אני לא מאמין! יש פה שמאלנים שלא

מה קרה לך?

זו תמונה מפינוי חסימת כבישים ולא מפינוי הגוש בזמן ההתנתקות!!!! - תאמיני לי, אם הייתי נחסם שם - אני הייתי עושה אותו דבר במקום השוטרים, או עוזר להם!!!

Theherod

New member
אוי נו באמת

הם סוחבים אותו, אמנם בכח, אבל זה כי הוא לא מוכן להתפנות. והוא צועק תוך כדי, זה לא הופך את זה למכות.

the mnm factor

New member
מה את מראה כאן?

את מראה כאן תמונות... אי אפשר לדעת מי התחיל כאן, אי אפשר לדעת אם האנשים עשו משהו לפני... יכול להיות שגם סתם תפסו תמונות שמציגות את המשטרה בצורה רעה... בקיצור את מראה כאן דמגוגיה... כרגיל.

תראה לי הוכחה הפוכה, אוקיי?

תראה לי מתיישב שמכה ככה שוטר או חייל. רק תראה לי. אני מראה לך שהם אלימים. נקודה. אפשר לעשות את זה גם בלי לעקם לו את הפרצוף. אותי הם יכלו להזיז גם בלי לזרוק אותי בכוח על הכביש. אוקיי? אני יכולתי לעלות לאוטובוס גם בלי שהשוטרת תצרח עליי והמגבניקים ידחפו אותי. אבל ביב להם טוב לעשות את זה. תראה לי מתיישב שנוהג באותה אלימות בבקשה. תוכיח. אני לא יודעת מה היה לפני זה, אבל אין שום לגיטימציה לכזו התנהגות! ואתה יודע את זה מצוין. אף מתיישב לא התנהג כך. ואם תשיג תמונות שלהם מתנהגים באותה צורה! ווקשה... לא אכפת לי מה היה לפני זה, רק תוכיח לי שהם התנהגו ככה! אתה אמרת שיסמניקים מתנהגים בעדינות. הוכחתי לך שלא. לא באנו לדון במה הם עשו והאם אתה מסכים/לא אם מה שהם עשו. אין פה שום דמגוגיה. כי אני לא מנסה להוכיח צדקת דרכי, אני רק מנסה להסביר לך את הטעות באמירת המשפטים "היסמנקים היו כל כך עדינים איתם... אפילו עם החארות על הגג בכפר דרום... בקושי נגעו בהם בעוד הגורילות שופכות עליהם מכל הבא ליד. המתנחלים חטפו מכות... צחוקים- היחידים שחוטפים מכות מיסמניקים או ממג"ב אלו הערבים."

the mnm factor

New member
אני לא בקיא כל כך במערכת האנטרנט

אז אני לא יודע איפה לחפש תמונות או כתבות... מצאתי שתי כתבות במקרה... אבל אני יודע על 4 שוטרים שנפצעו במהלך ההתנתקות... ורק על מתנחל אחד. אני יודע על נגמ"ש של צה"ל שהובער. אני יודע על מתנחל שרצח 29 ערבים חפים מפשע אני יודע על מתנחל שרצח 7 ערבים חפים מפשע אני יודע על מתחנל שרצח 4 ישראלים חפים מפשע אני יודע על מתנחל שרצח ראש ממשלה.

סליחה - אבל נתבצרים מכים חיילים

ראינו בשידור ישיר, בלי עריכה ישר מהשטח, בכל מקום (פרט לנצרים שהתפנו בכבוד ושמרו הן על בכודם והן על כבוד החיילים!!). אז גם נניח והיו חיילים ושוטרים שהיכו מתבצרים (שרובם בכלל לא היו מהתושבים), את בשום פני ם ואופן לא יכולה להגיד שמתבצרים לא פגעו ולא היכו חיילים. הדם עלה לי לראש כשראיתי את זה!!!

אתם יודעים מה? לא אכפת לי!

תחיו איך שאתם רוצים. מי שרוצה. שיאמין לאמת. מי שלא רוצה - שלא יאמין לאמת! לי נמאס לראות את האטימות הזו. שבוע טוב. חסרי מחסומים ואוהבי האדם הראו עצמכם בפני כולם אל נא תתנו לרע לגבור בואו ביחד לאמת נחבור

ואחרונים חביבים להיום

(כי יש עוד תמונות שיכולות למלא פורום שלם...) וזה רק מה שהצליחו לצלם... שזה אולי אולי 5% מכלל האלימות שהייתה. כי מצטערים, לא כולנו יכולים להרשות לעצמנו לסחוב בבית שבתיק גם מצלמה. אז אחרונים חביבים: צה"ל!!!!! כל הכבוד לצה"ל!!!!

