אני לא מאמין שהתסריטאים הרגו את

• פותח הנושא hrgo
  • פורסם בתאריך

hrgo

New member
אני לא מאמין שהתסריטאים הרגו את

האקדוחנים הבודדים. אני ממש בשוק. איזה סוף מחפיר לשלישייה שכזו. ומאלדר בינתיים בכלל לא יודע על זה...

DarlingAdam

New member
זהירות ספוילר מעליי!

לעונה התשיעית, ובבקשה להיזהר בפעם הבאה? :)

Better Man

New member
למה ספויילר?

הפרק שודר באתמול בהחלטסוף עצוב,אם כי חבל שלא נתנו להם פרק יותר טוב ומכובד למות בו.

DarlingAdam

New member
כל עונה 9 נחשבת לספוילר.

ומה אם מישהו מקליט את הפרקים כדי לראות ברצף? ומה אם מישהו פספס את הפרק אתמול? ומה אם מישהו הקליט אתמול רק כדי לראות היום? נהוג שהעונה שמשודרת כרגע במדינה בה היא משודרת נחשבת ספוילר. לא אמרתי לא לדבר עליה, רק לשים אזהרה. עדיף להיזהר מאשר שגולש כלשהו יצטער :)

Better Man

New member
כל עוד הפרק שודר בארץ

זה כבר לא נחשב ספויילר, אז בפורום הזה חוק הספויילר שונה, רק חבל שהוא מאוד מאוד מטעה. אני קראתי את ההודעה של hrgo לפני שהזהרת על "ספויילר", אם הייתי נכנס אחרי אז הייתי באמת חושב שמדובר בספויילר לפרק שטרם שודר בארץ(ושטרם ראיתי) ולא הייתי קורא. מקווה שהבנת...

מישהו יכול להסביר לי..

מה קרה בפרק,בבקשה? משום מה הוידיאו הקליט יותר מדי סופרנוס ופחות מדי "תיקים", כך שראיתי רק עד הקטע שבו דוגט ורייס בודקים את הבחור הקירח, ולא מוצאים בו שום נגיף. מה קרה שם לאחר מכן? ולמה סקאלי לא מופיעה באותו פרק?

orityemini

New member
לא אהבתי את הפרק.....

ובטח לא את זה שהם מתו בו....ולכן, גם החרמתי אותו אתמול ולא צפיתי (הספיק לי לפני שנתיים במחשב). הם היו חשובים ולא היו צריכים למות, לא ככה....

hrgo

New member
הסברים, לבקשתך:

שודר פרק האחרון של הסופרנוס שהיה ארןך מהרגיל ועל כן הווידיאו שלך הקליט יותר מידיי סופרנוס ופחות מידי תיקים. סקאלי לא הופיע לכל אורך הפרק, כנראה משום שלג'יליאן לא היה זמן להקדיש לסדרה, אול היא הופיע ב - 3 דקות האחרונות של הפרק. היא "עשתה טובה" ובאה לקבר של האקדוחנים הבודדים.

varty

New member
על איזה פרק מדובר? ספוילר

ראיתי את כל העונה ה9 במחשב לפני שנתיים ואני לא זוכרת שהרגו את השלישיה!!! ...ואין לי AXN מה מספר הפרק והשם שלו? תודה

french lover

New member
לא קשור לAXN

זה שודר בערוץ 2.. קוראים לפרק כרישים וטורפים אחרים.. כנראה שפספסת את הפרק הזה במחשב... בינינו.. חוץ מהעובדה שהאקדוחנים מתו.. לא הפסדת הרבה.. בכלל.. עונה ממש מאכזבת.. יאללה שיבוא פרק הסיום כבר...

האקדוחנים הבודדים../images/Emo58.gif - ספוילר!

יהיה זכרם ברוך. אני מסכים שחייבים להזהיר בקשר לספוילרים מהסוג הזה! אני לדוגמה מקליט את הפרק בלילה ורואה אותו יום אחרי. במקרה השבוע יצא לי לראות את הפרק רק ביום רביעי ואם הייתי נכנס לפורום היית הורס לי את הסוף. למזלי אני לא נכנס לפורום עד שאני לא רואה את הפרק המוקלט בכל שבוע ובכך אני מונע מעצמי אי נעימויות שכאלה. הפרק שבו האקדוחנים מתו היה עצוב מאוד ולפי דעתי היו צריכים להקדיש להם פרק מוות הרבה יותר מכובד עם הופעה בולטת יותר של סקאלי ועם קשר לעלילה הראשית. הם היו הדמויות האהובות ביותר עלי ואני לא אומר את זה סתם כי הם מתו, באמת הכי אהבתי אותם ובמיוחד את לאנגלי. יהי זכרם ברוך.

למעלה