אני לא מאמין! יש פה שמאלנים שלא

One Echoe

New member
../images/Emo45.gif

למרות שאני לא מסכים עם זה שמי שלא הולך בדרך התורה לא יהודי. עצם זה שאתה נולד לאמא יהודיה הופך אותך יהודי. אבל זה לא רלוונטי.

Patch A

New member
תראה...

הייתי עסוק בלהכין תכניות איך להפיל את אויבתי הגדולה ביותר - מדינת ישראל. זה לא עניין של מה בכך, אתה יודע.

Rotema3

New member
אתם נורמלים?

על מה אתם מדברים? פלאפל היית מצטפרת אליהם? יא חתיכת רוצחת שפלה ומסריחה? עוד יש לך טענות על המתנחלים? לזרוק אבנים על חיילים זה שפוי? אתם בסדר? איפה כל הגינויים שלכם יא צבועים? זה הרבה יותר גרוע ממה שכל מתנחל עשה, ופתאום את סותמים את הפה. חלאות.

פלאפאל

New member
../images/Emo69.gifפספסת משהו עקרוני אחד.

דיברתי בציניות. באמת, זו הייתה שאלה מגעילה וגזענית. עניתי בהתאם. אתה לא באמת מצפה שאענה לשטויות האלה ברצינות, נכון? אגב - בשביל מה להתחיל לקלל? אני לא קיללתי, אפילו שיוטו, שדעתי עליו ידועה היטב, האשים אותי ואת כל השמלאנים באלימות ולדעתי אפילו ניסיון לרצח. בחיים, בחיים בחיים לא הייתי זורקת אבנים על אף אחד ובייחוד לא על חיילים. חשבתי שהבהרתי את זה כשאמרתי שכל מי שרוצה להרוג אפילו כלב הוא קצת דפוק. ומכל הקללות אתעלם, כי זו הייתי אי הבנה. או משהו. יום טוב

פלאפאל

New member
../images/Emo69.gifהו, ואיך שכחתי.

זה נורא כשחשבת שאני זורקת אבנים על יהודים. זה לא נורא כשיוטו רוצה לרצוח את כולם? לפחות האבנים משאירים סיכוי לחיות.

Patch A

New member
שבת שלום גם לך ../images/Emo13.gif

תשמעי, אני מניח כשהמתנחלים שופכים חומצה וזורקים חול ואבנים על החיילים, אז עכשיו אנחנו תיקו, הא? ולא, אני לא מצדד בזה לרגע. את רוצה את הגינוי שלי - בבקשה, אני מגנה את המפגינים שזרקו אבנים על החיילים שלנו, ולא ממש מעניין אותי מה הם ניסו להגיד בזה. ועוד משהו - עצה למחשבה לפני השבת - אל תקראי לי צבוע, חלאה ושאר ירקות לפני שאת בכלל מכירה אותי. הפוסל במומו פוסל, מכירה?

Rotema3

New member
אני אתחיל בסליחה.

ושבת שלום :) מצטערת, פשוט הכעיס אותי לראו שאף אחד לא מגנה את הארוע עצמו, וכולם מדברים בצניות אדישה.

פלאפאל

New member
../images/Emo69.gif../images/Emo12.gif

אותי יותר מכעיס שטוענים ששמלאנים הם רוצחים שונאי ישראל.

Rotema3

New member
מה שנכון לגבי הנדונים למעלה.

לא ה'שמאלנים'. אילא השמאלנים הנבזיים שעשו את זה.

