אני לא מאמין! קניתי H320

אני לא מאמין! קניתי H320

בשעה טובה הצטרפתי למעגל מחזיקי הH320 קניתי אותו אתמול בתערוכת ג€ COMPUTAX שבגני התערוכה . מה הם הדברים שאני צריך לעשות בהתחלה ? א. האם יש צורך בטעינד ראשונית ארוכה ? ב. אלו דברים אני צריך להוריד לפי מה שאני יודע זה קושחה קוריאנית ואת העדכון 1.28 ואת העברית נכון? או שיש עוד משהו חוץ מאלה? ושאלה אחרונה היכן אני מוריד את זה ? תודה לכולם המשך יום נעים!

homart

New member
בבקשה........

חוץ מהקושחה האחרונה שאתה יכול להוריד מהאתר הרישמי של אייריבר אתה לא צריך להתקין כלום, ובטענה ראשונית, אני אישית נתתי לו לילה שלם, אבל לפ מה שאמרו לי מספיק כ4 שעות

תודה ! האם זה כולל את

תודה אחי האם הקושחה האחרונה זה קוריאני כי לפי מה שקראתי בפורום הבנתי שעדיף את הקוריאנית בגלל שבאירופית יש הגבלת ווליום נמוכה? והאם זה כולל עברית או שצריך את הפיראטי?

weird dust

New member
כן בהחלט

הגירסה הקוראנית היא הגירסה הטובה ביותר. אמריקאית נירדמה איפה שהוא. והאירופאית מול הקוראנית הווליום שונה. עדיף לטעון 12 שעות לפי הספר 4 מספיק תלוי מה ניראה לך.

תודה אחי! שאלה קטנה

איך זה עובד הגרסה 1.28 היא האחרונה? ובתוכה זה כולל קושחה קוריאנית ? או שיש כמה סוגים ל1.28 וצריך לבחור את הקוריאני? ועוד שאלה האם יש לך המלצות לגבי העברית ? איזה להוריד מה עדיף? תודה אחי יום נעים!

weird dust

New member
1.28 היא האחרונה

בתוך האתר אתה יכול להוריד אירופאית EU או קוראנית KR לדעתי. בכל מקרה עברית זה בעיה להשיג אני משיג ישר מהיוצר אני לא יודע איפה אפשר להשיג 1.28H במקום אחר. מה שכן עברית אפשר גם לכתוב טאגים בפנים בעברית אנגלית ברעיון כמו כאן: SHLOM במקום שלום.

למעלה