אני לא מאמין שריחמתי עליהם קצת...

אני לא מאמין שריחמתי עליהם קצת...

חשבתי לעצמי שאני בעד ההתנתקות אבל עדיין צריך לרחם עליהם כי זה עדיין היה הבית שלהם אבל עכשיו אני מקווה שהם יסבלו סבל מר!! מה זה צריך להיות ששפכו לשוטר מסכן על העיניים ועל הפנים שלו חומצה!! איזה אנשים חארות ומגיע להם שריפה בגהינום ואני בטוח לא ירחם עליהם אחרי המעשה הזה ובטח שבטח מתי שאני יראה אותם בוכים בטלויזיה אני רק יצחק ויגיד תודה לצבא ושיוציא אותם בארון מיצידי

sarahhh

New member
דבר ראשון

אחד זרק למה אתה מחליל???? דבר שני זה היה צבע לא חומצה~!!!

sarahhh

New member
וחוץ מזה

אני רוצה ליראות מה אתה תעשה אם יגרשו אותך מהבית

sarahhh

New member
בסדר

אנשים עושים דברים חמורים כשהם במצב כזה אי אפשר לישפוט אותם הם לא חושבים כל אחד מגיב בדרך שלו ואסור לקלל אותם על זה ובעיקר לא להחליל את כולם כשאחד זרק אנחנו לא יכולים לישפוט אותם עד שנגיע לימקומם

אביבaviv

New member
אני רוצה לראות אותך

שם את עצמך במקום של השוטר הזה . לשוטר הזה מותר לקלל אותם? מותר לו להכליל? מוכר לכם המשפט dont kill hte messenger ? אי א]שר לש]וט אותם על כך שהם מוחים, אי אפשר לשפוט אותם על כך שהם עצובים ובוכים, אבל ברגע שזה פוגע באדם כלשהו, פוגעים באדם חף מפשע - חייבים לשפוט אותם ולהעמיד אותם לדין! גם אני איבדתי כל רגשות רחמים שהיו לי לאותם כתומים בימים האחרונים, התנהגות כזאת היא בלתי נסלחת, כל ההתנהגות וההתנהלות של מתנגדי ההתנתקות בחודשים האחרונים היא בלתי נסלחת אך זה עובר כל גבול! כאשר אני רואה אותם דוחפים, מרביצים, שופכים צבע וחומצה על חיילים ושוטרים - זוהי פשוט בושה וחרפה! הם מוציאים את זעמם על ממלאי הפקודות . מאבק זה צריך היה להתנהל אך ורק בדרגים הגבוהים, יש בהחלט מקום למחאה והתנגדות להחלטת הממשלה, אך אין להאבק באותם חיילים צעירים בני 18! הם לא האשמים ואין להוציא עליהם את התיסכול! כיום, עם תחילת ההתנתקות, המאבק נגמר, ואני קוראת לכל מי שנמצא באותן התנחלויות שעומדות בפני פינוי - פונה ללב שלכם, למוסר ולרגישות - התפנו מרצון, אתם תפונו בדרך זו או אחרת, אין מקום עוד להתנגדות זו, התפנו מרצון על מנת למנוע מאבקים!

אביבaviv

New member
ועוד דבר שרציתי להוסיף

שמתנגדי ההתנתקות השניאו את עצמם כ"כ עלי (ועוד על רבים שכבר שמעתי) שאין מקום יותר לרחמים, ההתנהגות וההתנהלות שלהם גרמה לחוש פשוט שנאה כה עמוקה אליהם שעד כמה שארצה, אני לא יכולה לחוש אף טיפת רחמים אליהם .

TheOrion

New member
לא צבע ולא חומצה.

אקונומיקה. אותו חומר שבגינו נהרגו בשנתיים האחרונות יותר מ-10 תינוקות. אותו חומר שאסור לאנשים חולי אסטמה להתקרב אליו. הוכחה בכתבה למטה. פשוט תמשיך לקרוא עד שתגיע למקום הנכון.

לביא4

New member
מעשה חמור!

מה לעשות, לא כולם כאלה, "אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו" לא היינו רוצים לדמיין את עצמנו במקומם, כאשר עוקרים אנשים, משפחות, נשים וילדים קטנים מבתיהם, יש כאלו שמאבדים את הראש למרות שאלו מעשים שלא ייעשו.

צודק אין להכליל את כולם,,

אבל הרוב הגדול עושה את הדברים החמורים האלה ואין מה לרחם עליהם, הם יכלו לעשות את זה בכבוד ומחאה הגיונית, אבל מה שהם עשו עד עכשיו אם זה נינג'ות על הכביש,שמן על הכביש,יתדות וכו' זה הגיוני? זה מסכן את החיים שלנו פה ואין מה לרחם עליהם אחרי שהם מסכנים חיי אדם במחאות שלהם

אבל עדיין...

זה כואב לעזוב, וכן הם יכולים למחות אבל הם צריכים להבין שחיילים הם כמו רובטים של הצבא וכל מה שאומרים להם לעשות הם חייבים לעשות, הם רוצים שילכו ויעשו מה שהם עושים לחיילים ולשוטרים שיעשו את זה למחליטי החלטות שקבעו שהם עוזבית את המקום הזה, וחבל שהם לא עושים מה שעשו בסיני ואומרים להם שהם יכולים להישאר שפ לבד בלי כוחות צבא, ככה הפינוי היה קורה בשקט מוחלט כי המתנחלים היו מבינים ש5 דקות אחרי שהצבא עוזב את השטח כל הפלסטינים יעלו עליהם, וכמו שפינו ככה את סיני גם היו צריכים לעשות את זה עכשיו

sarahhh

New member
רוב הפרעות שמספרים הם מוגזמות

למשל בהפגנה שכיכר רבין אמרו בחדשות שהיה קצת פרעות ולא היה כלום אני היתי שם הכל היה רגוע ואפילו צעקו שאנחנו אוהבים את החיילים ואת השוטרים

Hip Hop star

New member
אמ...

אתה מחשיב את תושבי ההתיישבות בתור "הרוב הגדול" שפוגע בשוטרים והחיילים... כפי שאמרו מלא פעמים..אף מתיישב לא יעיז להרים יד או לפגוע בחייל ושוטר,מכיוון שיש להם המון כבוד לאותם חיילים ושוטרים ששמרו עליהם במשך כל הזמן הזה,אפילו אם עכשיו הם אותם האנשים שיוציאו אותם מבתיהם. אל תשכח שהסתננו המון אנשים,ומלא בני נוער שהם אולי "הרוב הגדול" שאתה מדבר עליו...

אביבaviv

New member
אז על אחריותם של אותם מתיישבים

לדחות את אותם מסתננים מתהלמים מתוכם מכיוון שהם רק פוגעים בהם! אם אותם מסתננים ימשיכו לפגוע כך בצורה פיזית באנשי צה"ל ומשטרה, לבסוף לא תהיה ברירה אלא לנהוג ביד קשה, ואז לא יבחינו בין מיהו מסתנן ומישהו תושב .

לבלב

New member
בוודאי שלא כולם

לצערנו כל מגמת התקשורת זה רק לזרוע מחלוקת וקרע באוכלוסיה, הם ממש מתפרנסים עכשיו מההתנתקות, עושים ממנה מטעמים.

למעלה