רולדההה

New member
שטפי את הפה שלך, גיברת. ../images/Emo98.gif

בחיי, אם אמא שלך הייתה יודעת איך את מדברת... א. כל, טיפשות זה נחמד כי אין על זה ביטוח. אין מכס על המילים, כמובן, אבל בהחלט ראוי שתחשבי פעמיים ותשקלי את מה שיוצא לך מהפה. חס וחיליה, אדם לא אנטיליגנטי עוד היה נעלב. ב.בני אדם שזורקים אבנים צריך לזרוק לכלא, בין עם האבנים מודעדות לפגוע בחיילים, מתנחלים, שמאלנים או פלשתינאים. אבל, למדינת ישראל, רפובליקת בננות יקרה שכמוה (שאותה, אגב, אני אוהבת בכל ליבי ועליה אני בהחלט מוכנה לשפוך דמי) יש מדיניות מאוד מוזרה. כאשר שמאלנים זורקים אבנים (פשע, פשע ועוד פעם פשע שדינו מאסר) על חיליים, החיליים יורים אליהם בפקודה כדורי גומי. היית פעם בפיינטבול, כדורי גומי וצבע זה אחושלוקי כואב. כאשר פלסטינאים עושים זאת, הם נורים באש חיה. לא צעצוע, לא חוכמות. הדם על האדמה הוא לא צבע. כאשר מתנחלים עושים זאת, אנחנו מחבקים אותם. מה דעתך על זה?

Rotema3

New member
בחיי ילדה,

איך שאת לא מצחיקה. בני אדם שזורקים אבנים צריכים להזרק לכלא. בזה את צודקת טיפשונת. ובגלל זה התרעמתי כ"כ כשראיתי את ההודעה שלה, ובכלל את ההודעות פה -כשאף אחד כמעט לא גינה, או התעסק במה שקרה. אגב, כן זה כואב. אבל מכות של יסמניקים יכולים להיות הרבה יותר כואבים. מכות שחטפו כל אותם מתנחלים שאת חושבת שקיבלו חיבוקים. מאיפה הבאת את זה?

the mnm factor

New member
המתנחלים קיבלו מכות?

LOL היסמנקים היו כל כך עדינים איתם... אפילו עם החארות על הגג בכפר דרום... בקושי נגעו בהם בעוד הגורילות שופכות עליהם מכל הבא ליד. המתנחלים חטפו מכות... צחוקים- היחידים שחוטפים מכות מיסמניקים או ממג"ב אלו הערבים.

שקר וכזב! שקר שקר שקר וכזב!!!!!

אני חטפתי מכות. משוטרים, ממג"בניקים ומיס"מניקים. בלי להרים אצבע. אצבע לא הרמתי עליהם. ושאף אחד לא יגיד לי שאני ממציאה, ושאף אחד לא יגיד לי שהם לא אלימים. אף אחד!!!!!!!! אז שוטרת כן דוחף יהודיה ומגבניקים כן בועטים ביהודים ויסמניק כן זורק יהודיה על הכביש ובעינים היפות שנתן לי הקב"ה ראית שוטר לוקח שיער של יהודי (והוא אפילו היה לבי כיפה... לא רוצה לדעת מה הוא עושה לכאל עם כיפה), ומוריד אותו עד לרצפה, למה?! כי לא מצא חן בעיניו שהוא ניסה להסביר לו שהוא לא אמור להיות פה. אגב, השוטר חייך תוך כדי. תפתחו את העיניים שלכם. תפתחו. לא את הטלוויזיה, את העיינים!

the mnm factor

New member
דמגוגיה זולה! דמגוגיה זולה דמגוגיה

זולה דמגוגיה זולה!!! אני ראיתי במו עייני (שאימי ואבי נתנו לי- ולא איזה אליל שאני מתפלל אליו) חבורה של חוליגנים זורקים שתן וצואה על חיילי צבא ההגנה לישראל- רק כי בצעו פקודה חוקית לחולטין... ודרך אגב, המתנחלים חייכו תוך כדי! במקום לפתוח את העיניים שלכם אתם מנסים לפתוח את הראש של החיילים. לפי איך שכמה מתנחלים מתנהגים... היחידים שהרביצו להם הם ההורים שלהם- שפשוט מתעללים בהם ומשתמשים בהם לתעמולות וכדי לגרום לאנשים להרגיש רחמים כלפיהם.

מה דמגוגיה?

