אני לא מאמין!סקר חדש עלה!

t-man

New member
אני לא מאמין!סקר חדש עלה!../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אנחנו קרובים לסוף העונה של האולטימט פייטר ול-UFC 86 בו יפגשו לראשונה ראמפייג' ופורסט גריפין על אליפות הלייט הביוויט. פשוט מאוד-מי לדעתכם ינצח? אתם מוזמנים להצביע וכמובן להביע דעה בשירשור הזה
צחי'לה תודה על הרעיון לסקר

talhorm

New member
ראמפייג, למרות

שלפי הTUF כל המזל הולך לפורסט שמראה שהוא "המוכשר" יותר, ראמפייג' בקרב זה חיה אחרת, אם אתה לא ברזילאי עם ברכיים ובעיטות כדורגל של חמור, אז הסיכוי מול ראמפייג' הוא לא גדול, הוא חזק יותר מפורסט פיזית, וגם יש לו סטנדאפ טוב וגראונד אנד פאונד בכלל מעולה.

favor

New member
לך תדע מה יקרה בקרבות של פורסט

הוא מביא את השגעון והבלאגן שלו לזירה, לוחם שאין לו כלום אבל יש לו הכל. אני מהמר על קרב שנגמר בהחלטה, קרב אדיר, שבסוף יילך לג'קסון.

oozz73

New member
ראמפייג'

יותר מנוסה,יותר חזק,יודע רק להלחם לא יודע לקלוע לסל

FrecCo

Active member
רמפייג'

פורסט הוא חיה רעה, והוא ניצח את שוגון שפירק את רמפייג' (למרות שזה רחוק מלהיות אותו שוגון..) סה"כ הם מאצ'אפ מעולה אחד לשני שלדעתי יניב קרב ארוך ודרמתי ומלא אקשן. שניהם קרנפים שקשה להפיל והסגנון שלהם דומה בהכל בסה"כ רמפייג' *קצת* יותר טוב בהכל ולכן זה מאצ'אפ שעדיף לו. בדיוק כמו שאמרו פה, המאצ'אפים שיקשו עליו מאוד הם בעיקר ברזילאים שבועטים בראש ומתפרעים, וליוטו פאקינג מצ'ידה.

t-man

New member
אני מהמר על פורסט

אני מאמין שפורסט מתחרה יותר על הקרקע וגם על הרגליים הוא שווה לרמפייג'...יאללה גריפין אל תאכזב אותי!

peergo

New member
איך הגעתם למסקנה שרמפייג' יותר חזק פיזית?

בגלל איך שהוא נראה? זה לא אומר כלום. לדעתי לפורסט יש סיכוי טוב מאד אם הוא יוריד את רמפייג לקרקע. גם בעמידה הוא לא פראייר. אני מהמר על קרב ארוך שילך לטובת גריפין.

talhorm

New member
תצפה בראמפייג'-ארונה מפרייד

בכלל תראה את כל הקרבות של ראמפייג' בפרייד, ואת הסלאמים האדירים שלו, ברובם תבין מאיפה הגיע המסקנה שראמפייג' יותר חזק פיזית

doom23

New member
ראמפייג'

אני מצפה להשמדה ! למרות ניצחון של שוגון (לא שוגון הישן והטוב) אני ממש לא מאמין שפורסט שייך לרמה הזאת עדיין מאמין שיגמר בנוק אאוט

למעלה