אני לא מאמין שיש פורום כזה !

mobyboy

New member
אני לא מאמין שיש פורום כזה !

תקשיבו אני כבר שנים סובל מהתכנית הזו ועדין צופה. אני מנהל פעם בשבוע שיחה עם ידידה שלי על שטויות מהסדרה. אז ככה: - אוליביה באמת כבר משעממת, היסורים של הצפוים גורמים לי כבר להשתיל מח עצמות. בכלל הכושים האלה משעממים (אבל לא התכוונתי להיות גזען) - בילי נראה כמו נער מסרטי פורנו, אני לא מבין איך ראול לא רואה שמאק-בורגר דיוויד מקינטוש לא רוצה אותו - אין ספק שהדמות הכי פתאטית זו דיאן - יצור חסר חיים. - מדהים אותי לדעת למה הם אף פעם לא אומרים ביי כשהם מנתקים שיחה , לכל אחד שם יש חבר אחד לכל היותר וכשהוא מתקשר אז יש הפתעה בצד השני - רוב הנשים שם נראות עירקאיות: לין - דיאן - אסתר - טרייסי (בזמנו) וגם לורן - קתרין קרוגר עם האצבעות שלה מפחידה אותי - לא ידעתי שבשוויץ יש פנימייה של גידול ילדים - תראו איך ניק וויקי גדלו שם כל כך מהר. - בריטני עופי הביתה נמאסת ועכשיו אל מספר ציטוטים משעעים מהעבר: 1. דיאן לויקטור לאחר אימון קשה - "אני אביא לך מים ,רק שהפעם אינני אשתך, הפעם אני אורחת אסירת תודה" 2. ניקי לג'וש בעלה ז"ל - "ייתכן והלילה יצרנו ילד !" - סחא על המעבדות הגנטיות שפתחת בחווה לסיום ציון כללי לדמויות בסדרה: ג'ק 7 אשלי 5 דיאן 1 ויקטור 3 ניק 4 ויקי 7 ג'יל 10 דרו 1 מק 2 קריקט 1 פול 5 נינה 2 תומאס 0

הביקורת...

הביקורת שלך ממש הצחיקה אותי חחחחח אני ממליץ לך להיות פה קבוע בפורום סבבה כאן. אגב לא ידעתי שאתה אוהב את ג'יל כלכך

Dawn12

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

כמה שנים אתה כבר "סובל מהסדרה"? נשמח גם לראות את הידידה שלך כאן, אולי תנהלו את השיחות השבועיות שלכם בפורום?
עם רוב מה שכתבת אני מסכים, חוץ מלורן (עיראקית?? למה?) ולמה רק 1 לדרו? צריך לזכור שפעם (בימים נשכחים כאלה שבהם העלילה של אוליביה עדיין לא היתה באוויר) דרוסילה היתה משב רוח רענן בסדרה, והיא עדיין כזאת. לא אשמתה שתקעו אותה הסיפור הזה. אני מוחה בתוקף

mobyboy

New member
אני מחפש תכנית גמילה

זה ממש מזעזע איך שאני יושב ב 18 וחצי ומחכה כבר שהתכנית תתחיל ג'יל היא מספר אחת - פשוט מצחיקה אותי וגם מייקל לא רע - הוא די שובר את הקונפסציה של דמויות חסרות חיים שם חווצמזה תפאורת הקרטונים משעשעת אותי מחדש בכל פעם

Pete® Pan

New member
חחח! ענק! מה יש לך עם עיראקים?! ../images/Emo46.gif

קודם כל, ברוך הבא
קרעתי אותי מצחוק - ענק
מצטרף לשאלתו של שחר - למה שלא תזמין אותה לכאן ותנהלו את השיחות שלכם פה
זה צריך להיות טובבב
נראה לי שאתם תסתדרו עם צהובון ממש טוב (גם הוא קורע
...) מממ... תוכנית לגמילה
- לא תמצא כאן
אנחנו כולנו חולים על התחת המדלדל של קת'רין ולא יכולים בלי ג'יל הכלבה הנצחית... זה לא יעזור לך - אתה מכככככוּּּר!!!
הסתכלתי בכרטיס שלך וראיתי שאתה לפעמים מבקר בפורום "פלאש" ובפורום "בניית אתרים"... יש לך אתר? אתה בונה אתרים? מה הרקע שלך בתחום? מה אתה אומר על האתר הרשמי של הקהילה? http://users.tapuz.co.il/yr ראית אותו כבר? מה אתה אומר? - נשמח לשמוע ביקורת (חיובית וגם ביקורת בונה
) אה... ואם לא אמרתי את זה כבר אז... ברוך הבא
רונן. (סתם רציתי לדחוף איזושהי תמונה ולא ידעתי איזו
)

Pete® Pan

New member
../images/Emo26.gif וגם רציתי להוסיף ש... ../images/Emo123.gif

אני עראקי - אז... אם יש לך משהו נגדנו - Bring it on! חחח
|סוּטוּל!|

python 4

New member
יה! עוד מעריץ ג'יל!

היא פשוט מלכה, נכון? אבל למה רק 5 לאשלי? מתתתתתתתת עליה. ברוך הבא.

למעלה