שאני מספרת ממקור ראשון מה קרה לי?! מה?! מה?! עם שתן וצואה לא פותחים ראש. עם המקלות שיש לכל מגבניק בתיק מאחורה - כן. ההורים שלי מעולם לא היכו אותי. מה שאני לא בטוחה לגבי השוטרים. ואף אחד לא שלח אותי לשם, הייתי צריכה לבקש הרבה רשות מההורים שלי כדי ללכת. מה שאמרת הוא שקר וכזב. שוטרים יסמניקים ומגבניקים - מרביצים! נקודה. היכנו מתנחלים על ימין ועל שמאל. אפי חביביאן, ניסו שחם, ועוד רבים מחבריהם - הם אנשים אלימים. "היסמנקים היו כל כך עדינים איתם... אפילו עם החארות על הגג בכפר דרום... בקושי נגעו בהם בעוד הגורילות שופכות עליהם מכל הבא ליד. המתנחלים חטפו מכות... צחוקים- היחידים שחוטפים מכות מיסמניקים או ממג"ב אלו הערבים." תחזור בך מהדברים האלה. תחזור בך. אני לא ראיתי מתנחלים מכים שוטרים, או מסכנים את חייהם. אבל אני גם לא מכחישה את זה בכל תוקף. אני אולי לא מאמינה שזה נכון, אבל לא ראיתי ולא שמעתי אז אני לא יכולה להעיד. על מה שאני כן יכולה להעיד - העדתי. אבל אתה, כמובן. לא מוכן לשמוע את האמת.

the mnm factor

New member
אכן, הוכחתם שאתם דוברי אמת ../images/Emo6.gif

תביאי לי הוכחות שמראות ששוטרים הרביצו למתנחלים ונדבר... אבל זה שמג"ב מרביצים לערבים זה ידוע... "עם שתן וצואה לא פותחים ראש." אז אתה לא מכחישה שהמתנחלים הללו זרקו כאלה דברים על השוטרים... אגב, שתן הוא אמוניה ומסוכן מאוד במגע עם העיניים ועלול לגרום לעיוורון... מה גם שהחומצה ששפכו החארות בכפר דרום עלולה לגרום לכוויות חמורות בעור ואם היא נכנסת למערכת העיכול היא גם עלולה לגרום לבעיות חמורות ובלתי הפיכות.. " ההורים שלי מעולם לא היכו אותי"- כאילו אם הם היו מכים היית מכריזה על זה בשמחה... אני לא אחזור בי מהדברים הללו עד שתביאי הוכחה ששוטרים פגעו במכוון במתנחלים. " אני לא ראיתי מתנחלים מכים שוטרים, או מסכנים את חייהם." אה נכון, שכחתי כמה את אובייקטיבית... מי שאובייקטיבי היא התקשורת (והיא אובייקטיבית מאוד, זה שהיא מראה דברים שלא נעים לימנים לראות לא אומר שהיא שמאלנית) והיא אמרה דברים הפוכים ממך.

Rotema3

New member
כן ממש אוביקטיבית.

בגלל זה לא ראינו אפילו פסיק מהמכות שחטפו המתנחלים מהיסמניאקים והשוטרים. איזה הוכחות אתה רוצה? היא מוסרת לך עדות ראשונה-היא היתה שם-עברה את זה! מה עוד אתה רוצה? סמנים על היד? על הגוף? איזה הוכחות? אתה לא מבין שהתקשורת לא פרסמה כלום?? למה אתה ממשיך ומתעקש שהיא אוביקטיבית? לא פעם שמעתי שפנו אליה עם סרטונים שצולמו בשטח בזמן אמת-כששוטרים הרביצו באכזריות למתנחלים, ואך ערוץ תקשורת, אף עיתון לא היה מוכן לשמוע על זה. הכל הודחק. אנשים לא היו חשופיםם לאמת. רק לאיזושהי תערובת שנאה שקרית שהוכנסו אליה.

the mnm factor

New member
אחותי הייתה שם

והיא סיפרה לי שהרביצו שם לחיילים, ששלושה נהרגו... שהמתנחלים היכו בברוטליות חיילים שלא עשו להם כלום- אחר כך גם ביטרו את גופותיהם ואכלו אותם עם הפיתה... אבל בלי חלב, כי זה לא כשר. והתקשורת הימנית הזו לא הראתה כלום! אסור להאמין לתקשורת הימנית הזו!

למעלה