אני לא מאמין שיש פורום כזה

magesty

New member
אני לא מאמין שיש פורום כזה ../images/Emo70.gif

אני גם לא מושבע של סקס , ואני ממש לא מתלהב מסקס , אבל יש בחורות חושניות שלא יכולות להשאיר אף אחד מהפורום הזה אדיש ולא מאמין לגברים שלא אוהבים סקס אולי הם נמצאים עם האישה הלא נכונה

Limbonic Art

New member
מזמן לא קיבלנו הודעה כזו בפורום

וזה רק מראה כמה לא הבנת את בסיס העיניין...

e i t a n 1 2 3

New member
קודם כל - שיעור פרטי חינם עבורך

אני מגייס כאן את צדיקותי ,ונותן לך מנדיבות ליבי,שיעור פרטי חינם בבלשנות וניתוח לוגי פשוט וקל לגיל הרך ולכל דיכפין (ברוח הפסח המתקרב),להקטנת הבושות שתעשה לעצמך בעתיד. לכל המאותגרים "XXכלית" הפונים אלינו ,נגדיר ראשית מהמילון מה פרוש ומשמעות המילה אג'נדה : 1.תוכנית 2.סדר יום (במובן של תוכנית אב וכו') 3.סדר קדימויות מסוים הבה כעת ונבצע ידידי,תרגיל מחשבתי לא סבוך. בא נבדוק מה הקשר בין הערך אג'נדה לבין אתר שחבריו חסרי משיכה מינית. האם יש להם תוכנית מוגדרת למשהו עקב היותם א-מיניים? נראה לנו שלא. האם יש להם קביעת סדר יום מסוים או תכליתי ,המובדל או מובחן באופן דבקני בשל היותם א-מיניים ? נראה שלא. האם יש סדר קדימויות בתכנון חייהם השונה משל אחרים ? נראה שלא ,למעט האילוץ אולי לחפש זוגיות באופן שונה מהנורמה הנהוגה ,וזאת רק לאלו שאכן מחפשים זוגיות.(כמובן שאין הכרח שאדם יהיה חפץ בכך) בקיצור השאלה שלך אינטיליגנטית ומעמיקה בערך כמו לשאול אדם שאוהב מאוד לאכול פיצות ""מה האג'נדה שלך ?" אמנם אין הכרח שיכנסו לאתר הזה רק א-מיניים,אך בהחלט הייתי מעדיף כמה שפחות א-אינטיליגנטיים.....
זו לפחות העדפתי האישית......

e i t a n 1 2 3

New member
ואם בכל זאת

היית שואל ,על אף שהשאלה נשאלה מליון פעמים בערך ,למה הוקם הפורום ? הייתי עונה ,(על אך שגם זה ברור מאיליו לכל בר דעת) : על מנת לייצר פלטפורמה נוחה לתקשורת משוחררת ורב גונית בין אנשים שאינם צריכים להתפתל להצטדק באופן זה או אחר או לחוש כל סוג של מבוכה ,אי-נוחות או היעדר שייכות בשל א-מיניותם,ומכאן שהם אולי לראשונה ,יכולים לקיים חברות ענפה פתוחה ומבינה,ללא הסתתרויות ובכנות מלאה, מאחר שהעניין המיני בו אין להם נגיעה או אינטרס ,יורד מראש מנושאי השיחה. פלטפורמה גלויה כזו בחברה שלנו ,מסיבות רבות עדיין איננה אפשרית,כפי שתהליכים רבים בחברה הכביכול דמוקרטית הבשילו בעיתם לגבי אוכלוסיות אחרות,ככל שהחברה,לפחות מהפה אל החוץ מנסה להיראות יותר ליברלית מגוונת ופולרליסטית לכאורה. בחברה המתיימרת לצערי (על אף שאין זה כך בעליל) להתהדר בנוצות של "סופר - סקסואליות" ,המשרתת מערכת משומנת של פירסומות ותעשייה כלכלית הניזונה מכך,עדיין לא בשלו התנאים גם להודאה ברורה והתייצבות של רבים שבחדרי חדרים הינם א-מיניים בעליל.

אתה מוזמן לקרוא את הודעת המנהלת

משמאל לכותרת הפורום, אם כי איתן כתב כבר תיאור חלופי מצוין.

p019

New member
אמונה זה דבר חשוב! תשמור עליה

לא חשוב כמה היא מטומטמת

מזלך שענו לך יפה

אחרת ההודעה שלך היתה נמחקת. להבא, נא להתנסח בצורה שמקבלת את נטיותיהם של חברי הפורום, לכבד את יושבי הפורום אליו הגעת. לא באנו לכאן בשביל לשמוע שזרים לא מאמינים לנו, או חושבים שאלפי אנשים ברחבי העולם שהצהירו על עצמם כא-מיניים פשוט "נמצאים עם האישה הלא נכונה". זה לא פורום "א-מיניות בעד ונגד".

למעלה