רולדההה

New member
בבקשה, אל תקראי לי טיפשונת ../images/Emo98.gif

כשאת לא יודעת שמכות זו נקבה. תודה. האמיני לי, השוטרים והחיילים לא היכו אף אחד שלא התחיל להכות אותם קודם. כן, היו כאלה שהתפנו בשקט, ברוגע וכל הכבוד להם. היו כאלה שהחליטו שהדרך הכי טובה לצרוב את הטראומה באומה היא להרביץ. וכן, אולי חלקם חטפו. וכן, זה בהחלט מגיע להם.

Rotema3

New member
חומד.

אני שמחה שמצליח לך להראות כמה את חכמה. טפשונת. :) את בטוחה במה שאת אומרת? בתור מה את מדברת? הבוסית הגדולה שליוותה אותם והיתה אחראית על הנעשה? או אולי פשוט שמעת את זה מהתקשורת. נו מילא. אני ראיתי בעצמי איך שוטרים נטפלים סתם, איך הם מתחילים מהומות, ומכים עד זוב דם אנשים שכל חטאם היו שעמדו בהפגנה {חוקית}!. צדק לא היה שם. וזה בטח לא הגיע להם.

the mnm factor

New member
השוטרים מתחילים מהומות... ../images/Emo6.gif

הרשי לי לגחך בבוז... למה לשוטרים להתחיל מהמומות? מאיזה מניע? ושוב תקשורת? לתת לך שוב את הרשימה הכה ארוכה של כתבים ימנים מוצהרים? התקשורת לא שמאלנית... את רוצה לחשוב ככה כי אין לך שום טיעון אחר... אז הדבר הכי קל זה להגיד שמה שאנחנו שומעים זה שקרים ורק מה שאת אומרת נכון- ואז את באה ומספרת חצאי אמת ושקרים מלאים על זה ששוטרים מתחילים מהומות (
) ומרביצים למתנחלים תמימים שעמדו בהפגנה חוקית ולא עשו כלום. מה תגידי על הלינץ' שעשו על הערבי החף מפשע? את זה התקשורת פברקה או מה? היתכן שהמתנחל לא היה תמים כל כך?

Rotema3

New member
אל תהיה בטוח.

הרי בסופו של דבר מקור הידע שלך הוא מהתקשורת. והתקשורת -ימנית או לא {כן כמו שרון. חה. ימנית}., בראשה שמאלנים. והיא שקרית ומעלילנית. לגבי הלינץ'-אח"כ מפרטים שהגיעו {וכמובן הציבור הרחב לא יודע עליהם כי התקשורת ה'ימנית' החליטה לא לפרסם} נודע שהיתה בניהם תקרית אלימה, שהתחילה כשהערבים זרקו אבנים לעברם-הם הגיבו חזרה. ואותו ילד שעבר 'לינץ', זרק ופצע בנוני-קשה אחת מהבנות שם. את זה ידעת? לינץ'? מה אתה היית עושה במקומם? למה להוציא הכל מפרופרציות?

the mnm factor

New member
התקשורת בראשה שמאלנים? ../images/Emo6.gif

מי נמצא בראשה את בכלל יודעת? "טיפשונת"- אל תגידי דברים שאת לא יודעת- בראשי כל הערוצים עומדים אנשי מרכז או ימין (!) עד לפני מספר חודשים עמד בראש ערוץ אחד ג'ו בראל שהוא ימני מוצהר! " לגבי הלינץ'-אח"כ מפרטים שהגיעו {וכמובן הציבור הרחב לא יודע עליהם כי התקשורת ה'ימנית' החליטה לא לפרסם} נודע שהיתה בניהם תקרית אלימה, שהתחילה כשהערבים זרקו אבנים לעברם-הם הגיבו חזרה." אחר כך הגיעו פרטים שאת המצאת... ואין לך הוכחה לכך... כי את המצאת אותם... את פשוט ממציאה פרטים- ואומרת שלא הראו אותם בתקשורת כי היא שמאלנית.. אני יכול לעשות את זה גם: את יודעת שנהרגו מאה חיילים בידי מתנחלים? הם ירו בהם והרגו אותם.. כמובן שהתקשורת הימנית לא הראתה את זה... אבל זה מה שקרה! את רואה כמה זה קל?

Rotema3

New member
האמת כואבת.

אבל תמיד אמיתית. לא המצאתי כלום. אפילו המעטתי בפרטים כי אני לא זוכרת במדויק ולא רציתי לכתוב סתם דברים. תשאל, לא הרבה יודעים, אבל מי שכן יודע יודע. אין לו סיבה לשקר.

למעלה