הזמן, לבדוק את עצמם ואת הסביבה שלהם. וכמו כל האמנים הגדולים- אפשר לאהוב אותם, אפשר לשנוא אותם אבל אי-אפשר להשאר אדיש אליהם. בניגוד לכריסטינה (שיש לה קול מדהים, אגב) ואנסטסיה (שהיא בכלל נבלעת לה בעולם השיכחה).

Human Nature

New member
ואגב, |טל| †

אם אתה חושב שאתה תסתום לי את הפה, אתה טועה ובגדול. ההורים שלי מנסים כבר כמעט 16 שנה לעשות את זה. מיותר לציּן שהם לא הצליחו.

jt7785

New member
דוקא באמת אם אתה מסתכל על זה

אז גם כריסטינה, וגם אנסטסיה בעלות קול טוב יותר (מבחינת מנעד וכו') גם ממדונה וגם מבריטני. כבר מזמן לא מתייחסים רק לקול, וזה כנראה מה שגורם לעולם להיות אדיש אליהן, אבל דוקא פה אני מעריך את דיררטי פתאום כשאני חושב על זה.

Human Nature

New member
המממ... |טל| †

אמת- מבחינת מנעד אנסטסיה וכריסטינה טובות יותר ממדונה. מצד שני, הקולות הגדולים של המאה הקודמת היו לאו דווקא בעלי מנעד מרשים (קורט קוביין, מישהו?), אלא בעלי אמירה מעניינת ובעיקר בעלי קול שטומן בחובו משהו מרתק. לגבי כריסטינה, רגשותיי אמביוולנטים. מצד אחד, היא מלכת התנו-לי-תשומי, אך מצד שני יש בה משהו טוב ומעניין. לגביי אנסטסיה? אני הראשון שארים את היד בהתלהבות מהקול שלה. יש לה קול מעולה ומרתק- אבל היא לא עושה אתו שום דבר. היא בוחרת שירי אמצע הדרך שאמנם בניגוד לסלין דיון סביר להניח שישארו, אבל מגיע לה הרבה יותר מזה. ושוב- במוזיקה יש הרבה יותר מקול. יש מיליוני אנשים בעולם עם קול מדהים, אבל רק אלה שמצליחים לעניין, בצורה כזו או אחרת, זוכים שישמעו עליהם.

jt7785

New member
כן, זה מה שאמרתי

אבל מבחינתי, הקול הוא החשוב. לי לא אכפת מה"אמירה" או מכל מיני דברים כאלה. הקול, והמוסיקה. כמובן שיותר המוסיקה - ולכן גם זמרים לא משהו שעושים אחלה מוסיקה, הם ענקיים. אבל לא משנה. אף אחת מארבעתן לא ממש מעניינת אותי

Human Nature

New member
שוב, |טל| †

מוזיקה זה הרבה יותר מקול- זו אמירה. בשביל זה המוזיקה קיימת- בשביל להביע את עצמך. מספר זמרים, בזרם הפופולרי והפחות פופולרי, לא מבינים את זה והם תקועים בגישה שמקול גדול יוצא תקליט גדול. כמה להקות ישראליות, בפרט אלו שפופולריות בפורום, בנויות על הקונספט הזה. יחד עם תדמית המורדים הגדולים, כמובן.

למעלה